VOU STRATO – VIBRATOR REVIEW #455

Naam: VOU Strato
Producent: VOU
Prijs: € 69,90,-
Formaat: 21,4 centimeter lang, 4,4 centimeter op z’n breedst
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Met award winning krachtige motor, nr.1 nieuwkomer van 2018! De G-Spot vibrator Strato van VOU met zijn pittige kop, is de moderne interpretatie van luxe, de hoogste kwaliteit, vakmanschap en genot allemaal verenigd in 1.’
Is dat ook zo: Inderdaad een heel krachtige motor!
Score: 8.5

Dit is een afbeelding van vou strato vibrator review by luna

Ik kreeg een werkelijk prachtig doosje opgestuurd met daarin een net zo prachtige vibrator van een mij nog onbekend merk! De Strato van het merk VOU! En nu klinkt VOU heel erg Frans (‘Voulez vous coucher avec moi?’), maar het is een merk uit Duitsland. Ik heb deze VOU Strato aan een uitgebreide test onderworpen! Yes! Oui! Jawohl!

Ik knip en plak even de mission statement van VOU van het hun website: ‘VOU is a new premium brand that was specially created for confident, experienced women and men who demand only the highest quality products. With modern and imaginative product designs, VOU sets new standards for sex toys. Starting with the classic and high-quality boxes, VOU makes you feel like you’re removing an exquisite piece of jewellery from its fine case. Luxury oozes from every detail. You could easily lay these pieces out like fine works of art – almost too nice to hide away from prying eyes.’ Nou! Nou! Dat belooft wat!

De verpakking van de VOU Strato

Ze hebben in ieder geval geen woord gelogen in hun mission statement als het gaat over de verpakking! Wat een prachtige, azuurblauwe doos is dit! Op de azuurblauwe hardkartonnen sleeve staat een afbeelding van de Strato met daarboven het woordje ‘VOU’ in gouden letters. Wanneer je de sleeve verwijderd komt er een net zo azuurblauwe doos te voorschijn met nog een keer het woordje ‘VOU’ in goud.

Dit is een afbeelding van vou strato vibrator

Bovenin de doos vind je de Strato zelf en daaronder vind je een zwart satijnen bewaarzakje (is eigenlijk niet eens nodig, want de doos is al bewaardoos genoeg), de gebruiksaanwijzing en een USB-oplaadsnoertje met magneetjes. Deze magneetjes zijn niet supersterk, dus als je ‘m eenmaal aan het opladen bent, dan moet je er niet per ongeluk tegenaan stoten, want dan schiet alles gemakkelijk los.

De look and feel van de VOU Strato

Of ik het gevoel heb dat ik een ‘exquisite piece of jewellery’ uit z’n verpakking haal als ik de VOU Strato uit z’n doos haal, dat is misschien wat overdreven, maar… de VOU Strato is prachtig, dat absoluut. Hij is gemaakt van zacht, zwart siliconen en dit siliconen trekt trouwens amper stof aan (heel fijn). Hij is stevig, geeft heel ietsje mee als je ‘m probeert te buigen en hij weegt 248 gram. Het is een stevige vibrator en door z’n flink geprononceerde kop zou hij ideaal moeten zijn voor een G-spot massage en mijn eerste indruk, puur zo op het oog en in m’n handen is; flinke jongen, dit gaat wel wat worden.

Het knopje van de Strato

De Strato heeft 1 knopje. En normaal gesproken is 1 knopje nogal stom en onhandig. Sekstoys met maar 1 knopje worden vaak aangeprezen met een ‘heeft 1 knop, dus lekker makkelijk in het gebruik’, maar in de praktijk heb je gewoon meer knopjes nodig. MAAR! En hier komt een heel grote MAAR… de Strato is niet zoals andere toys met maar 1 knop, al mis ik de rest van de knopjes nog steeds.

Dit is een afbeelding van vou strato vibrator 2

Do as I say, don’t do as I do, dus lees voordat je met welke sekstoy dan ook aan de slag gaat eerst even de gebruiksaanwijzing. In het geval van de Strato lees je dan dat de Strato begint met trillen als je 2 keer snel achter elkaar op de knop drukt. Met iedere snelle druk op de knop scroll je nu door het menu. En hij gaat weer uit als je 2 keer snel op de knop drukt. Tot zover niks nieuws. Het bijzondere van de Strato is dat je ‘m harder kunt laten trillen door de knop ingedrukt te houden. En dit kun je trapsgewijs doen (dus dat indrukken) tot de Strato z’n maximale trilniveau heeft bereikt. Druk je ‘m daarna weer langer in, dan zal de Strato trapsgewijs zachter gaan trillen.

