SEX TOY TEST #50: MY CELEBRATOR, MINI VIBRATOR

Naam: MyCelebrator
Producent: www.mycelebrator.com
Prijs: € 29,95
Waar te koop: Bol.com
Formaat: 210 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Daar is-ie dan. De perfecte aanvulling op de Celebrator! Onze enige, echte, eigen tandenborstel, perfect afgestemd op de Celebrator zelf.’
Is dat ook zo? Mwaaaaoooh
Aantal punten: 5/10

my celebrator 1

Jaaaaaaren geleden, 10 jaar om precies te zijn, schreef ik al over de My Celebrator in de FOXY en aangezien de My Celebrator nog steeds te koop is, mag ik wel aannemen dat dit seksspeeltje de tand des tijds enigszins heeft doorstaan.

Toen schreef ik: ‘De My Celebrator is een opzetstukje dat je mee kunt laten vibreren met de trillingen van je elektrische tandenborstel. Hoe het werkt? Simpel. Laad je tandenborstel volledig op, haal het tandenborstel eraf en vervang deze door de My Celebrator. Klaar! Je tandenborstel is nu een vibrator geworden! De Celebrator is voor uitwendig gebruik, dus je kunt ‘m niet in haar kutje stoppen! Vooral leuk voor vrouwen die nog niet aan een vibrator durven denken maar wel een elektrische tandenborstel in huis hebben! Stiekem veranderen en haar reactie afwachten.’

De FOXY was 10 jaar geleden nog vooral op mannen gericht (en nu nog steeds natuurlijk), maar ik schrijf mijn productpagina momenteel voor zowel mannen als vrouwen (want de FOXY wordt tegenwoordig gekocht door de man, maar ook gewoon ingekeken door hun vriendinnen, want dat kan dus gewoon hè, in 2013).

Toen de Celebrator een jaar of 10 geleden op de markt kwam was dat behoorlijk revolutionair in speeltjesland. Toen, 10 jaar geleden dus, waren en nog geen luxe, design vibratoren en moest je het echt doen met voornamelijk yukiyuki-spul (wat toen natuurlijk fantastisch was, want je wist niet beter). De Celebrator was klein en strak ge-design’t en niet alleen bedoeld voor vrouwen die al een Viva-vibrator hadden, maar ook voor Libelle-vrouwen die stiekem een keertje wilden experimenteren. Je kon de opzetstukjes dus op je eigen elektrische tandenborstel zetten, maar tegenwoordig krijg je in 1 verpakking 2 opzetstukjes, inclusief een ‘elektrische tandenborstel’ met de naam MyCelebrator, waar die op passen. Je kunt trouwens ook nog steeds een setje met 3 opzetstukjes kopen.

De MyCelebrator heeft 2 trilstandjes (zacht en medium) en je kunt dus ook je tandenborstelkopjes op deze My Celebrator zetten (jawel, mixen en matchen, why not). De trillingen zijn niet echt te vergelijken met normale vibrators, al zou je er eventueel, misschien, per ongeluk, best klaar van kunnen komen. Het maakt wel een tyfusherrie overigens.

my celebrator 2

Eigenlijk best leuk, zo’n Celebrator


Dus zou ik de My Celebrator aanraden? Nee. Dan kun je voor € 29,95 toch echt veel leukere speeltjes kopen, van een betere kwaliteit. Zou ik de opzetstukjes (dus een Celebrator) aanraden? Ja, nog steeds, omdat het best geinig is. Het setje met 3 van die opzetstukjes kost € 9,95 en dan heb je dus voor iets meer dan 3 euro je eigen elektrische tandenborstel veranderd in een vibrator en dan heb je meteen een kerstcadeautje voor zowel je moeder als je schoonmoeder voor weinig!

DE MY CELEBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 29,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.