SEKS TOY REVIEW #159: JE JOUE, G-Kii, G-SPOT STIMULATOR

Naam: Je Joue G-Kii
Producent: Je Joue
Prijs: € 94,95
Formaat: Formaat 18 cm Ø 3,3 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘De G-Kii is een unieke 3-in-1 vibrator; een verleidelijke staafvibrator (voor het stimuleren van je clitoris of je binnenste), een effectieve g-spot vibrator (voor het stimuleren van je g-spotzone) en een verrukkelijke duo-vibrator (voor het stimuleren van je clitoris en g-spotzone tegelijk).’
Is dat ook zo: Ehm… Idee is een 10, uitvoering een 4
Score: 7

Ik wil deze review graag beginnen door even een potje ongegeneerd te gaan huilen; boehoehoehoehoehoe! Ik had namelijk héle hoge verwachtingen van deze G-Kii van Je Joue en die verwachtingen heeft hij bij de eerste keer gebruik ook zeker wel waargemaakt, maar ja, je moet iets toch zeker wel een tweede keer testen, en een derde keer, want that’s my job als een toytester en toen? Toen blokkeerde het hele apparaat en wilde ik ‘m weggooien, want hij deed gewoon niet wat ik wilde en dat is een slechte eigenschap van een vibrator!

De Je Joue van G-Kii buigt nogal lastig

Als het gaat om kapotte apparaten in huis roep ik altijd meteen mijn man: “Jeeeee! Jeeee! Jeeeeheeeeheeee! Mijn man heet dus Joost en ik had hier beter kunnen schrijven: “Joooooost, Joooost, Joooohooohoooost!!! Ik heb ‘m stukgemaakt en het is een heel duur speeltje en hij deed het zo goed!!” Ik had de G-Kii van het (toch best wel hoogstaande merk) Je Joue een aantal keer getest en ik was heel blij, maar ik kreeg ik ‘m niet meer in een ander standje, want de Je Joue G-Kii is namelijk een 3-in-1-vibrator; je kunt ‘m in 3 standjes buigen, net waar je maar zin in hebt. Standje 1 is een ‘gewone’ staafvibrator (voor het stimuleren van je kutje of je klit), standje 2 is een G-spot vibrator (voor het stimuleren van je G-spot dus, al kan dat ook in standje 1) en in standje 3 is het een duo-vibrator (voor het stimuleren van je G-spot en je klit tegelijkertijd). Maar na een aantal keer van standje 1 naar standje 3 (en dat ging al niet zo lekker, meer met een soortement van grof geweld eigenlijk) zit de Je Joue G-Kii gewoon vast. Ik krijg ‘m niet meer gebogen in een ander standje.

je joue 3 standjes gkii

De echtgenoot pakt de G-Kii in z’n handen en klikt ‘m open en dicht en open en dicht. “Gaat toch prima”, zegt hij, “wat is er kapot dan?” “Hoezo, prima? Ik kreeg dat knopje niet ingedrukt en hij zat gewoon helemaal vast!!!”, zeg ik, “hier, kijk, er zit al zelfs een scheurtje in het siliconen. “Je moet ’t knopje indrukken en de vibrator dan even in tegengestelde richting duwen en dan kun je ‘m daarna alle kanten op buigen”, zegt hij. “Echt niet!”, zeg ik, “hij deed het toch eerst!! Of was dat gewoon random dan ofzo?” Dat ik de G-Kii heb kunnen buigen was inderdaad nogal random te noemen. “Het werkt hetzelfde als met van die ouderwetse ligbedden”, zegt hij. En dan ineens valt het kwartje. Die ouderwetse ligbedden snapte ik trouwens ook al niet. Hier even een filmpje om de boel te verduidelijken.

