WE-VIBE GALA – VIBRATOR REVIEW #393

Naam: We-Vibe Gala
Producent:We-Vibe
Prijs: € 60,-
Formaat: 11,6 x 1 tot 5,7 centimeter
Gewicht: 332 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Met krachtige rommelende vibraties verwent Gala Clitoris Vibrator de clitoris op sensationele wijze en geniet je van 10 verschillende vibratie levels.’
Is dat ook zo: Holy Shit, Mother of God, Sweet Baby Jesus!!!!!!!
Score: 10-

Dit is een afbeelding van we-vibe gala

Soms vraag ik me af; hoeveel nieuwe seksspeeltjes kan een bedrijf per jaar uitbrengen? Of eerder; hoeveel goede nieuwe seksspeeltjes kan een bedrijf per jaar uitbrengen? Want er zijn bedrijven die per jaar misschien wel met 1000 ‘nieuwe’ toys uitkomen, maar eigenlijk niets toevoegen aan het totaalassortiment aan seksspeeltjes. We-Vibe kan blijkbaar heel erg veel goede nieuwe seksspeeltjes in een jaar uitbrengen. Zoveel dat ik door de hoeveelheid nieuwe We-Vibe toys er amper de allerbeste uit kan kiezen. Maar… deze We-Vibe Gala heeft iets wat alle andere niet hebben (je leest het aan het einde van deze review)! And I like! I like it a lot!!!

De We-Vibe Gala is een clitoris vibrator

De We-Vibe Gala is 1 van de 2 nieuwste seksspeeltjes binnen het We-Vibe-assortiment (onlangs kwam ook nog eens de We-Vibe Jive op de markt) (daar lees je hier binnenkort een review van). De Gala is een clitorale vibrator, dus voornamelijk gericht op het verwennen van je… je raadt het al; clitoris! Geen speeltje om intern te gebruiken dus. De We-Vibe Gala komt in dezelfde super-mega-strakke verpakking als alle andere We-Vibe-seksspeeltjes en straalt aan alle kanten uit; hier is over nagedacht. Hier is heel hard over nagedacht.

De look and feel van de We-Vibe Gala

De We-Vibe Gala bevindt zich dus in een kek doosje en in dat kekke doosje vind je ook het oplaadsnoer, een beknopte gebruiksaanwijzing, een wit satijnen opbergzakje en een sachetje glijmiddel; just what you need to get started right away!

Dit is een afbeelding van we-vibe gala pretpakket

De Gala is niet heel klein, maar ook weer niet supergroot. Je hebt clitorale vibrators die zo klein zijn dat je ze gemakkelijk ‘kwijtraakt’ in bed. Daar is bij de Gala geen sprake van. Toch past-ie lekker in je hand en kun je ‘m gemakkelijk her en der neerzetten op de plekken die jij lekker vindt (hierover later meer). De Gala doet me denken aan de JimmyJane Form 2; ook een clitorale vibrator met vergelijkbare ‘oortjes’.

En… het spreekt voor zich dat ik die 2 dan met elkaar moest vergelijken! Uiteraard test ik m’n speeltje (bijna) altijd in combinatie met glijmiddel en mijn favoriete glijmiddel met stip is dat van het merk Sliquid! Dit is 100% natuurlijk glijmiddel, op waterbasis (dat is veilig in combinatie met je toy), zonder glycerine én zonder parabenen (veel mensen zijn hier allergisch voor)! Alle Sliquids zijn goed, maar ik vind persoonlijk de Sliquid Sassy heel fijn (die is iets dikker dan ‘normaal’ glijmiddel) (o.a. HIER TE KOOP).

De JimmyJane Form 2 vs. We-Vibe Gala

Het was nogal een tijdje geleden dat ik de JimmyJane Form 2 had gebruikt. Ik weet dat ik aan het einde van m’n review toen (SEX TOY TEST #9: JIMMYJANE FORM 2) (let wel, deze review schreef ik 4 jaar geleden) schreef dat ik ‘m altijd in m’n bed zou houden, omdat-ie zo helemaal te gek en goed was. En dat was-ie ook. En dat is-ie ook. Alleen de We-Vibe Gala is beter. En niet een beetje beter, maar heel veel beter. Toen, 4 jaar terug, scoorde de JimmyJane Form 2 een 9 en ik sta nog steeds achter m’n keuze van TOEN. Maar als je de trillingen van de JimmyJane Form 2 vergelijkt met de trillingen van de We-Vibe Gala, ja, dan kan de Form 2 maar net in de schaduw van de Gala staan. Niet alleen figuurlijk trouwens, maar ook letterlijk, want de Form 2 is half zo groot als de Gala.

