SEKS TOY REVIEW #169: MINNA LIFE LIMON

em>Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Minna Life Limon
Producent: Minna Life
Prijs: € 109,95
Formaat: 73 mm x 46 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Het verkooppraatje: ‘De Minna Life Limon combineert de revolutionaire squeeze technologie met het hoogste niveau van vakmanschap en ontwerp voor een spontane en sexy ervaring die net zo goed werkt voor koppels als voor individuelen.’
Is dat ook zo? Oh! Yeah!
Score: 10

minna life limon

Het bedrijf Minna Life is verantwoordelijk voor de Ola, een seksspeeltje dat ik een 10 gaf op de schaal van Luna. De Ola is een seksspeeltje dat reageert op je aanraking, dus hoe harder je knijpt in het kussentje van de Ola, hoe harder de Ola gaat trillen. Een staaltje van superieure techniek! En eindelijk weer eens echt een speeltje dat zichzelf niet alleen ‘innovatief’ noemt, maar het ook daadwerkelijk is! Wow! De trillingen van de Ola waren ook best wel diep te noemen (zeker klaarkom-materiaal), dus vandaar dat de Ola een 10 kreeg (al is-ie wel duur: € 131,90).

De Minna Life Limon kwam alllll the way from the U.S.A.

De Limon, het 2e speeltje uit de fabriek van Minna Life, is een speeltje dat met dezelfde squeeze-technologie werkt als de Ola alleen is-ie stukken handzamer. Ik kan dus eigenlijk heel kort zijn; de Minna Life Limon is net zo perfect als de Ola, alleen is het een ander formaatje, dus kiest het formaat waar je zin in hebt en klaar! Maar ja, dat zou wel heel makkelijk zijn, want ik kreeg de Limon opgestuurd allllll the way from the U.S.A., all the way from the headquarters van Minna Life. En… ik moest € 31,48 invoerrechten betalen, want, als je goederen van buiten de Europese Unie ontvangt, dan kan het wel eens voorkomen dat de douane jouw pakketje eruit pikt en dat je dus, zoals ik, BTW en inklaringskosten moet betalen. Dus de Limon verdient een iets langere review dan alleen de conclusie: een 10 op de schaal van Luna.

De Minna Life Limon heeft de vorm van een citroen (ja, ik dacht zelf even dat de ontwerpers een limoen in gedachten hadden, maar het zijn dus lemons en geen limes). De verpakking is een hardkartonnen koker, niet echt heel fancy, maar wel strak en efficiënt. In de koker vind je de Limon, de oplader en een handleiding. Omdat de Limon precies hetzelfde werkt als de Ola, hoefde ik de handleiding niet te lezen, maar ik raad het nieuwe gebruikers zeker wél aan, want… anders zou je er niet achter komen dan de Limon een ‘record mode’ heeft (net als de Ola dus).

vibratorlimon4

Squeeeeeeeze me!!!

En die record mode is dus juist het meest gave aan dit speeltje. Hoe het werkt? Heel simpel; je zet de Limon op record mode (dat doe je door de aanknop 2 keer in te drukken). Nu squeeze je een bepaald patroon (dus bijvoorbeeld heel hard – 2 keer heel zacht). De Limon slaat dit squeeze-patroon op en blijft daarna in dit patroon vibreren, dus heel hard – 2 keer heel zacht – heel hard – 2 keer heel zacht en dit dan net zolang tot jij de Limon uit zet (of tot je ‘m weer op moet laden) (of tot je ‘m in een ander patroon wil laten vibreren). AWESOME!

Je kan de Limon ook in de free play mode zetten en als de Limon in deze modus staat, dan reageert hij dus iedere keer op jouw knijpen (dit wordt dus niet opgeslagen). Wanneer je hard knijpt trilt de Limon hard, wanneer je zachter knijpt, trilt de Limon zacht. Ook heel easy en awesome! De trillingen van de Limon zijn diep en dus niet oppervlakkig. Zelfs als je ‘m zachtjes laat trillen is dit erg lekker en zelfs van die zachte trillingen kan ik klaarkomen (duurt wel even wat langer dan als je ‘m meteen op z’n hardst laat vibreren, maar hé, soms heb je tijd genoeg).

limon3

De Minna Life Ola is een vibrator voor intern gebruik (al kun je ‘m ook tegen je clitoris houden, maar is toch wat onhandiger). Deze Limon is voor extern gebruik, dus om tegen je klit te houden, en is door z’n vorm een stuk handiger (en handzamer) om te gebruiken tijdens het vrijen met een partner. Op z’n hondjes en dan deze Limon tegen je clitoris; succes gegarandeerd. De trillingen zijn voelbaar door de hele Limon, maar zijn het sterkst in het puntje.

vibratorlimon2

Wow, had ik al gezegd; WOW

Tenslotte nog even de standaard positieve dingen die je mag verwachten van een speeltje dat zo geavanceerd is; hij is oplaadbaar via USB, hij is waterdicht en hij is gemaakt van de hoogste kwaliteit 100% lichaamsveilige materialen. En, niet dat de kleur heel veel uitmaakt, want het gaat om de inhoud; hij is verkrijgbaar in roze of turquoise. Helaas niet in het geel. Nog een keertje mijn conclusie; een 10 op de schaal van Luna.

DE LIMON IS NIET MEER TE KOOP…

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Wat een lief dingetje…. ik ga eerst maar eens sparen dan denk ik…. LOL

 2. Inge schreef:

  De prijs valt eigenlijk nog best me als je het vergelijkt met andere speeltjes.

 3. Joyce schreef:

  Uhm… Volgens mij ben ik de enige vrouw die nooit echt clitoraal is klaargekomen… Alleen door indirecte stimulatie dan. Of door penetratie. Zou dit dan wat zijn?

 4. Cynthia schreef:

  Dit lijkt mij een leuk speeltje!

 5. Naw schreef:

  Misschien ongerelateerd aan de review van dit speeltje, maar ik heb een vraag over de invoerrechten die gelden voor seksspeeltjes. Ik overweeg zelf iets vanuit de VS te importeren, maar het is lastig om te vinden onder welke categorie dit valt en hoeveel dit zal zijn. Kan jij me hier misschien meer over vertellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.