MISS V PANCAKE – VIBRATOR REVIEW #463

Naam: Miss V Pancake
Producent: Miss V
Prijs: € 24,90
Formaat: 7,8 x 4,7 centimeter
Batterijen/oplaadbaar:oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Door experts en toy testers aanbevolen! Pancake is het ideale clitorale speeltje voor beginners.’
Is dat ook zo: Zeker leuk voor beginners!

Cijfer: 7

Dit is een afbeelding van miss v pancake review test luna

Ik krijg elke week weer leuke dingen opgestuurd en tussen die leuke dingen trof ik een tijdje geleden ook een klein roze doosje met daarin de Miss V Pancake! Een lief roze vibratortje voor je clitoris! Het speeltje wordt aanbevolen met een: ‘Door experts en toy testers aanbevolen! Pancake is het ideale clitorale speeltje voor beginners.’ Eens kijken of mijn expert-clitoris het ook wat vindt!

Miss V is een voor mij onbekend merk, maar even wat researchen leerde me dat het een submerk is van het Duitse Amorelie en dat ze al heel wat leuk uitziende en betaalbare seksspeeltjes op de markt hebben. De toys die ze uitbrengen zien er toegankelijk en girly uit (vooral veel roze en paars), al zitten er ook een paar (zwarte) anaalspeeltjes bij. Echt een merk voor beginners!

Een merk voor beginners?

Ik had eigenlijk willen schrijven; ‘Miss V is echt een merk voor meisjes.’ Maar ja, dat blijft altijd een lastig gebied, want hell yes dat ik vind dat meisjes hun lichaam en hun seksualiteit moeten ontdekken, maar ik ben toch altijd bang als ik een mailtje krijg van een meisje van 16 met de vraag ‘welke toy moet ik gebruiken?’ Mijn eerste angst is dat ik dan niet met een meisje van 16 te maken heb, maar met een geile-vieze-pedo van 61. En als het wel een meisje van 16 is, dan ben ik alsnog bang dat als ik haar advies geef, dat ik een paar maanden later door haar ouders word aangesproken op het feit dat ik meisjes van 16 aan de sekstoys wil brengen. Lastig, lastig, lastig! Maar… dit allemaal gezegd hebbende; Miss V is een merk voor beginners op het seksspeeltjespad! Lekker veilig!

Dit is een afbeelding van miss v pancake product foto review

De verpakking van de Miss V Pancake

Lekkere basic verpakking van de Miss V Pancake! En gelukkig blijven ze weg van de standaard ‘witte doos met foto van het product’. Lekker roze doosje, met de naam van het product erop met een glimmend lippenstift-kusje. Gewoon gezellig en girly. Op het doosje staat ook ‘intrigues your sweetspots’. Vind ik wel grappig.

Dit is een afbeelding van verpakking miss v pancake

De look and feel van de Miss V Pancake

De Pancake is een leuk, klein ding. Een roze, licht gebogen clitoris-stimulatortje. De vorm, of eigenlijk het patroon (dat je verder niet voelt) doet me eigenlijk wel een beetje denken aan een dennenappel; mooi en organisch. Hij past lekker in je hand en met je wijsvinger kun je dan het puntje van de Pancake tegen je klit aanduwen.

En dan kom ik meteen bij een minpuntje; het knopje van de Miss V Pancake zit onderop. Dit is niet zo’n handige plek voor de manier waarop ik de Pancake vasthoud. Ik wil graag op de knopjes van een vibrator kunnen drukken terwijl ik ‘m op de juiste plek heb. Het is vervelend om een vibrator van je ‘sweetspots’ af te moeten halen om op een knopje te kunnen drukken. Maaaaaarrrr… er zijn andere manieren om een toy (en ook deze Pancake) vast te houden, waarbij je wel je duim of wijsvinger op het knopje kunt hebben. Dus… de positionering van de knopjes op de Pancake kan voor andere juist heel handig zijn.

Maar 1 knopje??

De Miss V Pancake heeft maar 1 knopje en met dit knopje zet je ‘m aan. En uit. En aan. En uit. En je scrollt met dit knopje ook door de 5 vibratiepatronen. Kan op zich prima zijn en zeker voor een vibrator binnen deze prijsklasse is het okay. Er is er echter 1 dingetje wat ik een beetje jammer vind: in dit knopje zit ook het oplaadpunt voor het USB-snoertje. Dus niet naast, maar echt IN het knopje.

Dit is een afbeelding van knopje miss v pancake

Je haalt het siliconen fliebeltje uit het knopje en daar stop je dan het snoertje van het USB-oplaadkabeltje in. Dit soort systemen zijn erop gemaakt om heel snel kapot te gaan. Echt hoor. Een heeeeeel klein fliebeltje siliconen dat je (bij regelmatig gebruik van de vibrator) minstens 1 x per week in en uit het gaatje moet trekken? Gaat stuk. Gegarandeerd. Ik vind het echt een raar knopje-oplaadsysteem-ding.

Daarnaast; als je glijmiddel gebruikt (en dat doe je, want glijmiddel (op waterbasis) maakt alles veel leuker en lekkerder) dan komt er ook gegarandeerd wat glijmiddel tussen en op het knopje (en bij het fliebeletje) en het is daar nogal moeilijk schoonmaken. Komt bij; de Miss V Pancake is splashproof, dus niet waterproof. Mee onder de douche nemen om ‘m even lekker schoon te boenen zit er niet in. Met een doekje en wat toycleaner schoonmaken kan wel.

Maar trilt-ie een beetje lekker???

De Miss V Pancake heeft 5 trilstandjes, waarvoor 3 steady en 2 patronen. Het is allemaal nogal ‘hoog’ qua trillingen. Niet alleen qua gevoel, maar ook qua geluid. Wiiiiiiiiiiieeeeeee! Ook al voelt deze vibrator lekkerder tussen m’n schaamlippen en op m’n clitoris dan het geluid doet vermoeden, toch heb ik het idee met een goedkope bullet vibrator tussen m’n benen te liggen.

Dit is een afbeelding van miss v pancake picture

Hij trilt dus niet echt heel lekker en er zijn maar 2 vibratiepatronen. Niet veel keuze dus. Wél vind ik de vorm van dit speeltje heel prettig, want door ‘m hard tegen m’n klit te duwen én ook nog op en neer te bewegen kon ik wél een orgasme krijgen (maar ik ben een pro). Puur en alleen deze toy tegen m’n klit houden is niet genoeg (verre van).

Conclusie

Ik kan me goed voorstellen dat je, als je begint met seksspeeltjes, de Miss V Pancake aanschaft. Zeker als je ‘m tussen allerlei andere vibrators ziet liggen (in een IRL seksshop), dan spreekt deze toy je aan qua vorm en prijs. Ik vind ‘m persoonlijk qua trillingen erg matig en flauwtjes en uiteindelijk is dat toch de belangrijkste eigenschap van een vibrerend seksspeeltje. Maar… stel dat ik een mailtje krijg van een meisje van 16 met de vraag; ‘Welke toy moet ik kiezen?’, dan zou ik, als expert, haar zeker even in het assortiment van Miss V laten kijken, want ook de prijs spreekt beginners aan.

DE MISS V PANCAKE IS HIER TE KOOP (€ 24,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Uny schreef:

    Welk cijfer geef je m?

  2. Anne schreef:

    Pancake, wel een beetje een gekke naam voor een sextoy. Wie wil er nou een pannenkoek op haar poes leggen :)?

  3. Bianca schreef:

    Dit klinkt heerlijk! Ook al ben ik geen beginner toch ga ik deze onthouden :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.