SILENT NIGHT XXL ADVENTSKALENDER – SEXTOY REVIEW #394

Naam: Silent Night XXL Adventskalender
Producent: OV-Grosshandel
Prijs: € 99,95
Formaat: 70 x 47 centimeter
Gewicht: 2119 gram
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Deze complete kalender bevat allerlei spannende cadeautjes voor hem en haar. In de kalender vind je onder andere anale speeltjes met en zonder vibratie, een pinwheel, tepelklemmen, penisspeeltjes, zweepjes, bondagespeeltjes voor beginners en gevorderden, condooms, glijmiddel en nog veel meer. Verras je partner met dit erotische cadeau en ga voor onvergetelijke feestdagen!’
Is dat ook zo: Ik vind dit heel leuk
Score: 8.5

Dit is een afbeelding van silent night adventskalender

Ik schreef eerder deze week al dat er een soortement van trend gaande is in sekstoy-land en eigenlijk ook wel in het hele land; adventskalenders met daarin seksspeeltjes gaan als warme broodjes over de toonbanken, als we tenminste Rtlnieuws.nl en EditieNL moeten geloven! En… ik wilde er ook heel graag eentje hebben, testen, hebben en houden en… gelukkig was het meisje van Easytoys.nl zo lief om mij er eentje op te sturen; de Silent Night XXL Adventskalender! Een adventskalender met seksspeeltjes in een BDSM-thema! Leuk? HEEL LEUK!

Voor wie niet weet wat een adventskalender is; het is vaak een platte kartonnen doos, met daarin 24 genummerde vakjes. Elk nummer staat voor een datum van 1 tot 24 december. Elke avond in de adventstijd mogen kinderen een vakje met de juiste datum openen en achter elk vakje zit een snoepje of klein cadeautje. Vakje 24 is vaak extra groot en daarachter zit dan ook een extra groot snoepje (of meerdere snoepjes) (of groter cadeautje). Bij de Action, de Kruidvat of de LIDL zijn nu voor 1 euro adventskalenders te koop met daarin kleine chocolaatjes (ook heel leuk), maar… de Silent Night XXL Kalender is dus een adventskalender voor volwassenen!

Mijn eerste indruk van de Silent Night XXL Kalender

De Silent Night XXL Kalender heeft dan wel de letters ‘XXL’ in z’n naam, maar dat hij ZO groot zou zijn had ik niet verwacht. Hij is 70 x 47 centimeter en weegt meer dan 2 kilo! Ik wist dat ik een pakket binnen zou krijgen van Easytoys.nl, maar ik was alsnog verrast door het formaat! Kun je nagaan als je dit cadeau krijgt (van je partner)! Het is een flinke binnenkomer! Echt! Mooi papiertje erom en klaar! Al hoeft er niet eens een cadeaupapier met strik omheen, want de doos zelf ziet er ook prachtig uit. Ik had al foto’s online gezien, maar pas toen ik met de doos in m’n handen stond zag ik dat er op de voorkant van de adventskalender een foto staat van een vrouw met een kerstbal als ballgag. Ik dacht bij de online foto’s dat het om een rode ballgag ging, maar het is dus een kerstbal. Echt. Leuk. Passend bij het thema. Goed bedacht. 100 punten voor de uitvoering.

Dit is een afbeelding van adventskalender seksspeeltjes

Is alles leuk in de Silent Night XXL adventskalender?

Kijk, je zal zeker geen seksspeeltjes van de alllllllerbeste kwaliteit vinden in deze adventskalender. Maar zo moet je ook niet naar deze adventskalender kijken. Je moet het, vind ik dan hè, zien als een spel waarbij je samen elke dag een vakje open maakt (VERRASSING!!!!!) en ook samen afspreekt dat je elke dag ‘iets doet’ met datgene wat er achter het vakje zit. Op deze manier verbreed je je seksuele horizon en… heb je, elke avond van 1 tot 24 december (of ochtend, middag, nacht) (whatever rocks your boat) een gezellig en spannend moment samen! Ik wil expres niet alles bespreken wat er in de 24 vakjes zit, want dat zou de verrassing verpesten, maar ik heb ze wél alle 24 opengemaakt om (voor jullie) te checken of het wel wat is! En ja, het is allemaal wat (op 1 vakje na dan).

Extra opdracht!

