WOMANIZER PREMIUM – REVIEW #462

Naam: Womanizer Premium
Producent: Womanizer
Prijs: € 189,-
Formaat: 15,5 x 3,5 (2 verschillende opzettuutjes)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Womanizer Premium is fluisterstil (<40dB) en heeft een autopilot functie waarbij de intensiteit van de luchtdruk langzaam automatisch toeneemt. Zo hoef je zelf niet op de knoppen te drukken en hoef je de toy alleen maar vast te houden. Ook is de Womanizer voorzien van Smart Silence.’
Is dat ook zo: OMG, yes!
Score: 9.5

Dit is een afbeelding van womanizer premium review

Het meisje van Easytoys.nl mailde me al een paar weken terug; ‘Als we die nieuwe Womanizer Premium krijgen, dan leg ik er eentje voor je apart hoor!’ Ik was niet meteen héél enthousiast, wel heel dankbaar natuurlijk, want de nieuwste van de nieuwste toys zomaar gratis en voor niks op je deurmat krijgen, het blijft een feestje. Ik kon me alleen niet voorstellen dat de Womanizer Premium NOG beter zou zijn dan de andere Womanizers. Boy. Was. I. Wrong!

Wéér een nieuwe Womanizer. Jesus. Zucht. En. Steun. Zat ik hierop te wachten? Nee. Niet echt, want ik was perfectly happy, maar dan ook écht perfectly happy met al m’nandere Womanizers (en ja, dan bedoel ik dus ook allemaal, inclusief die stomme Plus Size Womanizer). Maar… HOLY SHIT! Is dit de allerbeste Womanizer die er momenteel op de markt is? JA! JA! JA!!!!!!! Dus ik zat er niet echt op te wachten, maar het is wel de crème de la crème als het gaat om luchtdrukspeeltjes en zelfs de crème de la crème op seksspeeltjesgebied en ik ga je helemaal uitleggen waarom ik dat vind! De Womanizer Premium heeft namelijk 2 bijzondere features die élke toy zou moeten hebben. Al zijn er ook wat minpuntjes.

De verpakking van de Womanizer Premium

Dit blijft een review van een sekstoy en daar hoort altijd ook even een bespreking van de verpakking bij, al boeit het mij in het geval van een briljante toy als deze eigenlijk vrij weinig hoe de doos eruit ziet. De Womanizer Premium bevindt zich in een luxe doos met kijkvenster. Op de doos staat een foto van een vrouw en persoonlijk vind ik dit nooit zo heel mooi en sexy al hebben ze wel hun best gedaan om het stijlvol en niet sletterig te houden (de dame in kwestie is aangekleed in een Grieks-achtig gewaad en heeft rode stippen op haar gezicht). In de verpakking vind je de Womanizer, een magneet-oplaadsnoertje, een bewaarzakje en een extra tuutje.

Dit is een afbeelding van womanizer premium verpakking design

De look and feel van de Womanizer Premium

De Womanizer Premium voelt meteen ook helemaal premium als je ‘m uit de doos haalt. Prachtig, zijdezacht dieprood siliconen met een gouden ABS-randje. Vorige Womanizers waren, afgezien van de tuutjes, helemaal van ABS-plastic en hoewel ik daar geen moeite mee heb (integendeel) is zo’n volledig in siliconen gehulde Womanizer toch wel een stukje mooier en luxer. Dit is toch echt wel hoe ik m’n toys eigenlijk wil; een stuk sexyness in m’n handen. En; het tuutje van de Premium heeft dezelfde kleur als de rest van de toy. Dit zag je al bij de Womanizer Inside Out en de Womanizer Starlet; leuk. De Womanizer Premium is er trouwens in het rood, zwart en wit!

Wat mij meteen opvalt aan de Womanizer Premium is de plaatsing van het tuutje. Bij alle andere Womanizers zit het tuutje helemaal bovenaan. Het design loopt vanaf het tuutje meteen door vanaf het tuutje. Dit is bij de Womanizer Premium anders, daar zit eerst nog een stuk siliconen van zo’n 2 centimeter tussen. Hierdoor kan ik dit speeltje niet op mijn normale manier op m’n klit plaatsen en ook de vormgeving van de tuutjes maken dit wat ingewikkelder.