Dit is een afbeelding van we-vibe gala vs jimmyjane form 2

Sextoy Times are changing!

Ik was toen echt, echt, echt gek op m’n JimmyJane Form 2, maar hij is in de loop der jaren verplaatst van m’n nachtkastje naar m’n kantoor naar een plekje ergens in een la met ‘goede, maar zeker niet de beste toys’. Ik moest ‘m voor deze review weer uit die la halen en weer opladen. En toen realiseerde ik me ineens hoe goed sommige seksspeeltjes nu zijn en aan welke hoge standaard de sekstoys momenteel in mijn ogen moeten voldoen! Want… Jesus, het oplaadstationnetje van de JimmyJane Form 2 vond ik toen nog heel schattig en het werkte en hé, de vibrator was oplaadbaar, dus supergaaf, maar nu… nu vind ik het oplaadstationnetje heel onhandig! De Form 2 staat al snel niet helemaal stabiel in dat stationnetje en dan laadt hij dus niet op.

Als de Form 2 eenmaal opgeladen is, dan heb ik met trillingen te maken die ik nu als… middelmatig zou bestempelen. Wel okay, maar niet WOW. Ik heb ook de Form 2 weer even getest en hij is nog steeds goed hoor, echt, maar vergeleken met de We-Vibe Gala dus eigenlijk maar mwaaaah… Conclusie: mijn klit is gewoon heel, HEEL erg verwend de laatste jaren!

Nog meer conclusies; de JimmyJane Form 2 was toen TOP, maar ik zou ‘m, nu ik de Gala in m’n handen heb gehad, niet meer aanraden. Hij is ongeveer net zo duur (€ 119,95 vs. € 129,-), maar alles aan de Gala is beter (het opladen, het formaat, de trillingen, de We-Connect App). Dusssssssss…

Het Nirvana-standje van de We-Vibe Gala

Ik kan hier wel een hele verhandeling gaan houden over alle goede eigenschappen van de We-Vibe Gala en dat ga ik aan het einde van deze review ook wel even snel doen, maar alle goede eigenschappen van de We-Vibe Gala vallen in het niet bij de GENIALE eigenschap van de We-Vibe Gala. Namelijk; standje Nirvana. Dit standje heb ik zelf zo genoemd en ik weet niet of mijn standje Nirvana ook jouw standje Nirvana is, maar de Gala heeft een vibratiepatroon waardoor ik bijna unlimited tegen m’n orgasme aan kan blijven hangen.

Dit is een afbeelding van we vibe gala tussen de bloemen

De Gala is verslavend lekker!

En dit op het randje van een orgasme blijven hangen is geweldig. Je kunt dit ook doen met je vingers, of met welke andere vibrator dan ook, of met je partner (als je maar goed communiceert dat hij/zij NU moet stoppen). Als je tegen een orgasme aan wil blijven hangen met een gewone vibrator, dan haal je de vibrator van je klit af op het moment dat je bijna komt (of denkt te gaan komen). Ik schrijf dit nu heel makkelijk, maar het vergt wat ervaring om te weten waar je point of no return is (er zijn ergere dingen om te leren, dus mocht je nog niet weten waar jouw punt ligt; keep on trying and have fun).

Maar met een bepaald vibratiestandje van de We-Vibe Gala (een soort trage golvende vibratie in een bepaalde sterkte) kan ik dus heel lang tegen een orgasme aan blijven hangen. Net zolang tot ik alle kleuren van de regenboog voor m’n ogen zie. Hemels! Verslavend ook. En omdat je je orgasme zo lang uitstelt kom je uiteindelijk
ook veel intenser.

