VLOG: ZUMIO SPIROTIP VIBRATOR

Even een vlog over de Zumio Spirotip vibrator! Een seksspeeltje dat ik er, tot mijn eigen verbazing, toch wel vaak ‘even bijpak’ om ‘de klus te klaren’ als andere seksspeeltjes falen (nieuwe seksspeeltjes die ik aan het testen ben en waarbij ‘het’ niet lukt binnen korte tijd) (ik blijf een ongeduldige vrouw) (tijdens de soloseks). Wil je mijn review nog een keer lezen? Kan! Hier: SEXTOY REVIEW #356: ZUMIO SPIROTIP VIBRATOR.

DE ZUMIO SPIROTIP VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 134,10) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. An schreef:

    Op de een of andere manier doet hij me een beetje aan de eroscillator denken. Misschien omdat ze beiden iets weghebben van een elektrische tandenborstel. Is het gevoel vergelijkbaar of zijn het totaal verschillende apparaten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.