Dit klinkt ingewikkelder dan het in de praktijk werkt. En eigenlijk vind ik het een best toffe en bijzondere oplossing. Met 1 knop, dus met 1 vinger die je ook op die knop kunt houden, kun je alles voor elkaar krijgen wat je wil!

Echt alles? Met die ene knop???

Nou ja, je kunt met die ene knop dus bijna alles voor elkaar krijgen wat je wil, want je kan geen vibratiepatroon terug. En dat is wel jammer. Je zal dus de 7 vibratiepatronen door moeten klikken (1 x steeds snel drukken) om weer bij het steady standje uit te komen. Na standje 7 beland je automatisch weer in standje 1. Persoonlijk heb ik liever een toy waarbij ik ook tussen de standjes kan terugswitchen.

Maar het meest jammere is eigenlijk dat je die ene knop ook moet gebruiken om de Strato harder te laten trillen. Nou ja, jammer, jammer, als je ‘m harder wil laten trillen is er nog geen probleem. Dan houd je die ene knop wat langer ingedrukt en zooooeeeeeeeemmmm, hij gaat harder. Supertof. Als je je vinger van de knop afhaalt, dan blijft hij op die sterkte trillen. Zet je je vinger nu weer wat langer op de knop, dan kun je ‘m weer harder laten trillen; zooooeeeeeeeemmmm. Tot-ie niet harder meer kan. Maar ja, je weet niet echt of je voelt niet echt wanneer je ‘m op z’n hardst hebt staan. Wanneer je denkt nóg harder te kunnen en je het knopje weer wat langer indrukt gaat-ie zachter! En dat is dus heel irritant.

Je kan met die ene knop dus wel ‘alles’ (en dat vind ik echt tof en innovatief qua techniek), maar ik wil helemaal geen knop waarmee ik alles kan. Ik wil ook een standje terug kunnen qua vibratiepatroon, maar ik wil vooral m’n toy op een makkelijke manier ook zachter of harder kunnen zetten (en graag weten waar ik mee bezig ben). En dat is met deze ene knop niet mogelijk.

Maar hoe voelt de VOU Strato?

Wat vind ik het jammer dat de VOU Strato maar 1 knopje heeft, want OMG, Jesus, wat een geweldige, lekkere, diepe, rumbly motor zit er in deze vibrator! En OMG, Jesus, wat zit die motor op een goede plek als je je G-spot wil stimuleren. De vibraties zijn op z’n hardst, diepst en dus lekkerst, net onder de 4,4 centimeter brede kop van de Strato (lekker breed, ik hou ervan). Wanneer je ‘m hebt ingebracht (uiteraard met glijmiddel op waterbasis) en die ribbel tegen je G-spot laat rusten, dan zit alles ‘precies op de goede plek’. Normaal gesproken wil ik een G-spot-speeltje dan ook nog eens op en neer bewegen om m’n G-spot nóg beter te stimuleren, maar dat is met een motor van dit kaliber dus niet nodig (kan wel natuurlijk, als je daar zin in hebt). Echt 100 punten voor de motor (en dus de vibraties) en de vorm van de Strato!

Dit is een afbeelding van vou strato vibrator 3

Kan je ‘m ook clitoraal gebruiken?

Je kan uiteraard elk seksspeeltje dat je in kunt brengen ook gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. En dat heb ik ook gedaan met de Strato. De trillingen van de Strato zijn dus echt superlekker, superdiep en het is lang geleden dat ik een ‘gewone vibrator’ met zo’n sterke motor tegenkwam. Dus… die trillingen wilde ik ook wel tegen m’n klit voelen, alleen werd dat wat lastiger.

De trillingen van de VOU Strato zijn namelijk op z’n hardst en diepst onder de kop. En dat plekje, dan kun je dus niet tegen je klit aanduwen. Het uiterste puntje trilt net iets minder diep, maar nog steeds erg goed, daar niet van. Het is alleen best frustrerend dat je wéét dat er een plek is waar de trillingen nog beter zijn en dat je die niet op de goede plek kunt krijgen. Qua G-spot-trillingen is de VOU Strato dus fenomenaal, een dikke 9. De trillingen tegen m’n klit zouden een 8 krijgen, maar ja, dat ene knopje hè, dat ene knopje.

Conclusie

Wat een prachtige toy in een prachtige doos! De vorm is perfect en de motor is kickass rumbly! Het enige minpunt is dat er maar 1 knopje op zit waarmee je alles (aan, uit, harder, zachter, scrollen door vibratiepatronen) moet regelen. Voulez vous coucher avec la VOU Strato? Oui! Oui! Maar ik hoop dat de VOU Strato 2.0 een paar extra knopjes krijgt!

DE VOU STRATO IS HIER TE KOOP (€ 69,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Anne schreef:

    Die doos! Wat een plaatje, echt prachtig. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om wat er in zit en gelukkig valt dat ook niet tegen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.