BODYWAND MINI MASSAGER – REVIEW #457

Naam: Bodywand Mini Massager met opzetstukken
Producent: Bodeywand
]Prijs: € 52,95
Formaat: 12 x 3 centimter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen opzetstuk, ABS massager
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘ij heeft een compact formaat, maar is tegelijkertijd ook zeer krachtig. De massager is inclusief twee verschillende opzetstukken voor de stimulatie van de clitoris en de G-spot.’
Is dat ook zo: Hij is compact en hij doet het wel aardig
Score: 6.5

Dit is een afbeelding van bodywand mini massager vibrator wand vibrator review

Van het meisje van Easytoys.nl mocht ik weer wat leuks uitzoeken in hun altijd goedgevulde webshop! Ik koos voor de Bodywand Mini Massager! Eens kijken of deze kleinste vibrator van het merk Bodywand een beetje van de power heeft die z’n grotere broers en zussen uit de Bodywand-collectie beloven!

Vroeger, heeeeeel lang geleden, oma vertelt, okay, jaartje of 5 geleden, toen had je eigenlijk alleen de Hitachi, de Europe Magic Wand en de Fairy als we het over wand vibratoren hebben. Heel langzaam kwamen er steeds wat nieuwe exemplaren bij, van bekende en onbekende merken, tot we, zo’n jaar of 2, 3 geleden ineens overspoeld werden met wand vibratoren. Ineens was een wand vibrator hét speeltje dat je in huis moest hebben, want… dat waren pas toys met powerrrrrr! De keuze is tegenwoordig dus enorm!

Bodywand is een merk dat zich voornamelijk richting op wand vibrators, al verkopen ze ook wat andere toys. Qua prijs zijn ze in ieder geval een stuk leuker dan een Europe Magic Wand of Hitachi (nu Magic Wand)! Ik heb nog nooit een grote wand vibrator van Bodywand getest (die kosten rond de 75 euro). Wel testte ik ooit een kleine Mini Massager die op batterijen werkte, de Bodywand Mini Massager (REVIEW #126: BODYWAND MINI MASSAGER) (die vond ik niks, want te klein en op batterijen en met Roy Donders-glitters).

De verpakking van de Bodywand Mini Massager

Helemaal niks mis met de verpakking. Gewoon lekker standaard; veel wit, opdruk van de Bodywand Mini Massager met de opzetstukken, allemaal in lekker fluor roze. De verpakking knalt er lekker in! In de verpakking vind je de Bodywand, 2 opzetstukken, een heel klein opgevouwen papiertje dat de gebruiksaanwijzing is en een USB-oplaadsnoertje.

Dit is een afbeelding van verpakking bodywand mini massager

De look and feel van de Bodywand Mini Massager

Als je de Bodywand Mini in je handen hebt, dan heb je dus het gevoel met een wand vibratortje voor een kabouter te maken te hebben. Jesus, wat klein. Ik ben zelf écht meer van het wat grotere en grovere werk, maar ik kan me voorstellen dat als je voor ‘discreet’ gaat, of als je op vakantie gaat en niet veel ruimte hebt in je bagage, dat je op zoek gaat naar alternatieven. Dit speeltje is klein en schattig en roze en heel erg girly. Het kopje van de vibrator is trouwens heel erg buigbaar. Ook de opzetstukken zijn klein en schattig, maar… 1 van die opzetstukken is qua vormgeving wel precies wat ik persoonlijk lekker vind; het nubby-opzetstuk ziet eruit als een soort mond met nopjes. Het andere opzetstuk, het G-kiss attachment is ook klein en is bedoeld voor G-spot stimulatie. Hoe dan, vroeg ik me af toen ik ‘m vasthad, want wederom, Jesus wat klein.

Dit is een afbeelding van bodywand mini massager with attachement

De trillingen van de Bodywand Mini Massager

Mijn vorige Bodywand Mini Massger, die met de glitters, die heb ik ooit weggegooid (ik kan helaas niet al m’n toys bewaren) (dit zou je niet zeggen als je m’n kantoor zou zien). Ik kan deze nieuwe Bodywand Mini Massager, die dus oplaadbaar is en een ander en beter motortje zou moeten hebben dus niet met de vorige vergelijken.

Deze mini wand vibrator heeft 10 vibratiestanden, waaronder 3 steady. Helaas heeft dit speeltje maar 1 knopje om door al die vibratiestandjes te scrollen en het blijft behelpen, met maar 1 knopje. Als je op standje 10 bent, dan gaat hij na 1 keer drukken op de knop weer naar steady standje 1, dus je hebt te maken met een loopje. Als je het knopje een paar seconden ingedrukt houdt, dan gaat hij aan of uit. Niet heel bijzonder allemaal.