Dit is een afbeelding van womanizer premium vs womanizer pro40

De tuutjes van de Womanizer Premium

De vorm en plaatsing van het tuutje mist, vind ik, vindt mijn klit, een stukje hoogte. Waar de andere Womanizers een flinke tuut hebben, heeft de Womanizer Premium slechts een tuutje van een millimeter of 10 en eentje van 17 millimeter. De tuutjes van de andere Womanizers zijn 2 tot 2,5 centimeter hoog.

Ik heb geen grote klit. Mijn klitje zit echt ‘ver’ verzonken tussen m’n buitenste en binnenste schaamlippen. Bij opwinding wordt-ie wel ietsje groter en komt hij ook wel ietsje meer omhoog, maar het blijft ‘zoeken’. De andere Womanizers kon ik door hun grote (vooral hoge) tuutje heel gemakkelijk op m’n klit plaatsen en daar heb ik met de Womanizer Premium wat meer moeite mee. Ook de ietwat gebogen vorm van de Womanizer Premium zorgt ervoor dat ik ‘m niet zo kan plaatsen zoals ik gewend ben van m’n andere Womanizers. Die plaats ik altijd zijwaarts en de Womanizer Premium moet ik wel vanuit het midden (dus het uiteinde richting m’n navel) plaatsen, anders krijg ik het tuutje niet recht bovenop m’n klit. En krijg je ‘m niet enigszins recht bovenop je klit dan ontstaat er geen vacuüm en zonder dat vacuüm geen lekkere zuigende luchtdrukwerking.

Dit is een afbeelding van opzetstukjes womanizer premium

Het tuutje van 10 millimeter werkt voor mij sowieso niet. Dan moet ik de Womanizer wel heel hard tussen m’n schaamlippen en tegen m’n klit duwen en dan nog komt er af en toe lucht tussen. Ik had zelf liever gezien dat ze 2 (of 3) lange tuutjes hadden bijgeleverd met verschillende openingen. De openingen van de meegeleverde tuutjes zijn allebei 7 x 11 millimeter. Dit zal voor de meeste clitorissen wel moeten passen, maar de Womanizer Pro40 heeft een tuutje met een opening van 22 x 24 millimeter en dat is ook wel prettig; je zet ‘m heel gemakkelijk op je klit, kan bijna niet missen. Met de kleinere tuutjes van de Womanizer Premium is het even zoeken.

De tuutjes van de andere Womanizers passen overigens, helaas, niet op de Womanizer Premium.

Voor mij was dit alles vooral even wennen. De andere Womanizers ken ik zo goed en gebruik ik zo vaak dat ze, net als een vulpen, naar m’n hand zijn gaan staan (sort of dan hè). Ik kan ze in 1 vloeiende beweging op m’n klit zetten. De Womanizer Premium werkt niet op die manier (nu nog niet) (misschien nadat ik ‘m weeeeeeken heb gebruikt). Ik moest ‘m wat harder tegen m’n klit duwen.

De Womanizer Premium heeft Smart Silence

Eén van de belangrijkste nieuwe features van de Womanizer Premium is de Smart Silence-functie. Ik had me niet ingelezen in deze functie en dacht bij testronde 1 aanvankelijk dat ik met een kapot exemplaar te maken had. Maar! Let op! De Womanizer Premium doet het pas als hij in aanraking komt met huid! Dus hij begint pas vacuüm te zuigen als je er een vinger of je klit in stopt! HOE BRILJANT EN GENIAAL en dit zouden alle speeltjes moeten hebben.

Dit is een afbeelding van womanizer premium test review luna

Er zijn speeltjes die harder gaan trillen als je ‘m harder tegen je klit duwt, maar in de praktijk is dit vaak alleen maar irritant (en het werkt nooit echt zoals je dat wil). De Womanizer Premium stopt als je ‘m van je klit afhaalt! Je gebruikt de Womanizer dus ‘gewoon’ op de ‘normale manier’, maar als je bent klaargekomen, dan kun je ‘m gewoon van je af werpen! Ik vind het nog wel eens heel ingewikkeld om na m’n orgasme op te zoek te moeten naar het uitknopje. Hoeft niet met de Smart Silence-functie. De Womanizer stopt uit zichzelf met werken en gaat ook vanzelf helemaal uit als je ‘m een minuutje niet gebruikt.

