WOMANIZER PREMIUM: COMING SOON! NEW! NEW! NEW!

De Womanizer Premium is inmiddels te koop (HIER)…

Soms heb ik dagen, weken, maanden dat niets me uit de seksindustrie eigenlijk interesseert. Dan ben ik allang blij dat ik het gewoon leuk, lief en gezellig heb met mijn vriendje tussen de lakens en daar hoeven dan echt geen nieuwe sekstoys bij, want veel te ingewikkeld, nieuwe knopjes, nieuwe technieken, allemaal weer dingen waar ik aan moet wennen terwijl het vertrouwde, veilige me eigenlijk al meer dan genoeg is.

Maar!

Ik kwam er net achter dat Womanizer met wéér een nieuw seksspeeltje op de markt gaat komen; de Womanizer Premium!! En hoewel sommige merken me totaal koud laten, niet alleen tijdens depressieve maanden, maar gewoon sowieso elke dag, al brengen ze 100 nieuwe toys uit in 1 week, is Womanizer een merk dat me ALTIJD wél ietsje warmer laat voelen!

Ean-online.com liet via Instagram weten dat ze bij een meeting waren waarbij de nieuwste Womanizer, de Womanizer Premium, wordt gepresenteerd! Een Womanizer met ‘lots of interesting features’… IK BEN HEEL BENIEUWD!

Want Womanizer blijft écht mijn nummer 1 als het om seksspeeltjes op luchtdruk gaat. Waar andere toys falen, faalt mijn Womanizer Pro40 nooit (ja, koop dat ding!). En al hebben ze ook heus bij Womanizer wel eens een foutje gemaakt (ik bedoel, ik vond en vind de Womanizer Plus Size (SEXTOY REVIEW #328: WOMANIZER PLUS SIZE) niks en ook de Womanizer Starlet (WOMANIZER STARLET: SEXTOY REVIEW #422) kon me maar heel matig boeien), toch waren zij het allereerste seksspeeltje op luchtdruk en elke copycat, elke kopie, elke wannabee, elk ander speeltje op luchtdruk zal altijd vergeleken worden met een Womanizer. En alle anderen blijven, wat mij betreft, keer op keer op keer op keer in het niet vallen bij the real deal! De Womanizer Pro40 is AWESOME voor zowel soloseks als samen en de Womanizer Inside Out is AWESOME voor soloseks.

Ik kan dus niet wachten wat de Womanizer Premium me gaat brengen!

De Womanizer Premium is inmiddels te koop (HIER)…

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Tess schreef:

  Jaaaaa ik kan ook niet wachten!

  • Luna schreef:

   Als het een Womanizer met 20 standjes is ga ik huilen… als het zuigpatronen zijn, dan ben ik blij… maar misschien komen ze wel met iets NOG nieuwer dan nieuws!

 2. Uny schreef:

  Waaaauuwww ben super super benieuwd

 3. Alx. schreef:

  Ik hoop dat de prijs ook een beetje leuk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.