VOU UCINO – VIBRATOR REVIEW #487

Naam: VOU Ucino
Producent: VOU
Prijs: € 99,-
Formaat: Totale grootte: 19,1 x 3,6 cm , invoerbare deel: 13 x 3,2 cm.
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB met magneetje
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De VOU Ucino is de moderne interpretatie van luxe, de hoogste kwaliteit, vakmanschap en genot allemaal verenigd in 1.’
Is dat ook zo: Ik moet ze hier volledig gelijk in geven!
Cijfer: 9.5

Dit is een afbeelding van vou ucino vibrator test door luna tarzan vibrator duo vibrator rabbit

Ik mocht al eerder 2 producten van het merk VOU testen, de VOU Strato (8.5) (VOU STRATO – VIBRATOR REVIEW #455) en de VOU Nimbo (9) (VOU NIMBO – VIBRATOR REVIEW #473), maar ik heb het lekkerst voor het laatst bewaard, want ik had nóg een doosje liggen met een VOU-product, namelijk de VOU Ucino, een heel bijzonder gevormde duo-vibrator!

Sinds ik m’n eerste VOU-speeltje mocht testen ben ik eigenlijk wel een beetje fan van dit merk. Misschien komt dit merk wel met stip binnen in m’n top-5 van favoriete merken eigenlijk, dus helemaal geen straf om de VOU Ucino te mogen testen!

De verpakking van de VOU Ucino

Nou, omdat het nou eenmaal in een review thuis hoort, nog maar een keer een lofzang op de verpakkingen van VOU! Wat een schitterend knalblauw! Wat een chique doosje! Mijn foto’s doen het doosje echt geen recht. Als je een speeltje van VOU uitpakt, dan heb je het idee dat je écht met iets luxe en duurs in je handen staat. Een beetje zoals ik in de beginjaren met LELO had en hun zwarte, harde doosjes. In het blauwe VOU-doosje tref ik de Ucino, een opschrijfboekje, een zwart satijnen bewaarzakje, een USB-snoertje, een uitgebreide gebruiksaanwijzing en een ‘quick start’-kaartje.

Dit is een afbeelding van vou ucino vibrator review luna test

Best handig trouwens, zo’n ‘quick start’-kaartje; op de voorkant staat hoe je de VOU Ucino van z’n travellock moet halen (beide knopjes tegelijk indrukken) en op de achterkant vind je een beknopte handleiding aangaande de werking van de knopjes (hierover later meer).

Het opschrijfboekje begrijp ik niet zo. Ik vind het wel leuk, maar eh, is het de bedoeling dat ik al m’n sessies met de Ucino op ga schrijven? Of dat ik geile briefjes aan m’n partner schrijf? A bit confusing!

De look and feel van de VOU Ucino

WOW! Misschien nog wel meer dan bij de andere VOU-producten zorgt de Ucino voor een WOW-effect! Kijk, die andere VOU’s waren ook echt heel mooi qua afwerking, materiaal, gevoel, alles, maar de Ucino heeft als bijkomend WOW-effect z’n vorm. Dit is een vorm waarbij je meteen denkt; moet ik voelen! Het is een duo-vibrator, maar ‘alles’ staat omhoog in plaats van rechtdoor, zeg maar. Check vooral de foto’s! De onderste staaf (die bedoelt is voor in je vagina) is behoorlijk stevig (3,5 centimeter) en maar lichtjes buigzaam. Het clitorale gedeelte is goed buigbaar en 2 centimeter breed. PRACHTIG! De VOU Ucino is oplaadbaar via een magneet-USB-systeem en volledig waterproof.

Dit is een afbeelding van vou ucino vibrator

Ook nog even; de VOU Uncino zou je ook anaal kunnen gebruiken. Ik heb dit niet getest. Maar gezien z’n G-spot-kwaliteiten en z’n vorm zou het nog wel eens zo kunnen zijn dat hij de prostaat zeer goed raakt (en dat het kortere gedeelte dan langs het perineum trilt).

De knopjes van VOU

VOU heeft een heel speciaal knopjessysteem waar je écht aan moet wennen. Ik heb nu dus al meerdere toys van VOU mogen testen en ik heb het systeem inmiddels omarmt. Sommige ideeën erachter vind ik gaaf, andere iets minder. De VOU Ucino heeft 2 knopjes waarmee je de trillingen van de staaf en het clitorale gedeelte afzonderlijk kunt regelen. Dat je ze afzonderlijk kan regelen is al heel veel bonuspunten.

Als je 1 keer op het knopje drukt, dan gaat de Ucino aan (het bovenste knopje regelt de trillingen tegen je klit, het onderste knopje regelt de staaf). Nog een keer drukken en je scrollt naar het volgende vibratiepatroon en zo scroll je door de 7 patronen (eerste patroon is steady).

Als je het knopje 2 keer snel achter elkaar indrukt, dan stoppen de trillingen. Ik hou er altijd heel erg van als speeltjes een duidelijke stopknop hebben, maar dit is ook zeer fijn, want het werkt snel en effectief. Het is geen groot drama, maar een knopje 3 seconden ingedrukt moeten houden voordat-ie stopt zijn mij soms 3 seconden teveel.

