WOMANIZER STARLET – SEXTOY REVIEW #422

Naam: Womanizer Starlet
Producent: Womanizer
Prijs: € 69,95
Formaat: 5 x 8,5 centimeter
Gewicht: 62 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Geniet alleen of samen met je partner van de Womanizer Starlet, een kleinere versie van de standaard Womanizers.’
Is dat ook zo: Hij is zeker kleiner
Score: 6.5

Dit is een afbeelding van womanizer starlet vibrator op luchtdruk

Ik kreeg niet alleen die MEGA-FUCKING BRILJANTE Womanizer Inside Out (lees SEXTOY REVIEW #418: WOMANIZER INSIDE OUT of bekijk VLOG: WOMANIZER INSIDE OUT) opgestuurd door een dame van Womanizer, neen, ik kreeg ook de allernieuwste Womanizer Starlet, een kleinere versie van de gewone Womanizers in een felle paarse kleur! Hoera!!!!!

In een ver verleden, ik was 17, ging ik voor het eerst op wintersport met mijn toenmalige vriendje, zijn ouders en zijn 10-jarige broertje. Ik herinner me nog dat er van tevoren onenigheid was geweest over de te verdelen slaapplekken, want z’n ouders wilden onder geen beding dat mijn vriendje en ik op 1 kamer zouden slapen. Hij moest maar met z’n broertje op 1 kamer en ik op een kamer alleen. “Maar we hebben het tóch al gedaan, dan ga ik toch niet 2 weken in m’n eentje slapen?”, zei ik in een poging om toch samen op 1 kamer te mogen. Tegen zoveel logica konden z’n ouders niet op en niet veel later reden we met z’n vijven in een volledig volgepakte Toyota Starlet naar Holzgau.

Wat heeft een auto met een vibrator te maken?

En een Toyota Starlet is dus klein. Heel. Erg. Klein. Het is al klein als je er met z’n tweetjes mee op vakantie zou gaan, laat staan met z’n vijven. Op wintersport. Ik ben die vakantie nooit vergeten en nu ik zelf ouder ben (en ooit voor pubers heb gezorgd) snap ik dat het niet (zoals ik toen dacht) de normaalste zaak van de wereld was dat ik mee op vakantie ging en met m’n toenmalige vriendje op 1 kamer mocht slapen. Hoe ik bij deze herinnering kom? De Womanizer Starlet is, net als de Toyota Starlet ook klein. Heel klein.

Dit is een afbeelding van womanizer starlet kleine vibrator op luchtdruk

Eerste indruk van de Toyata Starlet

“Aaaaaaaaaaaaah gossie! Wat lief! Wat een schatje!”, kirde ik toen ik de Womanizer Starlet voor het eerst zo in z’n doosje zag liggen. “Het is een Womanizer-babietje!!! Altijd al willen hebben!!!” De Womanizer zit in een prachtig hard-plastic doosje en het lijkt wel een soort museumstukje zo. Ook heel leuk (vind ik dan); op het doosje staat ‘Your New Comer’. Vind ik geinig, vind ik grappig.

Dit is een afbeelding van doosje van womanizer

De Womanizer Starlet past dus prima in je hand(tas) en is vooral bedoeld om mee ‘op reis’ of ‘op pad’ te nemen. Denk ik dan. Ze hadden daar bij Womanizer toch ook al de Womanizer 2Go ontworpen en die was toch ook om op pad te nemen in je kekke handtasje. Toch? De Womanizer 2Go is echter € 119,- en de Womanizer Starlet is € 69,- dus dat scheelt nogal. Maar het oog wil ook wat en de Womanizer 2Go ziet er sexy en chique uit. De Womanizer Starlet ziet er vooral lief en schattig uit. Het is dat-ie van Womanizer is (en ik ben qua seksspeeltjes toch zeker wel een merkbeluste- en merkbewuste chick), maar anders zou ik zeggen dat ik ‘m er ietwat goedkoop vind ogen. Oh, ik zei het toch.

