WOMANIZER LIBERTY – REVIEW #500

Dit is review #500! WOOOOOOHOOOOOO! En van welk ander bedrijf dan 1 van mijn favoriete sekstoy-merken zou die kunnen zijn! Womanizer, I LOVE YOU forever! Houd deze site en mijn Instagram (lunaclimaximaal) vandaag en de komende maand goed in de gaten, want ik ga heel veel toys weggeven, waaronder zeker een paar Womanizer’s!

Naam: Womanizer Liberty
Producent: Womanizer
Prijs: € 99,-
Formaat: balletjes: 10,5 x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB met magneetje
Materiaal: siliconen tuutje, rest ABS plastic
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Deze allernieuwste Womanizer met zijn bewezen Pleasure Air Technology heeft een praktische reisafmeting en een handig magnetisch sluitende deksel om jouw Womanizer veilig te kunnen bewaren of mee te nemen in je tas.’
Is dat ook zo: Womanizer kan bij mij weinig fout doen
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van womanizer liberty review test vibrator sextoy

Een maand geleden was ik op Erofame 2018, dé beurs waar de allernieuwste seksspeeltjes ter wereld worden gepresenteerd! Ik wist al een maand dat Womanizer met iets nieuws zou komen, dus ik was al een maand héél benieuwd. De meeste merken kunnen me weinig boeien, maar Womanizer? Die dus wel! En… het zou ook nog eens een samenwerking tussen Womanizer en We-Vibe worden! Nog meer reden tot grote nieuwsgierigheid! Deze 2 topmerken zijn onlangs samengesmolten tot het bedrijf WOW Tech… en de vraag was… zouden ze ook met iets WOW’s komen? Ze kwamen met de Womanizer Liberty, een reis-versie van de Womanizer.

Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar dit had ik dus niet verwacht. Ik had gehoopt op een combinatie tussen een We-Vibe Sync en een Womanizer. Of misschien een Womanizer gecombineerd met de waanzinnige trillingen van We-Vibe (want de We-Vibe Inside Out is briljant, maar de trillingen mogen wel een paar tandjes harder). Toen ik de Womanizer Liberty zag was ik in eerste instantie een beetje teleurgesteld. “Het is gewoon een kleine Womanizer met een beschermingskapje”, pruilde ik.

De Womanizer Liberty vs Womanizer Pro40

Hoe ontzettend ik ook van AL mijn Womanizers houd, toch snap ik dat een speeltje als dit voor veel vrouwen niet haalbaar is. De goede exemplaren beginnen bij € 129,- (Womanizer Classic) en de écht goede kosten € 189,- (Womanizer Pro W500) (Womanizer Inside Out) (Womanizer Premium). Ik was dan ook altijd enorm blij dat ik de Womanizer Pro40 kon aanprijzen bij mannen en vrouwen die wel heel graag een Womanizer wilden, maar gewoon niet zo veel geld hadden. De Womanizer Pro40 is in mijn ogen de allerbeste Womanizer OOIT gemaakt. Door z’n vorm en door de positionering van de knopjes (en makkelijk schoon te maken), maar vooral ook door z’n prijs. Voor € 99,- had je werkelijk een top-exemplaar in huis (en ik gebruik eigenlijk altijd deze). Helaas is de Womanizer Pro40 (WOMANIZER PRO 40 – REVIEW #313) niet meer te koop, dus het heeft ook geen zin ze met elkaar te vergelijken. De Womanizer Liberty vult wat dat betreft het gaatje van ‘een betaalbare en goede Womanizer’.

Dit is een afbeelding van womanizer liberty vs womanizer pro40

De verpakking van de Womanizer Liberty

De Womanizer Liberty zit in een keurige verpakking. Er zijn overigens 4 verschillende Liberty’s en ze hebben allemaal een andere verpakking qua ‘gevoel’. Ik heb een lichtblauw exemplaar en mijn doosje is voorzien van lichtblauwe wapperende doeken. Voor het eh, vrijheidsgevoel! In het doosje zit de Womanizer Liberty, een extra (iets minder hoog) tuutje, een USB-oplaadsnoertje, een kleine handleiding en een bewaarzakje. Ziet er allemaal super verzorgd uit.

