COMING SOON: DOXY DIE CAST

Update: de DOXY Die Cast is inmiddels te koop! Wel wat duur, maar dan heb je ook ECHT wat! Je koopt ‘m HIER (€ 169,95).

De DOXY wand massager was al een geduchte concurrent van de Europe Magic Wand (en de Hitachi Magic Wand, of eigenlijk momenteel dan de Hitachi Magic Wand Rechargeable en die mag de naam ‘Hitachi’ niet meer dragen, dus dan wordt het de Magic Wand Rechargeable). DOXY kwam 2 jaar geleden op de markt in 4 verschillende kleuren (roze, paars, zwart en wit) voor € 129,95 per stuk en ik was toen al zeer onder de indruk (hier zie je mijn review van die DOXY massager). Ik heb een roze, maar ik had graag een zwarte gehad (niet dat-ie het dan ineens beter doet in een ander kleurtje). Maar! Binnenkort verschijnt hopelijk ook in Nederland de DOXY Die Cast.

doxy die cast

Dit is een speciale editie van de DOXY massager, maar dan met een aluminium/titanium behuizing! Ik vind ‘m prachtig! Heel stoer! Kan zo tussen de powertools in de garage! Deze versie van de DOXY massager is wel iets zwaarder dan de versie van hard-plastic (de hard-plastic versie weegt 680 gram en de aluminium/titanium versie 830 gram), maar qua formaat is verder alles hetzelfde (dus vooral nog steeds die handige XXL-knoppen). En… de mensen van DOXY hebben goed geluisterd naar de opmerkingen die sommige sextoy bloggers hadden, want er was nogal wat te doen over de kop van de DOXY. Die was eerder van ‘medical grade PVC’ en hoewel dat bestaat (en ook daadwerkelijk wordt gebruikt in ziekenhuizen) doet het woordje ‘PVC’ heel wat alarmbellen rinkelen als je het hebt over seksspeeltjes. PVC is van zichzelf namelijk hard en met weekmakers (juist, die troep die je NIET in je seksspeeltjes wil vinden) wordt PVC zacht gemaakt (jelly). Om misverstanden te voorkomen is de kop van de nieuwste DOXY massager gewoon van ‘medical grade silicone’ gemaakt.

Mocht je een wand vibrator zoeken, maar niet kunnen kiezen, dan raad ik je m’n artikel WELKE WAND VIBRATOR IS DE BESTE aan, daarin bespreek ik alle voor- en nadelen van de diverse wand vibratoren die er op de markt zijn (en die ik heb getest).

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Desiree schreef:

  Testen, testen, testen!
  We zullen lezen of dit ook een goede wand massager is :) Ziet er wel stoer uit in ieder geval, en die grote knoppen lijken me ook heel erg handig!

 2. Marjan schreef:

  Hij is wel heel mooi zeg….. Ik heb zelf de EMW… maar deze nieuwe van Doxy… daar ga ik wel van watertanden zeg maar…..

 3. LR schreef:

  Grote knoppen zijn inderdaad handig voor mannen met grote handen :-)

 4. A! schreef:

  Daar heb je dus helemaal geen gehaakt hoesje voor nodig, ziet er goed uit!

 5. Tessa schreef:

  Wow, deze is vast echt heel erg goed!
  En ik vrees ook echt heel erg duur haha.

 6. Olove schreef:

  Deze ziet er al helemaal stoer uit !!! Kan niet wachten op je review !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.