De ‘Orgasm is human right’-campagne

Womanizer is sinds december 2017 een ‘Orgasm Is A Human Right’-campagne gestart. En laat ik nou maar eens een keer niet zo negatief doen en gaan zeuren over dat ze daar bij Womanizer gewoon zoveel mogelijk Womanizers willen verkopen en dat ze daarom 20 verschillende soorten uitbrengen (terwijl 1 goeie eigenlijk genoeg is (okay, toegeven 1 goede gewone Womanizer én die Womanizer Inside Out). Je bedenkt een leuke campagne waarin je wat sociale betrokkenheid veinst, opent een pop-up-winkeltje waar vrouwen lekker in een pashokje kunnen klaarkomen, Youtube-filmpje erbij, Instagram-hashtag erbij(#orgasmisahumanright, #freetheclit, #powertoyourpussy, #everywomanisbeautiful en #showyourcurves, echt ik word zoooooo doodmoe van dit soort campagnes) en hoppekee je verkoopt er nog meer!

Nee, ik ga niet zeuren (oh, ik deed het toch een beetje), want… Womanizer heeft als merk écht voor een revolutie gezorgd en hoe meer vrouwen van Womanizer en de ‘Pleasure Air Technology’ af weten, hoe beter! Echt… koop een Womanizer, gun jezelf een Womanizer, gun je vriendin, vrouw, partner, tante, moeder, oma een Womanizer, doe het, doe het, doe het!!!! Maar… kies dan niet voor deze Womanizer Starlet, maar 1 van de anderen. Ik ga je uitleggen waarom.

De Womanizer Starlet heeft maar 1 knopje

De Womanizer Starlet is klein en daardoor was er (logisch) geen ruimte voor meerdere knopjes. De Starlet heeft dus maar 1 knopje en dit knopje fungeert als een aan- en uitknop en als knopje om door de ‘zuigmenu’s’ te scrollen. Het knopje zit op het handvat, al mag je het eigenlijk niet eens een handvat noemen, want de Starlet is zo klein dat je ‘m eigenlijk meteen bij z’n kop beetpakt als je ‘m tegen je klit zet. Hierdoor is het dus wat lastig om bij dat ene knopje te komen. Al lukt het prima hoor, het is meer dat ik het handvat met bedieningssysteem van de Womanizer Pro40 zo geweldig vind (en zo lekker makkelijk schoon te maken).

De Womanizer Starlet heeft ‘maar’ 4 intensiteiten

Het had natuurlijk veel erger gekund (lees; 1 ‘intensiteit’), maar de Womanizer Starlet heeft slechts 4 standjes. En dit had niet eens zo heel erg geweest als die 4 intensiteiten enorm van elkaar zouden verschillen. Ik had prima kunnen leven met een zacht-medium-hard-keihard. Dit is echter niet het geval. De Starlet begint op hard, dan harder, nog harder en dan keihard.

Als je ‘m op je klit zet, dan begint hij dus meteen heel hard te ‘zuigen’. De Womanizer Pro40 heeft 8 standjes, waaronder 2 heel zachte standjes. Standje om even lekker mee in de stemming te komen (en waar het ook prima op klaarkomen is). De Womanizer Starlet begint meteen op standje 4 van de Womanizer Pro40 en dat is heftig (vind ik). Ik kan dit heftige gevoel niet alle dagen van de maand verdragen op m’n klit. Soms wel, soms niet. Daarom vind ik de andere Womanizer(s)een stuk prettiger, want die kan ik wél elke dag van de maand op m’n klit zetten (zacht beginnen en dan langzaam wat harder).

Dit is een afbeelding van alle womanizers deluxe pro w100 pro40 starlet

De Womanizer Inside Out heeft zelfs 12 intensiteiten (én een staafvibrator eraan). De Womanizer Pro Deluxe heeft trouwens ook 12 intensiteiten. Ik heb genoeg aan de 8 intensiteiten van de Womanizer Pro40, maar soms is more dan ook more! In het geval van de Womanizer Starlet kan ik helaas niet zeggen ‘less is more’, want de zachtere standjes zijn écht een gemis.

