IS HET EEN TANDENBORSTEL? OF EEN VIBRATOR?

Een groot aantal vrouwen heeft waarschijnlijk eerder een elektrische tandenborstel tussen haar benen gehad dan een echte vibrator en ach, het is ook eigenlijk een prima en goedkope oplossing om eens te kijken of het wat voor je is; trillingen tegen je clitoris. Maar als je het wat vindt, dan lijkt het mij niet meer dan logisch om een echte vibrator aan te schaffen, al zijn er ook vrouwen die nooit tot zo’n aanschaf over gaan, maar voor altijd trouw zweren aan hun Oral-B.

tandenborstelvibrator

Het Zweedse bedrijf Foreo besloot wat met dit gegeven te doen en komt binnenkort met een vibrator op de markt die lijkt op een tandenborstel. Oh, wacht, het is ook een tandenborstel, of toch niet? Eh, I’m confused! Hun siliconen ’tandenborstel’ met de naam Issa vibreert net zo hard als een Sonicare en heeft een nogal eh, vrouwelijke uitstraling door z’n vorm en snoeperige kleurtjes. Foreo denkt dat hun product voor een heuse revolutie op tandenpoetsgebied gaat zorgen, want de borsteltjes hoeven maar 1 keer per jaar te worden vervangen. Yeah right. Ik denk dat de Issa vooral gekocht gaat worden door dames die niet bij een seksshop naar binnen durven of door dames die niet aan hun kerel durven te vertellen dat ze elke dag onder de douche masturberen met zijn elektrische tandenborstel.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Linda schreef:

    Ik verbaas me soms écht over wat mensen steeds bedenken. Dit lijkt me helemaal niks… zo’n tandenborstel trilt amper haha.

  2. Sofie schreef:

    Wel een mooie tandenborstel.

  1. 12 januari 2022

    2correcting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.