Dit is een afbeelding van verpakking womanizer liberty review test sextoy

Womanizer Liberty vs Satisfyer Pro Traveler

Ik moet dit doen. Ik moet de Womanizer Liberty vergelijken met de Satisfyer Pro Traveler (SATISFYER PRO TRAVELER – REVIEW #489). En ik doe dit ergens met pijn in m’n hart, want nou ja, hier komt het; het idee van de Womanizer Liberty is eigenlijk een beetje afgekeken van de Satisfyer Pro Traveler. Maar!!!!!! En dit is een hele grote MAAR; bij Satisfyer kijken ze bijna alles af van Womanizer. Tegenwoordig komt trouwens élk bedrijf met een eigen ‘pressure air technology’-product, maar als er 1 bedrijf is dat ‘groot’ is geworden door te kopiëren, dan is Satisfyer het. En daar houd ik niet zo van. Maar het is nu eenmaal wat het is. Satisfyer maakt momenteel gewoon ook hele goede ‘pressure air technology’-producten (en ook een hoop bagger-items hoor) en dat doen ze ook nog eens voor de helft goedkoper dan Womanizer. Nogmaals; ik houd er niet zo van, van dat kopieergedrag, maar ik begrijp ontzettend goed dat mensen kiezen voor een Satisfyer in plaats van the real deal.

Dit is een afbeelding van womanizer liberty vs satisfyer pro traveler

De Satisfyer Pro Traveler kost € 39,95 en is een volledig vergelijkbaar product als de Womanizer Liberty van € 99,-. De Satisfyer Pro Traveler heeft zelfs 11 standjes en de Liberty heeft er 6. Persoonlijk vind ik de Womanizer Liberty er veel mooier en liever en vrouwelijker uitzien, maar ja, een prijsverschil van 60 euro is nogal wat.

Overigens zit het tuutje van de Traveler vast en is daardoor veel moeilijker schoon te maken dan de 2 verschillende tuutjes van de Womanizer Liberty.

De Womanizer Liberty vs Womanizer Starlet

De Womanizer Starlet (WOMANIZER STARLET – REVIEW #422) is net zo’n klein Womanizertje als de Womanizer Liberty. Alleen, eh, vond ik de Starlet veel en veel te heftig beginnen en de Starlet heeft maar 1 knopje (je kan dus geen standje terug). Dit zijn 2 dingen die ik enorm belangrijk vind (naast het feit dat het tuutje moet passen). De Womanizer Liberty wint wat mij betreft dus glansrijk van de Starlet, als het een wedstrijd zou zijn. Ook qua looks trouwens!

Dit is een afbeelding van womanizer liberty vs womanizer starlet

Maar hoe doet de Womanizer Liberty het dan?

De Womanizer Liberty heeft gewoon alles wat je van een Womanizer verwacht, maar dan in een klein, handzaam formaat. Ik zei het al eerder; who cares about het formaat van een seksspeeltje, als je een speeltje mee wil nemen in je tas en het past niet, dan neem je maar een grotere tas! Maar eerlijk; als je een klein handtasje hebt en je wil perse een Womanizer meenemen, dan is de Womanizer Liberty je ding!

De Womanizer Liberty heeft 6 standjes en begint lekker zacht. Dit is voor mij(n) (klit) meer dan genoeg, want de zachtere standjes (tot 3) zijn ruim voldoende om tot een orgasme te komen. Er zijn vrouwen die wel het maximale standje nodig hebben en die zullen dan toch eerder een Womanizer Premium nodig hebben (die heeft 12 standjes en nog veel meer extra’s).

Dit is een afbeelding van womanizer liberty review test luna

De Liberty heeft 2 verschillende tuutjes en welke jij het lekkerst vindt, dat verschilt uiteraard. Ik vind het prettig dat je de tuutjes eraf kunt halen om schoon te maken en dat je extra tuutjes kan aanschaffen, mocht dat nodig zijn.

Overigens vind ik het idee van een beschermingskapje voor over het tuutje geniaal. En of Satisfyer of Womanizer dat nu heeft verzonnen, dat maakt me niet zoveel uit! De tuutjes (en vooral de techniek, het membraantje, erachter) lijken me enorm gevoelig voor stof en met zo’n beschermingskapje (dat sluit met een magneetje) heb je daar geen last meer van. Al is de Womanizer Delight ook 100% waterproof, dus je spoelt stof er ook weer gemakkelijk vanaf!

Dit is een afbeelding van womanizer liberty waterproof air pressure seksspeeltje review

Conclusie

Ik vind het nog steeds jammer dat de Womanizer Pro40 uit de collectie is gehaald, maar de Womanizer Liberty vult dat vrijgekomen plekje prima op! Het is een handzaam en betaalbaar seksspeeltje met alle kwaliteiten die je van een Womanizer verwacht.

DE WOMANIZER LIBERTY IS HIER TE KOOP (€ 99,90) >>

You may also like...

19 reacties

 1. Mischa schreef:

  Ben ik de eerste?? Luna van harte gefeliciteerd met je 500ste review!!!!! (heb ik nu iets gewonnen?)

 2. dirkie schreef:

  Lieve Luna,

  Van harte met je 500ste review op Climaximaal. Natuurlijk een Womanizer.
  Ik kan hier geen emoticons posten maar denk aan taart, champagne fles, hartjes, unicorns, zoenende lippen, katten met hartjes ogen, enz.

