BONE GAG – SEX TOY REVIEW #443

Naam: Bone Gag
Producent: Whipped / Easytoys
Prijs: € 18,36
Formaat: n.v.t.
Waar te koop: Bdsmstore.nl
Verkooppraatje: ‘Moet jouw pup nodig op puppycursus? Dan mag deze gag van Whipped niet ontbreken in jouw nachtkastje.’
Is dat ook zo: pup, puppycursus, ehhhh?
Score: 8

Dit is een afbeelding van bone gag review climaximaal luna

Ik testte al eerder een gag (SEKSTOY REVIEW #346: BALL GAG MET SILICONEN BAL), maar die is me toen niet heel erg goed bevallen, want te groot en zat niet lekker en meer iets voor gevorderden, leek me. Maar… ik wilde wel heel graag een keer een andere gag testen. Ik vroeg er eentje aan bij Bdsmstore.nl, maar die ik wilde was er niet, helaas. Het meisje van Bdsmstore.nl had wel iets anders leuks, mailde ze. Ik kreeg deze Bone Gag opgestuurd. Een gag in de vorm van een eh, bot!

Als ik de online productbeschrijving lees, dan zou ik deze gag zo aan me voorbij laten gaan: ‘Moet jouw pup nodig op puppycursus? Dan mag deze gag van Whipped niet ontbreken in jouw nachtkastje. De botvormige gag is perfect voor pups die sturing nodig hebben. Het bot is gemaakt van zacht, reuk- en geurloos siliconen. Daarnaast is het bot door zijn smalle design perfect voor de beginnende gebruiker. De verstelbare band zorgt voor een perfecte pasvorm voor ieder hoofd. De gag is ook leuk te combineren met een halsband met riem om de Puppy Play compleet te maken.’ Puppycursus, puppyplay, ponyplay, al dat soort spelletjes zijn niet aan mij besteed. Maar ieder z’n ding en have fun! Mijn initiële reactie toen ik dit speeltje zag was dan ook; Jesus, ik ga dus écht niet met een bot in m’n mond lopen. Ik heb me daaroverheen gezet en moet tot de conclusie komen; prima gag voor beginners.

De verpakking van de Bone Gag

De Bone Gag komt in een doosje. Een zwart doosje. En daar is alles, maar dan ook echt een keertje alles mee gezegd. Geen opdruk. Geen naam. Geen logo. Helemaal niks! Nu kun je dit heel cheap noemen (en dat is het ook natuurlijk), maar het heeft ook wel weer iets mysterieus. Nadat je de Bone Gag uit z’n verpakking hebt gehaald kan de verpakking zo bij het oud papier en ook al zou iemand je oud-papier-container doorzoeken; niemand die erachter komt dat jij een seksspeeltje hebt gekocht.

De look and feel van de Bone Gag

Hoewel het ‘bitje’ wel de vorm heeft van een hondenbot, geeft de Bone Gag me niet echt een ‘hondengevoel’. Komt denk ik door het zwarte siliconen en het zwarte leren riempje, want de botten die mijn hond krijgt zijn over het algemeen wit. Het siliconen voelt solide aan en in het midden van het siliconen is een sleuf gemaakt waar het riempje doorheen zit, zodat het ietsje kan bewegen. Het kunstleer voelt stevig en toch zacht aan en is heel mooi afgewerkt met een rode stiksteek.

De smaak van de Bone Gag

Iets wat niet geheel onbelangrijk is als het gaat om een seksspeeltje dat je in je mond stopt; de Bone Gag is smaakloos. Hij wordt aangeprezen als geurloos (en dat is-ie ook), maar ik vind het vooral heel belangrijk dat hij smaakloos is, want een vieze smaak (of geur) is vaak een teken dat een speeltje van een niet zo okay materiaal is gemaakt. Zit je niet op te wachten. Wat ik zelf heel fijn vind aan deze Bone Gag is dat ik erin kan bijten. Hij is enigszins zacht en dat is fijn. En het materiaal ‘bounced’ gewoon weer terug nadat je er in hebt gebeten, dus geen permanente schade aan het materiaal (of dat je er per ongeluk een stuk uit bijt).