Wel is het opletten dat je het tuutje heel goed op z’n plek zit. Bij mij werkte de sensor van de Smart Silence-functie af en toe niet en dat had bijna altijd met een niet-goed-zittend tuutje te maken. Ook had ik een keer waarschijnlijk iets teveel glijmiddel in het tuutje zitten waardoor de Womanizer gewoon aan bleef terwijl ik ‘m niet meer op m’n klit had. Uiteraard kun je de Premium ook gewoon uitzetten met het aan-uit-knopje.

Maar; de Womanizer Premium is als-ie aanstaat (dus tegen je klit zit) (of per ongeluk niet uitgaat) sowieso NOG stiller dan de andere Womanizers (en die waren al stil).

Is de Smart Silence-functie iets waar je zonder kunt? Natuurlijk wel. Maar als je eenmaal weet dat dit mogelijk is, dan wil je dit op al je speeltjes!

De Womanizer Premium heeft een Autopilot-functie

Lees voor gebruik van de Womanizer echt eerst even de gebruiksaanwijzing. Alles werkt heel gemakkelijk en ook heel logisch (als je het eenmaal weet). Met de Autopilo-functie kun je de Womanizer Premium ‘zelf’ laten bepalen wanneer hij harder of zachter stimuleert. Deze functie kun je in 3 standjes gebruiken. In standje 1 dan stimuleert hij tussen de intensiteiten 1 en 4, in standje 2 tussen intensiteiten 5 en 8 en in standje 3 tussen intensiteiten 9 en 12. Ik kan geen enkele Womanizer echt harder verdragen dan op intensiteit 5, dus ik heb alleen de Autopilot-functie-standje-1 gestest.

Werkt deze functie? Ja. Is dit leuk? Ja. Er zijn ook vibrators met dit soort functies en die vind ik nooit echt prettig. Vibrators met een ‘random’ functie gaan dan vaak in gekke patronen vibreren en vaak kan ik dan ineens helemaal ontgeild worden door een verkeerd trilpatroon. Dat is bij de Womanizer Premium anders, want die blijft uiteraard steady ‘zuigen’, maar doet dit dan eerst een minuutje in standje 1, dan een halve minuut in 2, dan naar 3 en dan naar 4. Je weet dus niet wanneer er wat gaat gebeuren, behalve dat hij dus steady blijft zuigen aan je klit, maar steeds een beetje harder.

Dit is een afbeelding van womanizer premium autopilot functie review

Ik heb deze functie een paar keer getest en ik denk dat veel vrouwen dit echt een superleuke functie vinden. Ook ik vind het best een leuke functie, al heb ik moeite om me over te geven aan de grillen van een apparaat. Ik merk dat ik een paar keer toch echt zélf wilde bepalen of de toy harder of zachter ging stimuleren. Maar goed, overgave (en rustig en relaxt blijven) is sowieso een dingetje voor me. Met deze Autopilot-functie is het dus echt liggen en genieten. Als je standje 1 (dus van 1 naar 4) te zacht vindt, dan kun je met 1 druk op de +-knop naar standje 2 gaan (van 5 naar 9).

En verder doet de Womanizer Premium het ook perfect

Het leuke van de Womanizer Premium is; je hoeft de Autopilot-functie niet te gebruiken, want zonder doet hij het ook heel leuk. Net zo leuk als alle andere Womanizers. Hij heeft 12 ‘zuig’-intensiteiten die je gemakkelijk kunt bedienen met de echt handig geplaatste knopjes. Daarnaast is deze Womanizer waterproof (een functie die ik niet getest heb, want ik ben niet zo van het seksen onder de douche of in bad).

De Womanizer Premium doet dus precies hetzelfde als bijvoorbeeld de Womanizer Pro W500, is net zo duur (€ 189,-), maar heeft dus wel die 2 extra features. De keuze is dan snel gemaakt. Vrouwen en mannen die niet zoveel te besteden hebben blijf ik adviseren om voor de Womanizer Pro40 te kiezen (WOMANIZER PRO40 – REVIEW #313), die kost 99,-, is minder fancy, maar heeft een perfecte vorm en perfect geplaatste knopjes, werkt perfect (maar heeft ‘slechts’ 6 intensiteiten).

