WOMANIZER STARLET 2 – REVIEW #586

Naam: Womanizer Starlet
Producent: Womanizer
Prijs: € 69,-
Formaat: 11 x 4,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Materiaal: siliconen tuutje, rest ABS
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Womanizer Starlet 2 is een compacte luchtdrukstimulator in een elegant design. De toy heeft 4 luchtdrukstanden die je kunt bedienen met de drukknopjes.’
Is dat ook zo: Dit is een toffe budget-Womanizer!
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van womanizer starlet 2

De Womanizer Starlet is, samen met de Womanizer Plus Size, een van mijn minst favoriete Womanizers. Ik heb ‘m er na m’n review in ieder geval nooit meer bij gepakt. Hartstikke schattig hoor, zo’n miniatuurversie Womanizer, maar hij scoorde toen een 6.5, want echt happy werd ik er niet van (WOMANIZER STARLET – SEXTOY REVIEW #422). Een Womanizer Starlet 2 was dus ook niet iets waar ik echt op zat te wachten, maar na een aantal keer testen ben ik overstag; de Womanizer Starlet 2 is een welkome aanvulling op het Womanizer-assortiment en vooral heel véél verbeterd in vergelijking met de Starlet 1. Lees hieronder m’n review!

De Womanizer Starlet 1 was een miniatuurversie van de ‘gewone’ Womanizers. Piepklein (8 x 3,5 centimeter), 4 standjes (hard, harder, nog harder, op z’n allerhardst), met maar 1 knopje (dus je kon niet terugscrollen als-ie te hard stond en hij maakte ook best wel wat lawaai. De Womanizer Starlet 2 is verbeterd op álle fronten en nog steeds vriendelijk geprijsd: € 69,-.

Dit is een afbeelding van womanizer starlet 2 review test

De verpakking van de Womanizer Starlet 2

De verpakking van de Starlet 1 was wel héél bijzonder trouwens; die was van hard plastic, modern en luxe (voorzien van de tekst ‘Your New Comer’). De verpakking van de Starlet 2 is iets minder spectaculair, maar gewoon prima. Lekker basic. In de verpakking zit de Starlet 2 (die dus verkrijgbaar is in het knalrood en knalblauw (leuk), een gebruiksaanwijzing en de USB-oplader. Je krijgt bij deze toy 1 opzettuutje (maar je kan er eventueel meer bij bestellen).

Dit is een afbeelding van verpakking womanizer starlet 2

Eerste indruk van de Starlet 2

De nieuwe Starlet is wel een flinke slag groter dan de originele Starlet, maar hij is nog steeds kleiner dan bijvoorbeeld de Womanizer Premium. Ik vind vooral de kleur erg mooi (knalblauw) en vind het eigenlijk wel een beetje jammer dat het tuutje wit is. Het leuke van de Premium en de originele Starlet vond ik dat ze matching tuutjes hebben, maar hé, dat is puur optisch, het gaat uiteindelijk om hoe-ie het doet!

De Womanizer Starlet 1 vs Starlet 2

Ik schreef het al in m’n intro; de Starlet 2 is zo ongeveer op alle fronten verbeterd ten opzichte van de Starlet 1. Laat ik ze even opsommen!

Dit is een afbeelding van womanizer starlet 1 vs 2
Het formaat is uiteraard het eerste dat opvalt.

Stiller
De Starlet 1 maakt volgens mij nog meer herrie dan alle andere Womanizers tegelijkertijd bij elkaar! De Starlet 2 is gewoon weer praktisch geruisloos, zoals je gewend bent van dit merk.

Groter
Je kan het een nadeel vinden (want moeilijker mee te nemen) (maar het scheelt maar een centimeter of 2), maar ik vind de Starlet 2 een stuk gemakkelijker vast te houden. Heel leuk al die mini-sextoys, maar ze moeten niet uit m’n handen vallen als ik ze gebruik.

2 knopjes in plaats van 1
De nieuwe Starlet heeft 2 knopjes en de Starlet 1 had er maar eentje! Het nadeel van maar 1 knop is dat je dan niet terug kunt scrollen naar een zachtere luchtdrukstimulatie. Heb je dus per ongeluk op de knop gedrukt en is het standje te hard, dan moet je alle patronen door. De Starlet 2 heeft 2 knopjes (de +-knop is ook meteen de aanknop als je ‘m 3 seconden indrukt) (en de –knop is ook meteen de uitknop als je ‘m 3 seconden ingedrukt houdt).

Beter oplaadsysteem
De Starlet 1 moest je opladen met zo’n siliconen plasticje dat je uit de toy moet frunniken en dan met een snoertje erin. Dit systeem werkt okay hoor, maar na veelvuldig gebruik gaat dat plasticje natuurlijk kapot. De nieuwe Starlet is oplaadbaar via een USB-magneetsysteem. Just the way I like it.

Dit is een afbeelding van oplaadsysteem womanizer starlet 2
Zoveel makkelijker dit!