De trillingen zijn in standje 1 nog wel enigszins diep en lekker, maar die veranderen bij standje 2 en 3 al snel in hard en heftig (en minder diep). Hierdoor zijn ook de vibratiepatronen variërend tussen diep en hard en heftig (die trillen immers in een patroon tussen steady 1 en 3). Er zit enorm veel power in dit kleine dingetje. De trillingen zelf vind ik eigenlijk allemaal wel fijn en lekker (jajajaja, het kan veel beter), maar ik moet me enorm proberen te concentreren op alleen de trillingen en niet op het geluid. Het geluid is snerpend, standje tandartsboor, en leidt me echt af van de trillingen. Die zijn namelijk dus veel beter dan vergelijkbare speeltjes met zo’n geluid (die met knoopcel-batterijen). Trillingen zijn okay, geluid is dus brrrrrrrr.

Dit is een afbeelding van bodywand mini massager unicorn

Zonder opzetstuk is de Bodywand Mini Massager best leuk. Het kopje is klein en je kan er gemakkelijk mee manoeveren tussen je schaamlippen om het juiste plekje te zoeken. Ik vond de vibratiepatronen allemaal op elkaar lijken, maar ik ben sowieso geen fan van patronen. Steady standje 1 was fijn.

Het nubby-opzetstuk

Dit vind ik het lekkerste opzetstuk! Met dit ‘mondje’ pak je niet alleen je clitoris mee, maar het hele gebied eromheen en dat vind ik prettig. Ik kon nog redelijk wat kracht zetten, ondanks het erg flexibele nekje van de Bodywand. Wel zijn dit soort opzetstukken, met van die nopjes, erg klote om schoon te maken. Doe dit eigenlijk maar meteen, of zo snel mogelijk, na gebruik, want er komen een hoop opgedroogde stukjes overal tussen te zitten.

Dit is een afbeelding van img 5611

Het G-kiss-opzetstuk

Dit opzetstuk is zo ontzettend klein en dan zou het m’n G-spot moeten stimuleren én m’n clitoris. Ha! Hahaha! Ik moest hier ontzettend van lachen, maar ik moet m’n initiële ietsje scepsis terugnemen, want het paste wel enigszins! Hoe dan?! Het raakte dan wel niet m’n G-spot en m’n clitoris tegelijkertijd, maar ik kon met dit flexibele opzetstuk wél bij m’n G-spot komen. Het gedeelte dat m’n klit zou moeten raken kreeg ik uiteindelijk ook op m’n klit, maar toen raakte-ie m’n G-spot niet meer. Pffffff…

Ingewikkeld? Ja! Ook heb je met dit opzetstuk ineens 2 flexibele stukken in de vibrator en dat maakte het lastig positioneren. Zowel het ‘staafje’ van het opzetstuk als het ‘nekje’ van de wand vibrator zelf is flexibel en dat is niet handig. Als ik nu schrijf dat ik juist met dit opzetstuk ben klaargekomen, dan doe ik eigenlijk m’n hele review teniet. Laten we het erop houden dat het een happy accident was.

Conclusie

Moeilijk, moeilijk, moeilijk om hier een conclusie aan te verbinden! Gevorderden (zoals ik) vinden hier niet heel veel aan (want die hebben veel betere dingen in hun kast liggen). Maar… het is best een leuk, lief vibratortje voor beginners, want er zijn 3 manier om ‘m tegen je klit gebruiken en je kan ‘m ook een klein stukje intern inbrengen (voor als je dat misschien eng zou vinden). Hij is oplaadbaar, dat is altijd fijn en ook het Nubby-opzetstuk is heel prettig en zacht. Echt een My First Vibrator dus. De trillingen zijn wel heel sterk en krachtig en fel en dat is dan weer niet iets wat ik meteen aan beginners aan zou raden. Al worden de trillingen ook wel weer gedempt door het siliconen van de opzetstukken natuurlijk. Dus… moeilijk, moeilijk, moeilijk!

DE BODYWAND MINI MASSAGER MET OPZETSTUKKEN IS HIER TE KOOP (€ 52,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sandra schreef:

    Is dat jouw hand? Of heb je de enorme super hand van manlief / de buurman / iemand met grote handen geleend. Mijn hemel wat een ukkie…..
    Moeilijk inderdaad, maar ik denk vooral dat ik hem echt te klein vind. Size does matter.

  2. Cynthia schreef:

    Is wel duur voor zijn kleintje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.