Conclusie

Is dit de beste Womanizer die er momenteel op de markt is? Yep! Zeker weten! Zijn de nieuwe features een vooruitgang? Yep! Zeker weten! Kan ik ‘m aan iedere vrouw aanraden? Yep! Alleen is het jammer dat je een seksspeeltje niet even kan ‘passen’, want elke vagina en elk lichaam is anders en ik vraag me af of het anders-geplaatste-kortere-tuutje wel bij ieder lichaamstype past. Ik hoop dat er binnenkort wat extra tuutjes op de markt komen. Maar is-ie € 189,- waard? Yep! Zeker weten! Womanizer heeft écht voor een revolutie gezorgd in sekstoy-land en voor goede innovatie, zoals bij deze toy, mag je best wat betalen.

DE WOMANIZER PREMIUM IS HIER TE KOOP (€ 189,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Tess schreef:

  Leuk! Mijn review komt vanmiddag online dus extra leuk om te lezen hoe we het allebei verschillend ervaren. Ik ben echt gek op vooral dat ene nieuwe tuutje, I love it!

  • Luna schreef:

   De tuutjes zijn qua vorm en opening juist hetzelfde… alleen de hoogte verschilt… en dan is die hogere het beste, met die korte moest ik te hard duwen en kwam er af en toe lucht bij… ik had liever wat grotere, bredere tuutjes en wat hogere tuutjes, of gewoon NOG meer tuutjes om uit te testen ;-)

 2. Uny schreef:

  Hmmm als ze nou nog een versie maken van de womanizer pro40 die net zo goed is en rond dezelfde prijs is, daar word ik blijer van haha

 3. Anne schreef:

  Nog steeds erg blij met mijn womanizer pro40. Deze klinkt ook goed maar als ik dan toch nog een womanizer aan zou schaffen dan zou het denk ik eerder de inside out worden.

 4. Roos schreef:

  Hallo,

  Ik ben een vrouw die nog nooit is klaargekomen. Ik heb een erg kleine clitoris die verscholen ligt in het kapje. Ik rwijfel tussen e Womanizer Pro en de Womanizer Premium. Welke luchtdrukspeeltje raad je mij aan?

 5. Essie schreef:

  Eindelijk over de streep en voor dit premium apparaat gegaan. Maar God, wat frustrerend! Als ik een beetje beweeg dat gaat hij onregelmatig lopen. Als een ouderwetse Puch die stationair loopt. Van bop bop bop bop bop. En dan doet hij het weer. En als ik dan tegen mijn hoogtepunt zit…. bop bop bop bop bop.

  De intensiteit regeling werkt dan ook niet lekker, hij gaat dan ineens kneiter hard en lijkt niet verder terug te kunnen dan standje 3 ongeveer. De smart silence doet het dan trouwens ook niet, tot je het kapje of tuutje er af haalt.

  Ik ben terug geweest naar de winkel maar dan, uitgetest op een vinger, doet hij het voorbeeldig. Ik denk dat het met de combinatie met glijmiddel te maken heeft.

  Herkennen jullie dit gedrag van een womanizer of moet ik nogmaals terug naar de winkel? Maar dan ga ik het thuis eerst op mijn vingers nabootsen, kijken of ik dan ook dat effect krijg…

 6. Karin Weistra schreef:

  Ik heb m’n womanizer premium nu net een week. Veel vrouwen zijn hier ontzettend enthousiast over, maar bij mij is het een teleurstelling.

  • Luna schreef:

   Hi Karin!
   Mijn site is geen marktplaats voor gebruikte seksspeeltjes… ik heb je gegevens dus verwijderd! Wat jammer dat de Womanizer jou geen plezier brengt… dan is het inderdaad een dure aanschaf… ik hoop dat je ‘m nog ergens anders kunt verkopen of dat je er een vriendin mee blij kan maken!
   groetjes,
   Luna

 1. 29 juli 2018

  […] deze week kon je mijn zeer uitgebreide review van de Womanizer Premium lezen (WOMANIZER PREMIUM – REVIEW #462) die ik kreeg opgestuurd door het meisje van Easytoys.nl! Ik kreeg echter niet alleen die Womanizer […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.