Double the rumble met de We-Vibe Gala

Hoe je uiteindelijk een sekstoy gebruikt, dat moet je lekker zelf weten. De We-Vibe Gala heeft in ieder geval een motortje in elk ‘oortje’, dus je kan je clitoris tussen die oortjes plaatsen en dan op zoek gaan naar een vibratiestandje dat voor jou lekker is. Dit is in ieder geval zoals de Gala bedoeld is en dit is ook hoe ik adviseer om ‘m te gebruiken, want je klit wordt op deze manier in stereo getrild (in dus de voor We-Vibe bekende lekkere diepe trillingen). Maar je kunt ook maar 1 zijkant tegen je klit laten trillen of tussen je schaamlippen.

Je kunt ook de achterkant tussen je schaamlippen zetten, waardoor de trillingen iets minder intens zijn, maar misschien is dat het wel helemaal voor jou! Je kunt ook 1 oortje precies tegen je klit zetten voor pin-point-stimulatie. Kan allemaal! Ik heb mijn Nirvana-standje gevonden; m’n klit tussen de oortjes, dan ongeveer sterkte 3 en vibratiestandje golvend. Wil. Nooit. Meer. Iets. Anders! Okay, niet liegen, want ik wil regelmatig wat anders, maar OMG, wat is dit een fijn standje. En daarna het liefst meteen in slaap vallen, want het is nogal uitputtend om je een half uur in regenboog-land Nirvana te bevinden.

Dit is een afbeelding van we vibe gala ears motor

De rest van alle voordelen van de We-Vibe Gala

Ik heb de We-Vibe Gala zo vaak op dit standje gebruikt (ik moest ‘m gewoon heel vaak testen, echt, heel, heel, heel vaak, gewoon om het 100% zeker te weten) dat ik bijna zou vergeten dat er ook nog andere vibratiestandjes en mogelijkheden op de Gala zitten.

Hij heeft dus ‘van zichzelf’ 10 verschillende vibratiestandjes en volgens mij ook 10 verschillende ‘sterkten’. MIJN Nirvana-standje zat daartussen, maar je kunt middels de We-Connect-App ALLE standjes die JIJ maar kan verzinnen zelf gaan bouwen. En echt; de We-Connect-App werkt supergoed en superintuïtief. Zelfs ik kon gemakkelijk standjes toevoegen, maar ik wil toch alleen maar dat voorgeprogrammeerde standje. Ook kun je met deze App een ander (die je zelf kan toevoegen uiteraard) je We-Vibe-speeltje laten besturen. Is ook leuk.

Dit is een afbeelding van we vibe gala nirvana

De We-Vibe is gemaakt van 100% superzacht siliconen, hij ligt dus lekker in je hand. Tevens zijn de knopjes zijn gemakkelijk te bedienen (al blijft hij staan op het standje dat je het laatst gebruikt hebt, dus ik heb ‘m steeds alleen maar aan moeten zetten, hahahaha)! Hij is gemakkelijk schoon te maken, oplaadbaar via USB en eigenlijk heeft de We-Vibe Gala voor mij geen minpunten, maar als ik dan toch iets zou moeten noemen? Het feit dat er geen stopknop op zit (je moet het –knopje dus 3 seconden ingedrukt houden) vind ik jammer. Maar gezien de vele uurtjes in Nirvana die de Gala mij heeft gegeven is dit minpuntje echt heel minuscuul (daarnaast wil je ‘m gewoon niet uitzetten) .

Conclusie

Van alle clitorale vibrators die ik van We-Vibe heb mogen testen en in huis heb (allllllemaal) vind ik dit de aller-, aller-, ALLERfijnste. En ze zijn allemaal fijn (ja, echt, ik kan er niks aan doen) en ze hebben allemaal fijne, diepe trillingen en allemaal iets unieks, maar standje Nirvana heeft alleen deze We-Vibe Gala.

DE WE-VIBE GALA IS HIER TE KOOP (€ 60,-) >> (vet in de aanbieding!!!)

Dit vind je misschien ook leuk...

49 reacties

 1. Uny schreef:

  Tja ik heb de jimmyjane form 2 al, dus om nog meer geld voor zo iets uit te geven vind ik ook zo wat.. leuke revieew, ik houd m in mijn achterhoofd

 2. Tess tesst schreef:

  Haha mijn review over de Gala staat in de planning voor zondag en ik schreef ook al dat dit zeker mijn favoriete We-Vibe toy is! Hij is zo lekker! Ik ben vooral fan van standje ‘branding’ <3

 3. U schreef:

  Is we vibe nou een nederlands merk?

