FLESHLIGHT SHOWER MOUNT – SEXTOY REVIEW #404

Mijn vriend L. liet weer eens wat van zich horen! Ik stuurde ‘m een tijdje terug de Fleshlight Shower Mount, een ding met zuignap om je Fleshlight mee tegen een muur te bevestigen! Hij heeft ‘m aan een uitgebreide test onderworpen en er weer een leuke review over geschreven (en wat flauwe mannenhumor-gifjes meegestuurd)! Wederom; thanks L.!

Naam: Fleshlight Shower Mount
Producent: Fleshlight
Prijs: € 22,95
Formaat: De Shower Mount is compatibel met de standaard Fleshlight behuizing in alle kleuren, behalve de Ice (transparant). De Fleshlight Shower Mount is niet compatibel met de Flight, Blade, Sword en Sex in a Can-producten.
Gewicht: 150 gram
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Met een sterke duurzame zuignap op de Fleshlight Shower Mount kun jij je Fleshlight sextoy stevig op een glad oppervlak bevestigen en kun je de Fleshlight op een heel nieuwe manier gebruiken!’
Is dat ook zo: Ja
Score:
8

Dit is een afbeelding van fleshlight shower mount

Een aantal weken geleden heb ik voor Luna de Fleshlight Turbo Thrust getest en daar een review over geschreven. Die kan je hier lezen: MASTURBATOR REVIEW #388 FLESHLIGHT TURBO THRUST. Was het versturen van de review naar Luna al behoorlijk spannend, toen ik het appje ontving dat de review op de site stond kreeg ik het Spaans benauwd! Wat als er niemand reageert? Wat als ik in de kroeg of op straat wordt herkend? Daar hoefde ik achteraf niet bang voor te zijn, er is superleuk gereageerd waarvoor dank!

Wat blijkt? Luna was ook tevreden en stuurde mij een nieuw pakketje om uit te proberen. In ons app-contact had ik aangegeven dat het leuk zou zijn als ik samen met vriendin V. iets zou kunnen testen. Deze tweede keer is Luna mij daar een heel klein beetje in tegemoet gekomen; Ik ontving de Fleshlight Shower Mount én een setje cockringen om te testen. Omdat ik V. deze week niet zie had ik mooi de gelegenheid eerst de Fleshlight Shower Mount te testen en de review te schrijven.

De Fleshlight Shower Mount is een uitbreiding voor de Fleshlight Masturbators. Je kan bijvoorbeeld de Fleshlight Turbo Thrust, die ik nog heb liggen van de vorige review, hiermee aan de muur van de douche bevestigen.

Na de vorige keer prettig verrast te zijn bij het gebruik van een masturbator zag ik het wel zitten om hiermee onder de douche aan de slag te gaan. Het leek mij wel makkelijk: je kan de masturbator zonder handen gebruiken en meteen na gebruik schoonmaken en opbergen. Handig!

Dit is een afbeelding van fleshlight shower mount 2

Het bevestigen van de Fleshlight Shower Mount

Mijn eerste keer ging niet zonder slag of stoot. Of juist mét klap en zonder stoot.

Ik had de Fleshlight en de Shower Mount aan elkaar vastgemaakt. Dit gaat eenvoudig: een kwestie van de afsluiting van de Fleshlight losdraaien en de Shower Mount erop vast zetten. De Shower Mount heeft een zuignap waarmee je hem vastklemt aan de douchemuur. De eerste twee keer viel hij (of is het een zij?) met een klap van de muur af op de douchevloer.

Dit haalde de stemming er wel even uit, maar daarna bleef hij goed zitten en heb ik er geen problemen meer mee gehad. En eigenlijk is de review daarmee klaar. De Fleshlight Shower Mount is gemaakt om je Fleshlight aan de douchemuur te bevestigen. En dat doet hij, zoals je mag verwachten, goed. Zoek je dus een Shower Mount voor je Fleshlight? Lees niet verder en bestel hem HIER (dan maak je Luna ook blij).

Maar ik zal iets meer vertellen hoe het gebruik van de Fleshlight mét Shower Mount onder de douche mij is bevallen. Dat maakt het lezen van de reviews van Luna en J.T. ook altijd zo fijn.

Hoe bevalt de Fleshlight Shower Mount mij?

Ik had de Fleshlight met de Shower Mount vastgemaakt aan een betegelde douchemuur. Zoals ik al schreef: de eerste twee keer zat hij niet goed vast, maar na de tweede keer opnieuw vastmaken bleef hij goed zitten. En toen… toen nam ik even pauze want het vastmaken en oprapen had de stemming verstoord. Maar als semi-professionele toytester in wording heb ik een eer hoog te houden en ik stapte de douche weer in en op de Fleshlight af.

Ik deed wat glijmiddel op mn pik en in de Fleshlight (en morste kennelijk ook op de vloer); glijmiddel + water + gladde vloer, daar kan een figuurschaatser goed mee uit de voeten, maar zorgde bij mij voor wat onhandig glijplezier over de vloer voordat ik goed en wel toe kwam aan het testen.

Uiteindelijk had ik alles op orde en kon ik de Fleshlight onder de douche tegen de muur neuken. En… dat ging goed. Het is een raar idee om in je eentje plat tegen de tegels aan te staan, je handen steunend tegen de koude muur, ritmisch de muur neukend. Dat leidde mij eerst af totdat ik mijn voorstelde hoe het zou zijn als je een gloryhole in je douche zou hebben. Met je vriend/vriendin/onbekende aan de andere kant van de muur. En die gedachte was kinky genoeg om ervan te kunnen genieten.

Het grootste voordeel van het gebruik onder de douche is dat het een stuk prettiger is om de masturbator schoon te maken. Losmaken, sleeve er uit halen, goed afspoelen, je staat toch al onder de douche, op een handdoek laten drogen en klaar is Kees. Ik denk dat je hem daardoor ook sneller zal gebruiken en meer plezier zal hebben van het speeltje.

Puur persoonlijk vind ik het gebruik van een Fleshlight minder fijn onder de douche. Om te vergelijken heb ik de Fleshlight ook zonder Shower Mount onder de douche gebruikt en dat was ook niet mijn ding. Nu ik erover nadenk: ik vrij met V. of eerdere vriendinnen sowieso niet graag onder de douche en ook vond ik het best afleidend om in mijn eentje tegen de muur aan rijden. Maar het kan zijn dat jij dat juist wel geil vind. Zo ja, dan is de Shower Mount zeker iets voor jou.

DE FLESHLIGHT SHOWER MOUNT IS HIER TE KOOP (€ 22,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Lola schreef:

    Haha die gifjes.. ik hou van gifjes. Leuke review!

  2. Uny schreef:

    Zoiets moet iedere man met een fleshlight hebben

  1. 19 januari 2018

    […] uit de Easytoys ‘Men Only’-collectie en een Fleshlight Shower Mount. Die Shower Mount heb ik HIER al besproken en het wachten was op een avond samen met V. om de cockringen uit te proberen. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.