In 1 van de vakjes vind je een flesje met ‘anaalspray’ en dit is het enige speeltje/product dat ik afraad om te gebruiken. De rest van de speeltjes zijn dus niet de allerbeste, maar als je een beetje nadenkt, dan zijn ze allemaal veilig te gebruiken (er zit een setje metalen cockringen in en het spreekt voor zich dat je niet de allerkleinste om een hele grote pik gaat schuiven, want dat wordt een rondje EHBO) (dus blijf nadenken bij alles wat je doet) (en als het echt pijn doet; stoppen) (en de meeste producten spreken voor zich, maar als je twijfelt kun je altijd even Google’en hoe anderen het gebruiken).

De anaalspray (vakje 4) kun je dus meteen weggooien, want anaalspray is een product dat wordt gebruikt om de zenuwen rondom je anus wat te verdoven, zodat anale seks minder pijnlijk is. En dit klinkt heel leuk, maar is gewoon niet slim. Als anale seks pijn doet, dan ben je nog niet ontspannen genoeg en als je niet ontspannen genoeg bent, dan kunnen er dingen kapot gaan (als je iets naar binnen brengt). Dit soort anaalsprays verhullen de natuurlijk reactie van je lichaam en dat is gevaarlijk. Dus! Als je dit product tegenkomt in de vakjes; meteen weggooien. In plaats daarvan geef ik je een niet BDSM-opdracht (zodat je toch elke van de 24 dagen wat te leuks te doen hebt): ga tegenover elkaar zitten of liggen en kijk elkaar eens 10 minuten aan. Niks zeggen, alleen kijken. Mag naakt. Hoeft niet. Zet een wekker, zodat je ook echt de 10 minuten vol maakt. Nog beter; doe dit elke dag.

Pinwheel

In 1 vakje zit een pinwheel, oftewel een Wartenberg wheel. Ik schreef al een keer over mijn eerste ervaringen met zo’n pinwheel (BDSM-TOY REVIEW #369: PINWHEEL MET 1 WIELTJE) en hoewel het wieltje dat in de adventskalender zit niet van metaal is, maar van hard plastic, kun je er precies hetzelfde mee spelen. LEUK!

Dit is een afbeelding van pinwheel adventskalender

Handboeien/enkelboeien

In een ander vakje vind je een setje handboeien dat je ook prima als enkelboeien kunt gebruiken! Gemaakt van een soort fluweelachtige stof die je met klittenband vast kunt zetten; one size fits all! De handboeien zelf kun je weer aan elkaar zetten door middel van een korte ketting met musketonhaakjes. Niet de allerbeste handboeien en ook niet de allermooiste of allerstoerste, maar… heel leuk en spannend om eens te proberen als je dit nog nooit gedaan hebt.

Dit is een afbeelding van handboeien adventskalender

Zweepje(s)

Er zitten meerdere zweepjes in de adventskalender, dus je kunt in 24 dagen op onderzoek naar welk zweepje jij het fijnste vind om te gebruiken (als degene die slaat) of om te voelen (als degene die geslagen wordt). Begin altijd zachtjes, spreek een stopwoord af en bespreek van tevoren wat je verwachtingen zijn. Ook hier geldt weer; het zijn misschien niet de allerbeste zweepjes en je kan ook gewoon met je vlakke hand slaan, maar ze zijn écht leuk genoeg voor beginners en als je ze los zou moeten kopen ben je per stuk waarschijnlijk ook al 10 euro kwijt (er zitten 3 zweepjes in, ik verklap het gewoon).

Dit is een afbeelding van zweepje adventskalender

Tepelklemmen

Ik schreef onlangs een review over een setje tepelklemmen en… een vergelijkbaar setje (waarschijnlijk wel in dezelfde Chinese fabriek gemaakt) zit in de adventskalender! Lees anders m’n review nog maar een keer (BDSM TOY REVIEW #371: TEPELKLEMMEN). Leuk en spannend om mee te experimenteren dus (en het setje is los te koop voor € 17,95).

