VOU NIMBO – VIBRATOR REVIEW #473

Naam: VOU Nimbo
Producent: VOU
Prijs: € 69,90
Formaat: 21,4 centimeter lang, 4,4 centimeter op z’n breedst
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Deze vibrator stimuleert heel precies en alleen daar waar het echt telt. Door zijn ergonomische vorm past hij heel precies op je vulva en brengt hij je in korte tijd naar de zevende hemel.’
Is dat ook zo: Mooi, lekker en stylish, yes!
Score: 9

Dit is een afbeelding van vou nimbo vibrator review test clitorale vibrator

Herinner je je mijn review van de VOU Strato nog (DEZE)? Die prrrrrachtige zwarte, grote vibrator met ribbel? Binnen de VOU-collectie zijn nog meer van die mooie zwarte apparaatjes te vinden en ik mocht er gewoon nog eentje testen!

Ik was dus al erg te spreken over de VOU Strato, maar ik kreeg ook nog de VOU Nimbo (de namen eindigen allemaal met een ‘o’ inderdaad) toegestuurd; een clitorale vibrator!

De verpakking van de VOU Nimbo

Ik schreef het al in m’n review van de VOU Strato; wat een prachtige verpakking hebben de speeltjes van VOU. De kartonnen sleeve is uitgevoerd in een prachtig diep blauw (ultramarijn) en daarop staat een afbeelding van de Nimbo. In de sleeve vindt je een hard kartonnen bewaardoos in dezelfde kleur blauw. De gouden letters, het satijnen bandje waarmee je de doos kan openen; het zorgt allemaal voor een extra luxe gevoel. Alsof je met een duur sieraad van een juwelier te maken hebt. Prachtig.

Dit is een afbeelding van verpakking vou nimbo

De look and feel van de VOU Nimbo

Aan het doosje (met nog wel en foto van de Nimbo erop) kun je niet goed zien hoe de Nimbo eruit ziet. De vorm doet me een beetje denken aan een rog en ik testte al eerder een soortgelijk rog-speeltje, namelijk de Mimic van Clandestine Devices (MIMIC REVIEW) (dat speeltje was trouwens ruk qua trillingen en deze Nimbo is een heel ander verhaal). Het is een speeltje dat goed in je hand ligt en een gebogen vorm heeft, met flapjes. Uitleggen is ietwat onhandig, een foto zegt wat deze toy betreft echt meer dan mijn geschreven woorden.

De Nimbo houdt dus lekker vast, het middelste gedeelte is stevig en de flapjes, nou ja, die flappen gemakkelijk (niet als in ‘flapperen’, maar als in ‘bewegen’. Hij is gemaakt van 100% siliconen en volledig waterproof! Je kunt ‘m opladen middels een USB-magneetsysteem (superhandig).

De vorm van de Nimbo

De vorm van de Nimbo is dus wat apart, maar er is goed over nagedacht! Je kan de Nimbo namelijk op zeer veel manier gebruiken (lees; tegen je klit aanzetten). Je kan het puntje van de Nimbo tegen je clitoris aanduwen (met je wijsvinger), maar ook dat kan op 2 manieren; de bovenkant en de onderkant. De andere kant van de onderkant (dus onder het oplaadstationnetje) heeft een ronde bol die je tegen je klit kan zetten. Je kan ook de gehele bovenkant tussen je schaamlippen zetten, dan wordt het een soort ‘rol’ tussen je schaamlippen. Je kan de zijkant van zo’n flapje tussen een schaamlip laten trillen en je kan het hele ding ook als een kommetje over je vagina leggen. Elke van deze opties (en er zijn er vast meer) voelt anders (en voelt fijn (door de goede trillingen) (daarover later meer). Dikke vette bonuspunten voor de vorm van deze toy. Er is over nagedacht en het is dan ook nog eens goed uitgevoerd!

Dit is een afbeelding van vorm van de nimbo

De knopjes van de VOU Nimbo

De VOU Nimbo heeft maar 1 knopje en vaste lezers weten inmiddels dat ik een ontzettend hekel heb aan toys met maar 1 knopje. Maar! De speeltjes van VOU zijn wel anders dan de meeste speeltjes met maar 1 knopje. Gewoonlijk kun je met 1 knopje een toy aan of uit zetten en that’s it. Er zijn ook toys die aan of uit gaan als je dat knopje 3 seconden ingedrukt houdt én waarmee je door het vibratiepatroon kunt scrollen door steeds snel op het knopje te drukken. En dan hebben we dus ook nog de speeltjes van VOU!

