LUNA GEEFT WEG: 1 x QUEEN BEE T.W.V. € 149,95

Dit is een afbeelding van give away queen bee
Laat ik het jaar eens goed beginnen met een fijne give away! Of fijn, fijn, ik vond de Queen Bee van het merk Hot Octopuss eigenlijk helemaal niet zo fijn. Ik kreeg het maar niet voor elkaar om ‘m op een lekkere manier tegen m’n klit te krijgen en hij maakte ook nog eens behoorlijk wat herrie, helaas! Mijn review kun je nog een keertje teruglezen: VIBRATOR REVIEW #370: HOT OCTOPUSS QUEEN BEE. Wegens een klein, technisch communicatiefoutje tussen J.T. en mij kreeg ik een extra Queen Bee opgestuurd van Hot Octopuss zelf (binnenkort volgen reviews van de allernieuwste mannenspeeltjes van Hot Octopuss door J.T. en die mannenspeeltjes van Hot Octopuss zijn eigenlijk altijd nog TOP geweest) (dan heb ik het dus over de Hot Octopuss Pulse 1, 2 en 3)! Anyway! Wat voor mij niet werkt zou voor jou misschien wél kunnen werken (al vraag ik het me sterk af), maar! Gratis is gratis! En je kunt deze Hot Octopuss Queen dus winnen! Hoe? Door een leuke, lieve of geile reactie achter te laten! Reacties op vorige postings worden ook ontzettend gewaardeerd (maar dan echt)! Ik maak de winnaar of winnares dinsdag 9 januari om 20:00 bekend!

Jaaaaaa, sorry hoor, lieve, lieve mensen!! Maar ik zat weer even in een seksueel, blogtechnisch en spiritueel vacuüm! Maar… hier ben ik weer… en de winnares van deze Queen Bee is… J.! Of eigenlijk de vriendin van J.! Ik heb J. inmiddels gemaild!!!!!!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. J. schreef:

  haha! Je review is niet positief maar ik ben er wel benieuwd naar!

 2. Ier schreef:

  Ik waag ook wel een gokje. Wie weet :)

 3. Mea schreef:

  Ik ben vrij nieuw in sextoyland… ben zelf heel tevreden over mijn lelo nea. Trilt fantastisch tegen je klit; heeft alleen 1 groot nadeel, hij is te klein voor manlief om vast te houden. Dus samen hebben we er weinig lol van ☹ deze ziet er iig groot genoeg uit om normaal vast te houden, dus kom maar op dan proberen wij hem wel uit. En de herrie overstemmen we dan wel met een lekker muziekje

 4. Vicky schreef:

  Manlief en ik ontmoetten elkaar 25 jaar geleden en de seksuele spanning spatte er af. Geleidelijk aan veranderde ons seksleven in prima maar voorspelbaar zoals dat gaat in een huwelijk. Afgelopen zomer hebben we een seksuele revolutie beleefd samen en sindsdien vinden we niets leuker dan spannende dingen uitproberen als onze dochters er even niet zijn. Het lijkt me super om samen met hem die Hot Octopus een kans te geven ;)

 5. Doris schreef:

  Trillingen tegen andere delen van mijn lijf vind ik ook lekker, dus wil ik wel een kansje wagen. In de winter slaap ik toch met het raam dicht ;-)

 6. lar_sss schreef:

  Nieuw jaar, nieuwe doelen! Doel is om mijn vriendin eindelijk een orgasme te laten krijgen in 2018, we zijn al 2,5 jaar bij elkaar, maar het lukt helaas (nog) niet om haar een orgasme te laten krijgen.
  Wie weet wil dit helpen en wordt 2018 al heel snel een jaar om niet meer te vergeten!

 7. H schreef:

  Toch ben ik benieuwd haha. Heb zelf nog niet heel veel ervaring met speeltjes, dus zou het leuk vinden om deze een kans te geven.

 8. Fotuje schreef:

  Hey, Luna
  Mijn eeuwige zoektocht naar een stille vibrator waarbij ik niet het idee heb dat huisgenoten mij horen is oneindig. En als ik dan gewoon eens alleen thuis ben dan wil ik ook dat dat ding op volle toeren wel flink vibreert, pulseert of “oscileert”(?)

  Bij veel van je reviews lees ik dat je de trilling tegen je clitoris “net iets té” vind, dus toen ik dit plaatje zag en “geeft weg” dacht ik om heel eerlijk te zijn gelijk “HEBBEN!!!” haha. Toch maar even je review lezen… maar hoe lekker de beweging op het gifje er ook uit ziet, je omschrijving klinkt alles behalve aanlokkelijk.