  Ik zelf hoorde van Climaximaal via PS radio, ergens in 2012, aangestoken door je enthousiaste radio-reviews gegoogeld en gevonden en sindsdien gevolgd. Met heel veel plezier heb ik je reviews gelezen en je vlogs bekeken en af en toe ook een reactie geplaatst. Ooit ook een idee geopperd voor een crowdfunding voor de door jou zo verlangde Njoy Eleven en deze natuurlijk ook gesponsord toen je die had gestart.

  Naast de leuke dingen ook soms wat minder leuke dingen (van afstand) mee beleeft waar je weer stronger en happier than ever bent uitgekomen. Een mooie dag To Count Your Blessings!

  Dank voor de jaren plezier.
  Ben benieuwd wat ons nog allemaal staat te wachten in Toyvember.
  Misschien wel een Meet and Greet als jij een paar dagen in een shop gaat werken.

  XXX
  Dirkie

 3. Sandra schreef:

  Gefeliciteerd! Vijf jee pas sinds het artikel in de Gelderlander, maar heb inmiddels al heel veel gelezen, top.

 4. Mandy schellevis schreef:

  I am watching you

  Maar dan wel in de goede zin gelukkig

  Gefeliciteerd met je 500ste revieuw

  Naast lush liefde en de mega mooie dromenvanger die op nikita haar kamer hangt volg ik ook je hier al een poosje…heb ook al vaker meegedaan met winacties maar helaas val ik niet zo op en dat terwijl ik zulke mooie rode krullen heb volgens jou
  Hoop ontzettend nu wel is iets spannends te winnen maar zo niet …blijf ik toch je blogs en vlogs en reviews lezen hoor

 5. WennOs schreef:

  Van harte! Ik ben nog wekelijks blij met mn pro40 die ik op aanraden van jou net op tijd heb gekocht!

 6. M. schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je 500e review! Een hele prestatie :)

 7. Laykam schreef:

  Jaaaaa gefeliciteerd!
  Bedankt voor het leesgenot!!!!

 8. Anne schreef:

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Nog steeds erg blij met mijn pro40, maar deze ziet er ook wel erg mooi uit.

 9. Mandy schreef:

  Gefeliciteerd met je 500e!

 10. Sandra schreef:

  500 reviews, wat een werk, wat een doorzettingsvermogen, wat een baas!
  Gefeliciteerd!!!!!

 11. Joost schreef:

  Met veel plezier lees ik je blogs, al menig soeeltje gekocht n.a.v. je eerlijke, hilarische en uitgebreide beschrijvingen. Op naar de 1000!!

 12. Alx schreef:

  Gefeliciteerd!!!

  • Alx schreef:

   (Ok, nu op een plek zonder ‘meelezers’ om mij heen)
   GEFELICITEERD met je 500ste review.!!!!

   Ow, die liberty ziet er ook leuk uit, kan je zo op tafel leggen en niemand die ziet wat het is. (Tenzij ze weten wat het is, lol)

 13. Marjan schreef:

  Ergens geen verrassing natuurlijk, een womanizer als 500e review, maar wat een schatje… en wat een mooie kleur! Ik ben nog steeds erg blij met mijn W100, hij doet het nog steeds al moet hij wat sneller opgeladen worden als in het begin, maar goed.

  Lieve Luna, enorm gefeliciteerd met je 500e review, wat een prestatie, gewoonweg WOW…. kijk dat testen is niet zo heel erg moeilijk, maar om elke keer weer een eerlijk verhaal op te schrijven met alle plus en min punten, met zoveel enthousiasme en zoveel humor. Ik neem mijn petje er voor af. Dank voor al die hilarische en humoristische verhalen. Je kent mijn verhaal, en heel vaak zorgden jouw reviews ervoor dat ik die dag toch nog een lach op mijn gezicht kreeg.

  Dikke zoen, van mij!

 14. Guido schreef:

  Gefeliciteerd! 500 reviews, en we hebben 10 toys in huis op jouw ‘advies’. 2% van wat jij hebt meegemaakt, en dan vinden wij al dat we ruime keuze hebben :-)

  Ga zo door!

 15. Shots schreef:

  Hey Topper!!

  Geweldig!! Gefeliciteerd met je 500e review.
  Namens Shots Bedankt!!

 1. 18 december 2018

  […] lichaam is zo verschillend. Daarom verwijs ik jullie ook graag door naar de reviews van Luna (climaximaal.nl) en Tess (tesstesst.nl), zodat je ook een andere mening kan lezen, mocht je dat […]

 2. 24 februari 2019

  […] en met name over de producten die ze heeft meegenomen. Als eerste hebben we het over de Womanizer en de Womanizer Classic. Daarna gaan we verder met het favoriete merk van Chantall: Fun Factory. We […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.