Beter verdeelde standjes

Ik ben écht gek op luchtdrukstimulatie, maar die stimulatie moet wel op een zacht standje beginnen, zodat ik daarna zelf naar de hogere standjes kan scrollen (al is dat vaak niet eens nodig). De Starlet 1 begon op standje heel erg hard om dan met 3 sprongetjes naar ultrahard te gaan. Subtiel was het niet te noemen en daardoor vond ik de Starlet 1 niet fijn. De nieuwe Starlet begint op een lekker zacht standje en ook standje 2 is voor mij goed te hebben. Standje 3 gaat net nog en 4 is too much voor mij. Deze betere verdeling van standjes vind ik het grootste verbeterpunt (al vind ik de subtiele standjes van de Womanizer Premium écht een groot pluspunt).

Nog heel even over de tuutjes!

De Womanizer Starlet 2 is gewoon een heel goede budget-Womanizer. Ik zou wél heel graag hogere en bredere tuutjes zien, maar dit is meer iets wat ik graag bij álle Womanizers zou zien. Mijn clitoris ligt gewoon erg ver naar beneden en is ook nogal klein; een groter en breder tuutje zorgt ervoor dat ik niet zo hoef te ‘zoeken’ en ‘duwen’ met het tuutje.

De tuutjes van alle Womanizer (de Starlet, de Liberty, de Classic en de Premium) zijn trouwens wél inwisselbaar, dus je kan ook leuk een beetje mixen en matchen (dit is vooral leuk voor toytesters die alle exemplaren in huis hebben).

Dit is een afbeelding van tuutjes van de womanizer starlet inwisselbaar
Hoe leuk ziet dit eruit!?

Welke Womanizer moet ik kiezen??

Ja, maar Luuuuuuun! Welke Womanizer moet ik nou kiezen?? Er zijn er zoveel! Ja, er zijn best wat Womanizers op de markt inderdaad; de Starlet, de Liberty, de Classic of de Premium (de Womanizer Duo laat ik buiten beschouwing, want die is from a whole other level).

Dit is een afbeelding van welke luchtdruk sextoy is het beste
Hier even de Womanizers die momenteel te koop zijn op een rijtje. Van goedkoop naar duur; Starlet, Liberty, Classic en Premium!

De keuze tussen die 4 hangt echt heel erg af van je budget. De Womanizer Starlet kost € 69,-, de Womanizer Liberty is € 99,-, de Womanizer Classic is € 129,- en de Womanizer Premium kost € 189,-. Hoe duurder, hoe beter (en met beter bedoel ik dus; meer standjes (ze gaan van 4 naar 6, naar 8 naar 12), meer functies, meer opties). Heb je dus niet zo’n groot budget, dan word je van de Womanizer Starlet 2 gewoon hartstikke gelukkig!

Dit is een afbeelding van womanizer starlet 2 review

Wel even iets belangrijks om rekening mee te houden; de Womanizer Starlet 2 doet het maximaal een half uur nadat je hem hebt opgeladen (dat was met de Starlet 1 ook trouwens). Nu is een half uur vaak meer dan voldoende om ‘je ding te doen’, maar het is toch best kort vergeleken bij bijvoorbeeld de Womanizer Classic die je 4 uur moet opladen en daarna ook 4 uur kunt gebruiken.

Conclusie

De Womanizer Starlet heeft een enorme goede update gekregen en is voor mijn gevoel nu veel meer een ‘volwaardige Womanizer’!

DE WOMANIZER STARLET 2 IS HIER TE KOOP (€ 69,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marjan schreef:

  Hier word ik dan toch wel heel erg blij van, mijn originele womanizer (de allereerste die jaren geleden uitkwam) is aan vervanging toe en met mijn budget is deze starlet 2 toch wel erg verleidelijk…. dat ik hem dan maar 30 minuten kan gebruiken en hem dan alweer moet opladen is op zich niet zo’n enorm probleem…..
  Fijne review Luna, hartelijk dank!

 2. DP schreef:

  Leuk dat er nu een kleinere goeie Womanizer is voor mensen met een kleinere beurs en…..dat deze Starlet2, in een kleiner formaat, stukken beter is dan de 1e versie geeft hoop voor die kleine Melt (of loop ik nu op de zaken vooruit)

 3. Sandra schreef:

  En dat voor zo’n leuke prijs!

 4. Anne schreef:

  Wat een leuke review! Voor dit bedrag durf ik het wel aan :-)

 5. Dol schreef:

  Een maand of twee geleden heb ik je ontdekt toen ik op zoek was naar een review over de womanizer. HeppieHeppie eindelijk n betaalbare womanizer om te proberen of t nu echt zo geweldig is.

  En JAAAA OMG. Maar na week 1 hield de batterij er al snel mee op en in week 2 nog sneller. Ik kreeg n nieuwe maar t zelfde verhaal, 8 minuten hooguit na ca 2wkn. Daar ga je niet lang mee doen. Ik zou willen dat je zelf de batterij kan vervangen zoals ik in n vibo review las elders op deze site.

  Inmiddels ben ik womanizerloos en heb ik mn geld retour. Ik ga ff sparen en zeker de duurdere variant bestellen en hoop dat deze langer leeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.