GEZOCHT: MANNELIJKE SEKSTOY TESTERS

Ik heb natuurlijk al mijn eigen man thuis en hij helpt mij altijd met liefde en overgave als het gaat om het uittesten van de seksspeeltjes voor vrouwen of voor stellen. En… ik heb ook mijn eigen testman J.T. die alle mannenspeeltjes voor me uittest en reviewt (en ik neem aan dat hij dat ook met liefde en met overgave doet).

hot-octopuss-go-ahead-make-my-day

Bij het bedrijf Hot Octopuss zijn ze op zoek naar mannelijke sektoy testers en hebben deze functie zelfs een heel naam gegeven; Male Orgasm Engineer. Of ze écht op zoek zijn naar testers, dat kan ik uit hun vacacture niet opmaken, want die zit nogal grappig in elkaar (working hours: parttime, salary: great package). Maar… het eerste seksspeeltje waar Hot Octopuss mee op de markt kwam, de Pulse, was in ieder geval een BRILJANT apparaat, als ik de review van testman J.T. mag geloven (hij gaf de Pulse een 9,5), dus ik ben benieuwd naar de speeltjes waarmee Hot Octopuss in de toekomst gaat komen. De Pulse wordt de eerste guybrator genoemd en werkt op een heel andere manier dan alle andere masturbatoren (het is dan ook geen masturbator, maar een speeltje met een oscillator erin, iets wat heel snel trilt) (de review van J.T. lees je HIER). Anyway, ze zijn op zoek naar mannen die hun allernieuwste producten in de toekomst willen gaan testen en geschikte kandidaten krijgen prototypes opgestuurd. Iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar: handjob@hotoctopuss.com.

DE PULSE (A.K.A. DE HITACHI VOOR MANNEN) IS HIER TE KOOP (€ 79,00) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. San schreef:

    Leuke job ijkt me zo

  2. Tyler schreef:

    Nu heb ik de Hot Octopuss al een paar maanden in bezit, ik zou best een leuke langere review over willen maken, maar kan er nu ook even hier heel kort over zijn. Zelf vond ik het een hele ‘prettige’ ervaring, maar heb ook al de Cobra Libre in bezit en die vind ik vele malen ‘prettiger’ :). Omdat de producten enigszins vergelijkbaar zijn, nou ja… ja, eigenlijk wel ja, kies je dan wanneer je geil bent toch snel voor het ene speeltje dan het andere…

  3. kathleentje schreef:

    Ik heb uit een sexstore een male doll gekocht. In mijn (overenthousiasme ) het meeste van de pop kan ik met mijn pink platdrukken . ik heb op 20 manieren geprobeerd die pik in mijn poesje te krijgen zonder resultaat . ben dan maar verder gaan spelen zonder “justin ” .. De pop kostte me 30€ en heb er niets aa’ gehad . zijn er poppen waarvan de pik wel inbrengbaar en hard is ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.