SEX TOY TEST #53: ICICLES, #18 GLAZEN DILDO

Naam: Icicles, hand blown glass massager
Producent: Pipedream
Prijs: € 47,50
Formaat: 180 mm x 30 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘De Icicles nr. 18 dildo heeft een gebogen, stevige schacht met bolle rondingen en stimulatie knobbeltjes. Zowel de kant waar zich de bloem bevindt, als de kant van de spitsvormige ronding kan ingebracht worden.’
Is dat ook zo? Mooi product
Aantal punten: 6/10

Dit is een afbeelding van de icicles glazen dildo

“Een dildo van glas! Maar Luna, is dat niet gevaarlijk?” Welnee! Al denk ik dat je ‘m niet op de badkamervloer moet laten vallen, want dan breekt-ie in 1000 stukjes. En ook met opbergen is het handig om ‘m in een doek te wikkelen of om ‘n in een zakje te doen (wordt overigens niet meegeleverd met deze Icicles). Glazen seksspeeltjes zijn namelijk niet hol van binnen, maar het is 1 brok solide, stevig glas (deze Icicles weegt 403 gram), dus het zijn seksspeeltjes die, als je ‘m dus niet laat vallen op de badkamervloer, je leven lang meegaan. En ‘t leuke van glazen dildo’s is dat er nooit 2 precies dezelfde zijn. Uniek product dus.

Icicles dildo’s kun je gemakkelijk schoonmaken

Glas is niet-poreus en lichaamsvriendelijk (er zitten dus geen chemicaliën in). Je kan glazen speeltjes daarom altijd gemakkelijk gebruiken met elk soort glijmiddel (er zijn speeltjes die niet tegen glijmiddel op siliconen basis kunnen). En… ook niet geheel onprettig; omdat glas een niet-poreus materiaal is, kun je ze gemakkelijk schoonmaken (dus gewoon in de vaatwasser, of onder heet water afspoelen met wat toycleaner).

Eén van de andere voordelen van glazen seksspeeltjes is het feit dat ze gemakkelijk de temperatuur van hun omgeving aannemen. Voor dames die al bekend zijn met een inwendig onderzoek en een eendenbek; metaal doet dat dus niet zo snel. Wanneer je een glazen speeltje dus even in je handen houdt is-ie al snel op lichaamstemperatuur en kun je ‘m daarna gebruiken! Of… je stopt ‘m van tevoren eerst even in de vriezer of in een bak heel heet water en dan kun je zogenaamde ‘temperatuurspelletjes’ doen tussen de lakens (ijsblokjes-spelletjes voor gevorderden zeg maar). Ik ben hier zelf niet zo van, maar mocht dit wel je ding zijn, dan zijn glazen toys helemaal je ding.

Dit is een afbeelding van de icicles glazen dildo 2

Handle with care

Glas is dus een uniek materiaal en daar moet je van houden. Het is niet mijn favoriete materiaal, hoe mooi ik alle speeltjes ook vind. Icicles heeft dus heel veel verschillende, prachtige glazen dildo’s om uit te kiezen, zie HIER, en ik kreeg #18 om te testen. En deze Icicles #18 is prachtig (er zit een bloemetje in het glas, supergaaf), maar toch is het niet een dildo die ik er vaker bij zou pakken, misschien omdat ik, als ik eenmaal bezig ben, ietwat lomp word (oh, nee, wacht, ik noem het liever; ik vergeet alles om me heen, oh nee, wacht, het interesseert me gewoon niet meer). Sekstoys worden bij ons na gebruik op een nachtkastje geflikkerd en dan zien we de volgende dag wel weer. En ik zie het gebeuren dat een glazen dildo ergens tussen het dekbed belandt en dat ik dan het dekbed afhaal om ‘m te wassen en dat die dildo er nog tussen zit en dat ik dat niet merk en dat ik dan het dekbed in de badkamer flikker, zodat-ie alsnog in 1000 stukjes breekt. Zou iets voor mij zijn. Nette, keurige en opgeruimde vrouwen kan ik glazen dildo’s wél van harte aanbevelen.

DE ICICLES #18 IS HIER TE KOOP (€ 47,50) »

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Nikkie schreef:

    Oh ik vind deze echt heerlijk. Dikke 8,5 van mij!
    door een bepaalde houding aan te nemen kan ik zowel de dildo in en uit bewegen als tegen mijn klit aanduwen terwijl ik dat doe. Omdat de puntige kop vrij groot is voel je het goed van binnen. Ben blij dat glas niet slijt !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.