  Toch gister (veel te laat geleverd) mijn ‘Stronic Drei’ ontvangen via PostNL. (Als alternatief op de ‘Stronic G’ en ‘Stronic Bi bladiebla’ die niet direct leverbaar waren) Nu blijkt dat het speeltje ook nog eens ZESTIEN uur moet opladen!!! WTF? Dan maar weer door je reviews spitten en kijk- en vergelijk-werk verrichten in de webshops op het net… zoeken naar die speld in de hooiberg!

  Weet je zo een speeltje te noemen met deze oscilerende functie die wel de moeite waard is???

  • Luna schreef:

   Jazeker! De Zumio oscilleert ook! De marketing eromheen is kut, maar het ding is TOP voor zeer gerichte clit-stimulatie! En ik heb nog nooit een speeltje eerst 16 uur opgeladen trouwens, zodra-ie het doet; gaan!!! https://climaximaal.nl/zumio-spirotip-vibrator/

   • Fotuje schreef:

    Thanx :) Ik was inmiddels inderdaad bij de Zumio of Eroscillator uitgekomen (die laatste spreekt me ook wel aan). En wat de Stronic Drei betreft, die 16 uur dat heb ik gedaan omdat ik dacht dat hij defect was omdat hij niet meer aan gaat. Inmiddels is hij al veel meer dan 24 uur opgeladen en heb ik er contact oever gehad met de webshop. Ik heb ze een filmpje toegestuurd om te laten zien wat precies het probleem is en als hij echt defect wordt bevonden dan betaal ik wel bij voor een Stronic G ;)

    Thanx voor je reactie, ik ga je review over de Zumio nog eens bekijken.

    • Luna schreef:

     Hij is nu in de aanbieding! Zie mijn post van vandaag! Ik zou alsnog gaan sparen voor de Stronic G hoor… en… ik kom hopelijk later vandaag met NOG een soortement van vergelijkbaar G-spot-speeltje dat een 9 scoort en de helft goedkoper is! Ooooh, de suspense ;-)

 9. Guido schreef:

  Pick me! Pick me! Pick me!

 10. A schreef:

  Ik zal de ramen vast dicht doen… (eigenlijk zijn ze dat al, wat een wind vandaag! :) ) Al is je review niet bepaald positief te noemen, toch is het vast een aanwinst voor mijn enooooorme verzameling van wel een fairy wand (wel gekocht op aanraden van vriendin en jouw site) :P
  Wie niet waagt en meer van dat soort uitspraken!

 11. J. schreef:

  Lieve Lieve Luna, ik doe heel graag mee voor een vriendin die dit speeltje dubbel en dwars verdiend heeft… Ze is de meest badass chick die ik ken: nadat haar vriend haar zo nodig voor een ander moest dumpen na een relatie van tien jaar is ze gaan duiken, schrijven, alleen op vakantie en de wereld van de sextoys gaan ontdekken.. Ik zou haar dit experiment (jij als kenner was die dol enthousiast maar misschien past hij haar beter) zo ontzettend gunnen!

 12. Anna schreef:

  Hij is echt veel groter dan ik in eerste instantie dacht, dankzij die foto. Dat is wel echt handig om te weten! Daarnaast ding ik niet mee, want in mijn huis zijn stille speeltjes toch echt een vereiste.. Ik gun het een ander :-)

 13. Marianne schreef:

  Als ik jouw review lees klinkt dit echt als een hele fijne aanwinst voor mij. Ik ding dus graag mee :). Dankzij jouw website de wereld van de seksspeeltjes ontdekt, nadat ik jaaaren met een simpele ouderwetse VIVA vibrator heb gedaan haha.

 14. Uny schreef:

  Ohhh jaaa ik wil mee doen. Ik kreeg geen melding dat je iets had geplaatst dus kwam erachter door je website te bezoeken. Ik doe ook lekker mee. Niet geschoten is altijd mis

 15. Bruce schreef:

  nieuw jaar nieuw speeltje nieuwe kansen :)

 16. Julia schreef:

  Nou Luna, ik hecht veel waarde aan jouw oordeel. Dus deze reusachtige koningin gun ik iemand anders…

 17. Dirk schreef:

  Hoi Luna, het lijkt ons super spannend om met jou over de Queen Bee te twisten en dat wij daar hopelijk een hele andere ervaring mee kunnen beleven dan jij.

 18. J. schreef:

  En? En? En? Wie wordt de gelukkige? :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.