SATISFYER PRO TRAVELLER – REVIEW #489

Naam: Satisfyer Pro Traveller
Producent: Satisfyer
Prijs: € 39,95
Formaat: 9,5 x 4,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB met magneetje
Materiaal: tuutje is van siliconen
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Eindelijk is er nu een nieuwe Satisfyer die je mee kan nemen op reis. Hij is compact en er zit een kapje op. Hierdoor zal niemand kunnen zien wat jij in je koffer hebt gestopt.’
Is dat ook zo: Ik ben onder de indruk (en wat kan mij het schelen of anderen zien wat er in mijn koffer zit)
Cijfer: 8.5

Dit is een afbeelding van satisfyer pro traveller review vibrator sextoy

Een speeltje wat al waaaaaaaaaaaayyyy too long in de kast op een review lag te wachten is de Satisfyer Pro Traveller. Ik moet eerlijk zeggen; na al m’n mindere ervaringen met de Satisfyer Pro-toys had ik er ook weinig zin in (SATISFYER PRO 4 COUPLES – REVIEW #411) (SATISFYER PRO PLUS VIBRATION – REVIEW #406) (SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT – REVIEW #407) Hoeveel toys op luchtdruk kun je hebben? Heel veel. Te veel. Voegt de Satisfyer Pro Traveller iets toe? Ik moet tot m’n eigen verbazing toegeven van wel.

Vorig jaar alweer kwam Satisfyer met de Satisfyer Pro Traveller op de markt, of misschien is het alweer 2 jaar geleden, wat maakt het uit? Nou ja, misschien wel heel veel, want als ik deze toy gewoon meteen had getest dan had ik deze sekstoy uitgeroepen tot ‘my first air pressure sextoy’ voor mensen die gewoon eens willen ontdekken of zo’n seksspeeltje op luchtdruk iets voor ze is, maar die niet zo veel geld te besteden hebben.

De verpakking van de Satisfyer Pro Traveller

Dit speeltje zit in een heel lief klein kartonnen doosje. Het is doosje is lichtroze en daarop staat een afbeelding van het speeltje, maar qua afbeelding had ’t net zo goed een Zippo-aansteker kunnen zijn. Of iets make-upperigs. Op de achterkant van het doosje staat een meisje met vlag met daaronder ‘The Next Sexual Revolution’. Gaat mij dan weer net iets te ver, want laten we in Godsnaam niet vergeten dat Womanizer voor een ‘seksspeeltjes revolutie’ heeft gezorgd als het op luchtdruk-toys aankomt en niet Satisfyer. Niet heel erg netjes en chique, maar zo gaat het nu eenmaal in de sekstoy-branche. Eronder staat ook nog ‘Experience the new Satisfyer range with revolutionairy air pulse technology’. Joh, wat jullie willen! In de verpakking vind ik de Satisfyer, een magneet-oplaadsnoertje en een kleine gebruiksaanwijzing.

Dit is een afbeelding van satisfyer pro traveller vibrator air pressure review

De look and feel van de Satisfyer Pro Traveller

Ik heb zelf een beetje een hekel aan toys die in de markt worden gezet met een ‘hij is zo lekker compact, zodat je ‘m gemakkelijk in je tas mee kunt nemen’. Ik vind; als een goed seksspeeltje niet in je tas mee kan, dan koop je maar een grotere tas. Maar; deze Satisfyer is inderdaad lekker compact. Hij is 9,5 x 4,5 en heeft wel wat weg van een Zippo-aansteker. Hij is aan de buitenkant héél donkerpaars, het harde plastic lijkt bijna zwart. Het speeltje bestaat uit 2 gelijke delen die door middel van een magneet aan elkaar kunnen klikken. De ene helft is dus het kapje en de andere kant je speeltje.