Dit is een afbeelding van vou uncino

De functie die mij het minste aanspreekt is die om ‘m harder en zachter te laten trillen. Dit doe je door het knopje ingedrukt te houden; dan gaan de trillingen steeds harder, harder, harder, tot, hij niet meer harder kan. Dan gaan de trillingen zachter (als je ‘m ingedrukt blijft houden). Als je je vinger van het knopje haalt, dan blijft hij in dat standje trillen. Het is een functie waar ik niet echt aan kan wennen. Of… ik kan er wel aan wennen, want ik houd er tijdens het gebruik rekening mee, maar als je een toy op z’n hardst laat trillen (maar je weet dus niet dat dit het hardst is) en je denkt; nog 1 tikje harder, dan gaat-ie zachter. Dat is dan wel een beetje jammer. Maar, dit is echt het enige minpuntje, wat zeg ik, een half minpuntje.

Hoe trilt-ie?

Want… OMG, wat trilt dit ding! Als de staafvibrator, al is het niet echt een ‘hele staaf’, maar meer een soort langwerpige bol, eenmaal in je vagina zit, dan sluiten al m’n spieren eromheen. Ik kan het clitorale gedeelte dan niet echt meer verplaatsen dan een klein stukje naar boven of beneden. Het zit echt ‘vast’ van binnen en van buiten en bij mij valt alles precies op de goede plek. Het interne gedeelte wijst iets omhoog, tegen m’n G-spot aan en mijn clitoris wordt geraakt door het clitorale gedeelte. Ik kan over deze vorm maar 1 dingen zeggen; perfect voor mijn lichaam.

Het interne gedeelte trilt zo ontzettend goed en hard en diep en geil dat ik het motortje van het clitorale gedeelte niet eens aan hoefde te zetten! De trillingen van het binnenste gedeelte leken gewoon regelrecht van m’n binnenkant naar m’n buitenkant te trekken. Nu is je clitoris ook veel groter dan alleen het bolletje dat je kunt zien en er gaan allerlei zenuwen van je G-spot richting je klit (en je schaamlippen en verder), maar dit was wel heel gaaf. Overigens worden deze trillingen ook door het siliconen meegegeven. Ik had het motortje van het clitorale gedeelte dus nog niet eens aan en ik was al klaargekomen, want ik had het onderste gedeelte meteen maar op maximale power laten trillen (in een patroon) (en dat voelde ik dus door m’n hele vagina, vulva en baarmoeder). De trillingen van dit ding doen me denken aan de awesome trillingen van de L’Amourose Rosa Rouge (L’AMOUROSE ROSA ROUGE – VIBRATOR REVIEW #245).

En dat snelle klaarkomen, dat was dus steeds

Het is absoluut geen wedstrijd ‘wie komt het snelste’, want eh, the journey is the destination, maar met deze VOU Ucino is het bijna niet leuk meer, zo snel als ik kom. Zeker als ik ook nog het clitorale gedeelte erbij laat trillen (wat dus niet eens nodig is). Toen ik voor testronde 3 richting slaapkamer verdween en na 2 minuten alweer buiten stond reageerde M. met een: “Nu al? In die tijd had ik m’n sokken nog niet eens uit kunnen trekken.”

Dit is een afbeelding van vou uncino vibrator review

Maarrrrrrrrrr; het hoeft dus allemaal niet zo snel. Je kan ‘m intern ook wat zachter laten trillen, zodat je wat rustiger van dit speeltje kan genieten en dat is ook zeker een aanrader. En daarnaast; niet iedere vrouw is hetzelfde. Sommige vrouwen hebben zowel intern als extern flink wat power of wrijving nodig om tot een orgasme te komen, dus die doen er gewoon lekker wat langer over om klaar te komen. Neem ook de tijd (zou ik zelf ook eens moeten doen). Let wel; motortje van het clitorale gedeelte is niet zo sterk als de motor van het vaginale gedeelte. Heb je dus écht wand-vibrator-achtige trillingen nodig om te komen, dan is de Ucino iets minder geschikt (al kun je uiteraard ook het grote gedeelte tegen je klit zetten). Het is voor mij vooral de combinatie van de trillingen die het doet. En doet! EN DOET!

Conclusie

Echt, ik ben verliefd op de speeltjes van VOU. Ben je een seksshopeigenaar en baal je enorm van de prijzen van LELO (wie baalt er niet van) (zowel de seksshop als de consumenten) dan kun je wat mij betreft het LELO-assortiment gaan vervangen door VOU! En vergeet dan vooral deze Ucino niet in dat assortiment op te nemen, want dat is (op dit moment) mijn favoriete VOU-toy!

DE VOU UCINO IS HIER TE KOOP (€ 99,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ier schreef:

  Wauw :)

 2. An schreef:

  En dan valt de prijs ook nog best mee….ben wel benieuwd of er anderen zijn die hem ook hebben en of deze vorm hen ook zo goed bevalt. Niet ieder lichaam is hetzelfde en dit is best een uitgesproken vorm. Dat zou me wellicht tegenhouden om hem aan te schaffen.

 3. Cynthia schreef:

  wow deze wil ik wel :p alleen de vorm. Voelt het niet raar omdat het naar boven staat gericht?

 4. Patricia schreef:

  Wauw, goeie review weer en ben er ook wel benieuwd naar !

 5. Babe schreef:

  Hè, wat vreemd, deze review is helemaal niet oud, en toch is de Vou Ucino al niet meer te koop via jouw link… en op andere plaatsen kost ‘ie €109.

  Ik ben trouwens ook benieuwd naar wat je van de Vou Virgo vindt! (Hopelijk sturen ze ‘m naar je ;) ) Ben benieuwd naar het verschil, of deze echt zoveel beter bij je G-spot komt dan een meer ‘normaal’ gevormde duovib zoals de Virgo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.