Je kan geen standje terug

Ook een gevolg van het feit dat er maar 1 knopje op de Womanizer Starlet zit; je kan geen standje terug. Dus als je ‘m harder zet en je blijkt dat niet aan te kunnen (en dat is bij mij vaak het geval), dan moet je door alle NOG hardere intensiteiten scrollen om weer naar een zachter standje te gaan.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een heel makkelijk mee te nemen superkrachtig seksspeeltje, dan is de Womanizer Starlet je ding! Hij is 4 keer kleiner dan een ‘normale’ Womanizer, dus dat scheelt aanzienlijk. Wil je echter een seksspeeltje op luchtdruk dat veel fijner te bedienen is én veel meer standjes heeft, dan zou ik 100% op zeker voor de Womanizer Pro40 gaan. Die is 30 euro duurder, maar je hebt daar 30 keer, nee, 300 keer, nee 3000 keer meer plezier van tijdens het gebruik. De Womanizer Starlet kies je echt alleen voor het formaat. Voor als je op wintersport gaat in een Toyota Starlet bijvoorbeeld.

DE WOMANIZER STARLET IS HIER TE KOOP (€ 69,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Uny schreef:

  Ach, misschien is het wel praktisch voor sommige mensen. Studenten etc. Het kan handig zijn zo’n klein ding.

 2. Marjan schreef:

  Hij heeft wel een heel hoog schattigheidsgehalte…. ik krijg zin om hem onder de kin te kietelen en ‘koetsie koetsie koetsie’ te kirren… maar daar is het dan wel weer heel veel geld voor. Jammer eigenlijk dat ze die standjes dan zo mis kunnen hebben…..
  Dan stop ik toch maar mijn gewone W100 in mijn handtas (die handtas is er groot genoeg voor) lijkt me een beter idee.

  Die Womanizer is wel echt mijn allerbeste aankoop ooit geweest, qua seksspeeltjes dan…

  • Luna schreef:

   Yep! Same here!!! Die W100 was briljant, niks meer aan doen, eigenlijk! ;-)
   Nou ja, de zachtere standjes van de Pro40 en de gewone Pro zijn wél fijn hoor… ik pak eerder de Pro40 dan de anderen…

 3. ngst schreef:

  Weeral een womanizer? Precies de nieuwe pokémon, gotta catch em all…

  • Luna schreef:

   Jaaaa! Op de foto mist nog de Womanizer + size (maar die heb ik, kuch, ook)… was ‘m even vergeten, want stom ding :-)

 4. Loveboy schreef:

  Wanneer komt de review van de Njoy Eleven nou?

 5. Sandy schreef:

  Ziet er leuk uit, maar of het nodig is..? Hoeveel womanizers zijn er ondertussen wel niet..
  Al ben ik misschien gewoon bitter omdat het mij maar niet lukt om klaar te komen met de womanizer :p

  • Luna schreef:

   Wat mij betreft zijn er teveel Womanizers op de markt… de Womanizer Inside Out en de Pro40 zijn wat mij betreft genoeg!

 6. Sandra schreef:

  Een starlet…. ik had er ooit 1, pittige auto. Ik reed alle stoere mannen in Audi er dik uit bij het stoplicht. Ik twijfel al heel lang over een lichtdruk speeltje (het lijkt me heel bijzonder maar ook een beetje eng, gevoelige klit). Deze doe ik dan maar sowieso niet, veel te krachtig en pittig. Net als mijn oude rode super starlet.

 7. Sandra schreef:

  Hey Luna, dit heeft niks met de review te maken maar ik wou je graag wat vragen. Ik heb onlangs de fun factory bouncer gekocht na jouw -en andere- enthousiaste reviews. Ik had deze echter vooral gekocht voor de zuignap. Probleem is, bij mij werkt de zuignap amper. Als ik ‘m bijvoorbeeld op een stoel zet plakt ie wel vast, maar zodra ik erop wil bewegen laat het los. En op een muur ofzo valt hij er zelfs na een paar seconden gewoon af. Ik heb een paar buttplugs met zuignap en deze blijven op deze plekken wel gewoon zitten. Heb jij enig idee hoe ik dit zou kunnen fixen? Of kan je me desnoods een andere dildo aanraden waarvan de zuignap wel écht goed werkt?
  Sorry voor het hele verhaal haha

 8. Liner schreef:

  Prima ding als ik het zo hoor, maar ik zou dan inderdaad die 30 euro extra voor de pro er dan ook wel voor over hebben!

 1. 4 mei 2018

  […] de Womanizer Plus Size (SEXTOY REVIEW #328: WOMANIZER PLUS SIZE) niks en ook de Womanizer Starlet (WOMANIZER STARLET: SEXTOY REVIEW #422) kon me maar heel matig boeien), toch waren zij het allereerste seksspeeltje op luchtdruk en elke […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.