Dit is een afbeelding van img 2756

Maar… hoe voelt-ie?

Je bepaalt natuurlijk zelf hoe strak je zo’n gag draagt. Of eigenlijk; de ander bepaalt hoe strak je ‘m draagt. Deze Bone Gag kan zo strak dat je mondhoeken helemaal ‘plat gaan zitten’ en bijna uitscheuren. Is een keuze. Niet mijn keuze en ook niet de keuze van M. (die ik van tevoren had verteld dat ik ‘m niet ZO strak wilde) (ik hoef hier niet nog een keer te vertellen dat je voordat je met BDSM-speeltjes of BDSM-spelletjes bezig gaat afspreekt met elkaar wat je grenzen zijn, toch?).

Als je op het bot bijt en de Bone Gag dan vastzet (vast laat zetten), dan krijg je het effect van een gag, maar je kunt het bitje nog wel wat naar buiten duwen met je tong en tanden, zodat je iets ‘op adem kunt komen’. Het bot is gemaakt van een zacht en flexibel siliconen en dit zorgt er ook voor dat je ‘m gemakkelijk naar buiten kunt duwen. En ja, dit is dan misschien BDSM for pussy’s, maar ik vond dit een heel geruststellende gedachte. Het is een beetje (heel erg) valsspelen, want BDSM gaat voornamelijk over overgave en vertrouwen, maar ik vond dit voor mij (en hem) precies goed.

Je draagt met deze Bone Gag een gag (en ik had helemaal niet het idee dat ik met een hondenbot in m’n mond lag) (hij trouwens ook niet) en je hebt alle voordelen van een gag; het kwijlen, het niet kunnen praten en het focussen op je ademhaling, maar de escape was er voor mij, als controle freak, nog wel. En… ga je met een gag bezig (welke dan ook) spreek dan echt van tevoren je grenzen af, want je kan geen safe word meer zeggen als je een gag in je mond hebt hè (of spreek een ander soort signaal af)!

Dit is een afbeelding van bone gag sextoy review

Misschien dat ik ooit nog wel een speeltje aandurf dat ik niet zelf uit m’n mond kan duwen, maar dat zal dan niet deze Bone Gag zijn, want die scheurt echt m’n mondhoeken uit als hij te strak zit.

Conclusie

Prima gag voor beginners (en ook voor gevorderden lijkt me). En niet duur! Je kan ‘m instellen op superstrak, maar dat zit dan echt niet lekker en je wil de volgende dag nog een beetje toonbaar zijn qua mondhoeken, lijkt me. Voor mij een blijvertje in onze BDSM-toy-collectie.

DE BONE GAG IS HIER TE KOOP (€ 18,36) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Het gaat inderdaad om overgave en vertrouwen, maar wel om overgave en vertrouwen mét gezond verstand luna…. dus bdsm voor pussy’s ? my ass….. gewoon heel slim dit. Een beetje D is absoluut gebaat bij een doorademende s….. geloof me ;-)
  Het nadeel van die ballen, vind ik altijd dat als ze een lange tijd heel strak hebben gezeten, die d-ringen gewoon in je mondhoeken/wangen staan…. en het heel lang duurt voor je huid weer een beetje glad is. Dat is niet handig, je kan niet daarna even snel naar de supermarkt of zo zonder dat de andere supermarktbezoekers inclusief personeel zich afvraagt wat je nou weer uitgespookt hebt….. deze gag lijkt me dat nadeel niet hebben…

 2. Tess Tesst schreef:

  Ik doe al meer dan 15 jaar aan BDSM, maar dit is wel echt een gag die ik super fijn vind hoor. En naar mijn ervaring geldt dat voor bijna elke gag, dat je ‘m iets naar buiten kan duwen als je ‘m niet heel strak vast maakt.

  Ik vind de productomschrijving ook wel een beetje weird. En ik vind puppyplay soms best wel leuk om te doen ,maar als ik deze tekst lees dan krijg ik niet echt dat gevoel erbij hoor.. :X

 3. Sandra schreef:

  Ik heb niks met puppyplay maar veel met bdsm en gags. Met een beetje fantasie is het geen bot maar een gag met hartjes……
  Goed gekeurd dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.