Je hebt nogal wat kracht nodig om de knoppen te bedienen

Neemt niet weg dat het knopje waarmee je de G-Kii moet buigen nogal stroef gaat (understatement). Ik heb al mijn kracht nodig om het knopje in te drukken en 2 handen nodig om de G-Kii in gewenste positie te verbuigen. En nu ik het toch over knopjes heb. De knopjes van de G-Kii waarmee je de verschillende vibratiepatronen regelt (die zitten dus onderop het speeltje) zijn ook nogal eh, inDRUKwekkend. Je krijgt dat met 1 hand gewoon niet voor elkaar (dit was bij de Fifi ook het geval trouwens). Dit zou je fijn kunnen noemen, want zo kun je ook niet per ongeluk op een knopje drukken, maar ik vind het best vervelend. Je moet gewoon echt teveel kracht gebruiken om van het ene vibratiepatroon naar het andere te gaan (de + en – knop vallen nog wel mee, maar het middelste knopje is echt bijna onmogelijk in te drukken). En je bent hier ‘op het droge’ nogal mee bezig, maar in the heat of the moment zit je daar gewoon echt niet op te wachten.

De 3 standjes van de G-Kii

Standje 1, dus de gewone staafvibrator is TOP! De trillingen zijn prima. Niet mega-diep, maar zeker diep genoeg, middelmatig, lekker, echt niks mis mee. Er zitten ook genoeg vibratiepatronen op de G-Kii (5) en hij kan van zachtjes naar hard (ook in 5 vibratie-intensiteiten). Als je de G-Kii in standje 1 hebt staan, dan is dit een ideale positie voor G-spot-stimulatie. Kan ik ervan klaarkomen? Jazeker! Zal ik de G-Kii er nog een keer bijpakken in standje 1? Als ik geen andere, betere, G-spot-dildo’s of vibrators had (zoals bijvoorbeeld de LELO Ella) dan zeker wel. Nu dus niet. Maar de G-Kii in standje 1 raakt zeker je G-spot en ben je op zoek naar een G-spot stimulator met diepe trillingen (en nog andere mogelijkheden om te ontdekken), dan kan ik de G-Kii zeker wel aanraden.

Standje 2, dit is het eigenlijke standje voor G-spot-stimulatie, is ook best leuk, maar persoonlijk vind ik standje 1 dus handiger voor G-spot-stimulatie. Standje 2 geeft een té heftige en onhandige kromming (voor mijn lichaam dan). Kan ik ervan klaarkomen? Ja hoor. Zal ik de G-Kii er nog een keer bijpakken in standje 2? Nope.

Standje 3, dit zou een combinatie van G-spot-stimulatie en clitorale stimulatie moeten zijn (een soort We-Vibe dus, of een Tarzan, of een duo-vibrator) doet bij mij gewoon pijn. Of pijn, pijn, het zit gewoon niet lekker en het voelt gewoon niet lekker. Kan ik ervan klaarkomen? Ja hoor. Zal ik de Je Joue G-Kii er nog een keer bijpakken in standje 3? Nope.

g kii jejoue 2

Dus… even samenvattend! Het idee achter de Je Joue G-Kii is GENIAAL. De uitvoering is gewoon nog niet goed genoeg. Ik hoop dat er binnenkort een G-KIII (of de G-Kiii) uitkomt met beter bedienbare knopjes (dus gemakkelijker in te drukken), maar ook een beter systeem heeft om de vibrator in de verschillende standjes te zetten, want verder zijn ze bij Je Joue dus ontzettend goed bezig! Mooie verpakkingen, mooi (en veilig) materiaal, oplaadbaar via een magneet-systeem, diepe vibraties en een gestroomlijnde vormgeving!

DE JE JOUE G-KII IS HIER TE KOOP (in 4 kleuren) (€ 94,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 3 november 2014

    […] schreef al een eerder een review over deze 3 in 1 vibrator (HIER), maar een filmpje is natuurlijk veel leuker! Uiteraard weer lekker in 1 take genomen en uiteraard […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.