Het beschermingskapje van deze Satisfyer

Toegegeven; ze hebben best wel een goed punt om je Satisfyer (of welk seksspeeltje op luchtdruk dan ook) te beschermen met zo’n kapje. Ook al zijn de meeste speeltjes op luchtdruk momenteel 100% waterproof, toch lijkt het membraan binnenin het tuutje mij erg delicaat. Als je een luchtdruk-toy zomaar een paar weken onder je bed laat slingeren, dan lijkt me dat niet echt heel handig voor dat membraan. Nu moet je je luchtdrukspeeltjes sowieso na gebruik altijd goed schoonmaken en goed opbergen (in een doosje of zakje, zodat er geen stof bij kan), maar ik vind zo’n kapje eigenlijk best goed gevonden (en dan niet eens omdat-ie dan zo gemakkelijk mee kan in je tas) (m’n Womanizer kan prima in een ziplock-bag mee tijdens een weekendje weg).

Dit is een afbeelding van satisfyer pro traveller review vibrator sextoy test

Maar hoe voelt deze Satisfyer?

Ik had het echt niet verwacht, maar de Satisfyer Pro Traveller doet het fucking goed voor zo’n klein en goedkoop speeltje. Ik ben heel blij dat standje 1 en 2 ook echt zachte standjes zijn, omdat ik vaak niet meer dan een lichte ‘luchtdruk’ op m’n clitoris kan verdragen. En verdragen klinkt zo naar, maar ik bedoel; ik vind juist de zachte luchtdrukstandjes heel erg fijn. Daarmee wordt m’n orgasme ook zachtjes opgebouwd en dat vind ik prettig. Als ik binnen een minuut klaar wil komen, dan begin ik wel meteen op een hoger/harder standje. Maar sommige luchtdruktoys hebben dus geen zachtere standjes en voor mij hebben die toys dan maar 1 functie; me helpen binnen 1 minuut klaar te komen.

Maar… klein nadeeltje… ik vond het verschil tussen standje 2 en 3 best wel groot. Het leek wel alsof-ie van 2 naar 4 ging, klit-gevoelsmatig dan. Daar had voor mij wel nog wel een softer standje tussen gemogen.

Alles na standje 6 heb ik niet kunnen testen op m’n klit. Sorry. Deze toy heeft 11 standjes, maar als ik standje 6 tegen m’n clitoris zet, dan kom ik binnen een minuut klaar. En zo uit het niks een standje 7 of 8 of 9 of 10 of 11 op m’n clitoris zetten, dat doet me weer pijn. Maar… dit is dus hoe mijn clitoris werkt. Er zijn vrouwen die het allerhardste standje van bijvoorbeeld een Womanizer Premium heerlijk zullen vinden en die stimulatie een tijdje vol kunnen houden, maar zo’n vrouw ben ik dus niet.

Puur op m’n vingers gevoeld (en dat is dus heel anders dan tegen je klit) lijkt het alsof de kracht van 6 tot en met 11 van de luchtdruk vergelijkbaar is met de hardere standjes van mijn andere Satisfyers (en Womanizers). Maar mijn klit is echt te gevoelig om dit uit te testen zoals het zou horen, sorry!

Dit is een afbeelding van satisfyer pro traveller

Even nog wat dingetjes

Dit speeltje is best klein en de knopjes van het speeltje zitten aan de onderkant, dus vlakbij het tuutmondje. Dit maakt het bedienen van de knopjes, die helaas ook niet ‘bovenop’ het siliconen liggen en totaal niet voelbaar zijn, best vervelend (zeg maar gewoon kut). Wel écht heel fijn is dat je de Satisfyer Pro Traveller harder én zachter kan laten ‘zuigen’ (als je de knopjes eenmaal hebt gevonden). Het is alleen wat meer friemelen dan bij een wat groter speeltje.

Ook jammer is dat je het tuutje niet van de toy af kan halen. Dat zou het schoonmaken toch net even wat makkelijk hebben gemaakt. En ook hygiënischer, want nu moet je toch met vinger of een borsteltje in de buurt van dat membraantje komen.

Het tuutje heeft een opening van 15 mm. Mijn mini-klitje paste hier prima in, maar heb je nou een wat grotere clitoris, dan kun je deze toy overslaan. En dit is ook meteen waarom ik zo’n fan ben van losse tuutjes; elke klit d’r eigen tuut! Tuutjes for everybody! For Every Body!

