COUNTDOWN… 1…

Dit is een afbeelding van 1 groot
Nog 1 review!!!!! YESSSSSSS!!!! Ik was net op radio 1, bij het programma ‘Wat Het Daglicht Niet Verdragen Kan’! Midden in de nacht (2:00)! OMG!!! Je kan het hier terugluisteren: Nporadio1.nl/wat-het-daglicht-niet-verdragen-kan! Volg me op Instagram (lunaclimaximaal) dan blijf je het snelst op de hoogte van alles (maar uiteraard komt ook hier alles te staan)! Ik kruip nu nog even tegen M. aan, maar morgenochtend publiceer ik m’n 500ste review!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. JJ schreef:

  Oh wat gaaf! Kunnen we dat terughoren? Ik ben anders nooit om 7uur op (meestal pas na 11uur) maar toen ik net even naar de wc moest kon ik me niet bedwingen even te kijken! Maar goed slaap lekker nog Luna, doe ik zelf ook nog een paar uurtjes.

 2. Wenn0s schreef:

  Spannend!!

 3. dirkie schreef:

  Leuk interview Luna.
  Of het nu vroeg in de ochtend bij Evers is of midden in de nacht, je klinkt altijd even enthousiast en vrolijk. Heel aanstekelijk net als je vlogs en reviews.

 4. Marjan schreef:

  Hahahaha Midden in de nacht…. leuk interview Luna! Nu snap ik ook dat je toch al lekker wakker was…. en meteen maar deze post plaatste….. (note-to-self, niet meer je mobiel mee naar bed nemen….. want de meldingen vlogen me om de oren midden in de nacht LOL ) Ik moest moest eigenlijk wel heel hard lachen, vooral om mezelf. Ik wil je vooral heel hard feliciteren alvast met die 500e review! Ik weet dat ik er 499 van heb gelezen :-)

 5. Tanneke schreef:

  Lol, midden in de nacht slaap ik doorgaans in de hoop dat de nachtbrakers doorslapen. Truste!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.