SEX TOY TEST #79: SILICONE PLEASURE BALLS

Naam: Delicious Pleasure, Pleasure Balls
Producent: Fifty Shades of Grey, official collection
Prijs: € 24,95
Formaat: 170 mm lang, ballen 35 mm breed
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Gladde, lichtgewicht Ben Wa -balletjes omhult in een zachte siliconen coating voor een zijdezachte aanraking. De balletjes tonen en draaien deskundig de spieren voor meer controle en verhogen de stimulatie tijdens en na het spelen.’
Is dat ook zo? Niks mis mee
Aantal punten: 8/10

pleasure balls

Ik ben niet echt een groot- of vaakgebruiker als het om Ben Wa-balletjes gaat. Ik heb ze wel in huis (wat heb ik eigenlijk NIET in huis als het om sekstoys gaat), maar ik gebruik ze niet zo vaak. Ik vind ze leuk, ik vind ze geil, maar het is niet mijn favoriete seksspeeltje.

Deze Pleasure Balls zijn best leuk voor beginners

Maar… als je nog niet zo bekend bent met seksspeeltjes, dan is het wel een leuk speeltje om in de stemming te komen (trouwens, ook als je al wél bekend bent met sekstoys, dan is het een leuk speeltje om in de stemming te komen). Je stopt de balletjes in je kutje en dan is het dus de bedoeling dat je dat niet aan je partner vertelt en dat hij dan thuiskomt uit z’n werk en dat jij al een 5-gangen-diner hebt gemaakt, want daar heb je tijd voor gemaakt als perfect nu-vrouw, en dat je dan, zo net voor het toetje, tegen hem zegt: “Weet je, ik draag al de hele tijd van die geile balletjes in m’n kut en ik ben nu zo nat dat ze er bijna vanzelf uit vallen, maar ik heb zulke sterke kutspieren gekregen dat ik ze al een paar uur binnen houd, wil je misschien even voelen?” Nou ja, zoiets dus.

Meteen een training voor je kutspieren

Ben Wa-balletjes zijn dus goed om je kutspieren te trainen, of je PC-spieren, om het wat netter te zeggen. En als je sterke PC-spieren hebt, dan kun je sterkere en heftiger orgasmes krijgen (altijd leuk) en je kunt je partner puur door het samentrekken van die spieren tot een orgasme laten komen (duurt wel een uurtje, maar dan heb je ook wat) en… als je sterke PC-spieren hebt, dan heb je daar ook nog wat aan op latere leeftijd, want je verkleint de kans dat je als vrouw incontinent wordt (OMG ik word 40 over 3 jaar, dus ook ik moet daaraan gaan denken).

Ik ben fan van de zwarte Luna-beads (speeltje #14 in dit #365sextoys project), omdat ze zwart zijn en gewoon lekker tegen je vaginawand aan tetsen als je ze in je draagt. En die Luna-beads vind ik mooier dan deze Fifty Shades of Grey-ballen. Maar ik heb zowel de Luna-beads als deze Fifty Shades of Grey Pleasure Balls eventjes gedragen vandaag en flink wat heen en weer geschud, ook wat trappen op- en afgelopen, de hond uitgelaten, boodschappen gedaan, vuilnisbak buitengezet en ik moet eerlijk toegeven; je voelt meer van deze Fifty Shades of Grey-ballen. Ze zijn een slag groter en dat is toch wel fijner.

pleasure balls 2

Deze Fifty Shades of Grey Pleasure Balls bestaan dus uit een siliconen omhulsel en in dat omhulsel zitten 2 plastic ballen (ze zijn zilver gekleurd, maar zijn niet van metaal). In die plastic ballen zit weer een ander balletje wat tegen dat plastic, zilveren omhulsel aantikt. Qua vorm zijn ze helemaal goed en lekker; ergonomisch en met een beetje glijmiddel glijdt het ook gemakkelijk naar binnen. Het enige minpuntje is het schoonmaakproces. Je moet de plastic, zilveren balletjes uit het siliconen omhulsel halen om ze te wassen na gebruik. En toen zag ik ineens 2 gaatjes in het zilveren balletje. Nu komen deze gaatjes niet in aanraking met je kutje (of vocht) als ze in dat siliconen omhulsel zitten, maar als je de boel gaat schoonmaken, dan kan er wel water in komen. Het is niet heel erg, maar wel iets om even rekening mee te houden.

Verder: prima ballen voor een prima prijs (en je krijgt er nog een geinig opbergzakje met ‘Fifty Shades of Grey’ erop bij, zodat je, als je de balletjes uit het zakje haalt lekker of Mr. Grey kan fantaseren).

DE FIFTY SHADES OF GREY-BALLETJES ZIJN HIER TE KOOP (€ 24,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 13 januari 2022

    3innocent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.