Dit is een afbeelding van tepelklemmen adventskalender

Conclusie

Ik vind dit écht een heel leuk product, maar ik ben dan ook een SUCKER voor cadeautjes uitpakken (en inpakken). En hoewel ik bijna alle losse dingen die in de adventskalender zitten al heb (en vaak ook van betere kwaliteit), vind ik het alsnog een leuk genoeg spel om samen met M. af te spreken om van 1 tot 24 december ook daadwerkelijk elke dag het goede vakje open te maken en die avond het product achter dat vakje te gebruiken. Elke dag een verrassing (want ik ben nu alweer vergeten wat achter welk vakje zit natuurlijk) (behalve nummer 4 dan)! Ben je nog niet zo ervaren op BDSM-gebied en lijkt het je wel spannend om hier ‘iets’ mee te doen, dan heb je na deze 24 dagen de meeste ‘standaard’ BDSM-speeltjes in huis; tepelklemmen, zweepjes, handboeien, enkelboeien, glijmiddel, cockringen, anaalspeeltjes, etc.! Vind je sommige dingen leuk, dan kun je altijd betere versies gaan kopen (of niet, want de meeste speeltjes uit dit pakket gaan niet zo snel kapot). Vind je er niks aan? Dan weet je dat ook, maar dan heb je wel 24 dagen nieuwe dingen geprobeerd!

DE SILENT NIGHT XXL ADVENTSKALENDER IS HIER TE KOOP € 99,95 >>

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Uny schreef:

  Apart, hahaha. Ben niet zo van de bdsm dingen. Leuke review luna

 2. E. schreef:

  Leuk revieuw. Voor een beginner zeker leuk.

 3. Lola schreef:

  Haha, dat sucker voor inpakken heb ik gemerkt met die winactie (die fantastisch is, even tussendoor, iedereen zou een womanizer moeten krijgen/aanschaffen). Ik moest zo lachen van je inpakpapier en de schattige bedeltjes! Oeh, ik ben benieuwd naar die kalender! Ik wil de niet-bdsm variant eigenlijk stiekem wel heel graag bestellen. Ik twijfel nog een beetje … ik ga het wel even met mijn vriend overleggen ;)

  • Luna schreef:

   Jaaaaaa! Ik ben gek op inpakken! Voor cadeautjes voor vrienden, maar ook voor de winacties hier en alle bestellingen van http://www.maaneschijn.nl worden ook met veel kleurtjes en lintjes verstuurd…. HEERLIJK! En fijn dat je de Womanizer fijn vindt! Ze zijn ook te gek! Ik heb NOG een adventskalender gekregen (nog een andere), die probeer ik vandaag te reviewen (met dus niet-BDSM en waar voor je geld)!

 4. Ier schreef:

  Leuke review! Als ik nog geen tepelklemmen en boeien zou hebben, had ik het wel serieus overwogen. Oh, en die spray! Wat fout eigenlijk. Kun je dat niet terugkoppelen aan de bedenker?

  • Luna schreef:

   Nee, ik denk dat de maker van deze adventskalender daar schijt aan heeft… er zijn overigens genoeg mensen die die sprays wél gebruiken en er happy mee zijn hoor… ik vind het alleen niet verstandig… en met mij ook veel anderen… maar ja… er is een markt voor en dan blijft een producent het produceren (logisch)…

 5. AnnA schreef:

  Leuk dat je zo snel je review online hebt, misschien moet ik ‘m toch aanschaffen, als vervroegd sinterklaas cadeau ofzo :-) want zo te lezen ben je erg positief !

  • Luna schreef:

   Ja, ik vind ‘m heel erg leuk en ik kan ‘m echt aanraden… ik probeer vandaag nog een andere adventskalender te reviewen… nou ja, ik heb ‘m al gereviewed, maar moet ook even op de foto, schrijven, etc., daar gaat de meeste tijd in zitten! :-)

 6. AnnA schreef:

  Oh dan wacht ik even met bestellen tot die andere review ook online staat hahaha. Ik ben benieuwd welke je leuker vindt! Ik ga er 1tje cadeau doen aan m’n vriend. Dan stop ik ‘m ingepakt in sinterklaaspapier stiekem in (nou, ja, onder, hij is zo te lezen een beetje te groot voor in) z’n schoen :-)

 7. Ilona schreef:

  Oh ik heb hem ook besteld. Superleuk! We kregen de doos van het weekend binnen en schrokken ook behoorlijk van de grootte haha. Binnenkort maar beginnen met uitpakken

 1. 30 januari 2018

  […] van Easytoys.nl de Silent Night-adventskalender en ik vond (en vind) ‘m supergaaf (m’n review: SEXTOY REVIEW #394: SILENT NIGHT XXL ADVENTSKALENDER!!! Echt! En ik had grootste plannen om ‘m ook echt te gaan gebruiken in de maand december, ook al […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.