De VOU-speeltjes kunnen namelijk 3 dingen met dat ene knopje en dat is toch eigenlijk best bijzonder! Door 2 keer snel op de knop te drukken gaat de toy aan of uit. Als je de toy steady ingedrukt houdt gaat-ie steeds harder en als je een keer snel op het knopje drukt, dan scroll je door het vibratiemenu. Heel slim bedacht en het werkt op zich prima.

Dit is een afbeelding van vou nimbo vibrator test

Nadeel van dit systeem is dat je niet weet wanneer-ie op z’n hardst staat. Want als-ie op z’n hardst staat en je houdt het knopje ingedrukt, dan gaat-ie dus juist steeds zachter trillen tot hij weer op z’n zachtst is en dan weer terug. Het is niet een groot probleem, meer een klein dingetje.

Maar hoe trilt-ie?

De VOU Nimbo trilt als een motherfucker! Ik hou ervan. Het zijn diepe, maar zachte vibraties, precies wat ik lekker vind. De vibraties voelen iets feller op de flapjes zelf (op de zijkant) en dat is niet waar ik persoonlijk van houd, maar hé, je kan deze toy op zoveel manieren gebruiken dat er eigenlijk altijd wel een manier tussen zal zitten die je aanspreekt. Ik vond het het lekkerst om m’n vingers tussen de flapjes te leggen en dan de bolling tussen m’n schaamlippen te duwen.

Ook heel leuk; je kan dit speeltje gemakkelijk om zijn pik vouwen terwijl je hem pijpt en ook hij kan dit speeltje solo gebruiken tijdens het aftrekken. Die flapjes zijn TOP.

Dit is een afbeelding van vou nimbo vibrator review

Conclusie

Ik heb nu 2 speeltjes van dit merk mogen testen en ik moet zeggen; ik ben fan. Het knopjes-systeem is niet helemaal mijn systeem, maar ik ben dan ook een enorme zeikerd wat dat betreft. En al is het niet mijn favoriete knopjes-systeem, toch kan ik er (als zeikerd) aan wennen en ik denk dat iedereen dat kan. De trillingen van de VOU Nimbo zijn echt heerlijk diep en blijven dat in alle sterkten en bij alle patronen en dat vind ik pas écht belangrijk. De vorm van de Nimbo ligt niet voor de hand, maar ligt wel heel lekker in de hand voor zowel mannen als vrouwen.

JE KOOPT DE VOU NIMBO HIER (€ 69,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Cynthia schreef:

  Interessant speeltje. En inderdaad het knopje is een nadeel. Ik weet niet of ik het leuk zou vinden.

 2. Guido schreef:

  Klinkt goed. De vraag is: als je al een wand-vibrator hebt (Dorr Avond), voegt deze dan iets substantieel anders toe?

  • Luna schreef:

   Ehm… nou ja, het zijn allebei goede clitorale vibrators, dus wat dat betreft voegt de een niks toe aan de ander… het leuke van deze Nimbo is dat je ‘m eventueel tijdens het pijpen zou kunnen gebruiken en dat hij wat handiger vasthoudt… maar als je een toy zoekt ‘naast’ de wand-vibrator zou ik voor een dildo gaan… of een staafvibrator… :-)

 3. Mari schreef:

  Hij ziet er echt heel mooi uit!

 4. dirkie schreef:

  Op hun site las ik waar de de namen van hun speeltjes vandaan kwamen.

  All of the VOU products are named after various cloud formations. Because the toys are individual and unique, just like the clouds in the sky. This source of inspiration is also reflected in the significant colour scheme – the VOU Blue – on the packaging. To reach the stars, you have to go past the clouds.

  Ik hou er wel van als ergens een filosofie achter zit en ‘To reach the stars’ vind ik wel bij Luna passen

  Heb je gezien dat er voor € 89,95 ook een Nimbo Edition is met een zwarte (binnen?) doos, inclusief een blindfold en feathered tickler. Leuk voor lezeressen en lezers die door jou enthousiaste reviews benieuwd zijn geworden naar de wereld van BDSM.

 5. Sandra schreef:

  Wat is hij / zij mooi!! Die naam, het doosje, de vorm. Echt een schitterend schatje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.