Satisfyer Pro Traveller vs. Womanizer Starlet

De Satisfyer Pro Traveller lijkt qua formaatje eigenlijk wel op de Womanizer Starlet. Ze hebben nagenoeg dezelfde opening qua tuutje, al kun je tuutje van de Womanizer Starlet eraf halen en dat is handiger met schoonmaken. Maar dat is dan, heel eerlijk gezegd, ook het enige voordeel van de Womanizer Starlet. Okay, ik vind de Starlet er leuker, liever uitzien, maar dat is mijn persoonlijke smaak. Want verder heeft de Satisfyer Pro Traveller 11 standjes (!) en de Starlet maar 4. Tel daarbij op dat de Starlet begint op zo’n intens standje dat het iets teveel voor mijn klit is, dat de Starlet maar 1 knopje heeft (dus je kan geen standje terug) en ook nog een ‘ouderwetse manier van USB-opladen (dus geen magneet, maar met een stekkertje) en dan wint de Satisfyer Pro Traveller hard. Keihard. Plus; de Womanizer Starlet kost € 69,95 en de Satisfyer Pro Traveller € 39,95 en dat is een verschil waar je gewoon niet omheen kan.

Dit is een afbeelding van satisfyer pro traveller vs womanizer starlet

Conclusie

Ja, jeetje, ik had stiekem graag gezien dat deze Satisfyer Pro Traveller hartstikke ruk was, maar dat is niet zo. Womanizer blijft mijn true first love, maar deze Satisfyer Pro Traveller doet het eigenlijk hartstikke goed en dat zeker voor die prijs. Natuurlijk valt er wat te zeuren over de positionering van de knopjes, maar hé, je kan deze toy harder én zachter zetten (al gaat het wat lastiger)! Ook een beetje jammer is dat je het tuutje er niet af kan halen om ‘m schoon te maken, maar verder; ik ben écht onder de indruk. Dus nogmaals; ben jij op zoek naar jouw ‘allereerste seksspeeltje op luchtdruk’ en heb je niet zo’n groot budget, dan kun je hier best even heel leuk mee uit de voeten (en daarna doorsparen voor the real and better deal).

DE SATISFYER PRO TRAVELLER IS HIER TE KOOP (€ 39,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Tess schreef:

  Oh haha, dat klinkt best wel goed! Ik heb ‘m ook al zo lang liggen, ergens achter in m’n sextoy kast :X en nog nooit geprobeerd.

 2. Patricia schreef:

  Oh dat is idd een leuke prijs om iets een keer uit te proberen. Had inderdaad niet verwacht dat jij een Satisfyer speeltje zo’n hoog cijfer zou geven.
  Ben ook benieuwd of Tess hem ook goed vind.
  Als je deze zou moeten vergelijken met de Womanizer Premium of Pro40 , welke zou dan jouw voorkeur hebben ?

 3. dirkie schreef:

  Ik vind; als een goed seksspeeltje niet in je tas mee kan, dan koop je maar een grotere tas”. Nu al de uitspraak van het jaar!

 4. Hesj schreef:

  Gisteravond gelijk besteld! En oh.. ja dit is zeker wel een heerlijk speeltje. Enorm klein, nog even uittesten welk programma het lekkerste is, want ik vond de stap van 2 naar 3 ook groot.
  Het klaarkomen vond ik daardoor wat overweldigend.
  Maar ga hem zeker vaker gebruiken.
  Zeker gezien het bedrag echt een topaankoop! Bij twijfel altijd nemen!!!

 5. Sandra schreef:

  Dat is niet verkeerd. Ik wacht even 1 december af, je weet tenslotte maar nooit of je iets wint :) en zo niet dan ga ik hem bestellen.

 6. Rian schreef:

  Dit klinkt absoluut goed. Als ik nog geen Womanizer had, was ik na het lezen van deze revieuw, waarschijnlijk voor de Satisfyer Pro Traveller gegaan als eerste luchtdruk toy. Maar… nu ik mijn Womanizer heb wil ik deze echt niet meer missen =) Een makkelijk schoon te maken toy vind ik persoonlijk heel fijn. Wint de Satisfyer Pro Traveller het ook van de Womanizer pro40?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.