  • Mark (van Euphoria) schreef:

   We-Vibe komt oorspronkelijk uit Canada. Maar ze zijn bijna over de hele wereld te vinden. Ook in Nederland/België hebben ze aanspreekpunten. Onze Gala komt zsm online
   Eerst de winkel verhuizen!

 4. An schreef:

  Ik wil hem, ik wil, ik wil hem!!! Dol op clitorale vibrators. Kun je niet wat vaker waardeloze speeltjes testen ;)? Mijn verlanglijstje wordt veel te lang….

 5. Iris schreef:

  Hey luna, allereerst gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk was je ochtend en middag top, en ga je nog een gezellige avond tegemoet…
  Bedankt voor weer een geweldige review. Mijn verlanglijstje wordt alsmaar langer en langer. Ik ben nog op zoek naar een goede clitorale vibrator, en deze lijkt me geweldig! Ook een goed formaat… ik heb liever een speeltje dat goed in de hand ligt, dan een die ik bij wijze van spreken tussen m’n duim en wijsvinger moet houden (wat bij de jimmyjane het geval lijkt). Die twee aparte motortjes lijken me trouwens helemaal super! Het wordt tijd dat ik aan een loterij meedoe en win ;). X

 6. Uny schreef:

  Ohja, natuurlijk nog van harte gefeliciteerd, mn vader was vandaag ook jarig dus heb het druk gehad, dacht wel aan je vanochtend maar is toch niet van gekomen om je meteen te feliciteren.. hopelijk heb je een leuke dag gehad, en heb je wat leuke dingen gekregen. Xxxx

 7. Uny schreef:

  Oke luna dit is de 3e keer dat ik deze review lees.. ik vind m toch wel erg interessant, maar kheb er echt geen geld voor.. ga je er aub 1 weggeven? Als je die hebt natuurlijk..

 8. Mike schreef:

  Ok, maar hoe is ie dan buiten standje Nirvana? Patroontjes kunnen erg persoonlijk zijn. Hoe zijn de rest van de functies? Hoe vibreert ie, diep of oppervlakkig? Hard of subtiel? Hoor graag wat meer details.

  • Ier schreef:

   Ja, ben ik ook wel benieuwd naar. Om ‘m alleen op de nirvana functie aan te schaffen is wel een beetje een risico.

   • Luna schreef:

    Oh!!!!! Ik dacht dat het wel volledig duidelijk was dat het met de trillingen juist supergoed gesteld is… net als de andere We-Vibes! Anders zou zo’n Nirvana-trilling ook niet lekker zijn (die gaat dus van HEEEEEEEEL lekker, naar lekker en dan weer terug … De trillingen zijn diep… Beetje vergelijkbaar met de eerste 2 standjes van een Europe Magic Wand (op z’n hardst)… juist het feit dat je je klit tussen de 2 oortjes kunt leggen en je klit dus van 2 kanten kunt laten ‘betrillen’ is geniaal… niet echt gemakkelijk uit te leggen wat dat precies doet trouwens…

 9. Ier schreef:

  Ja, ik ben wel om :p

 10. Uny schreef:

  Och, als ie met black friday minimaal 50 procent korting heeft, dan koop ik m..

 11. Cynthia schreef:

  Ik vond het altijd al een raar speeltje, gewoon omdat ik niet echt wist hoe ik zou moeten gebruiken. Maar na het lezen van je review is heel verleidelijk om het aan te kopen. Die Nervana stand wil ik wel uittesten :D

 12. Jeroen schreef:

  Yooo Luun,

  Besteld via je link naar Hotstuff. . . woensdag in huis. ben benieuwd :-)

  Groetjes, Jeroen

 13. Tamara schreef:

  Ja jeetje… net besloten om een Magic wand aan te schaffen.. komt dit review online.

 14. Jeroen schreef:

  Nou Luun, heb wel een desillusie te pakken ;-( Koop en betaal de gala via jouw link. krijg ik een Jive???????
  Daar blijf ik ook nog eens de hele middag voor thuis. . . . probeer die hotstuff te bellen. inmiddels 8x nemen niet op. Nu de niet betalen weg maar ingeslagen via Pay Pal. Sites waar ik minder vertrouwen in heb betaal ik op deze manier. Mark van Euforia heb je nooit problemen mee. kan je ook direct betalen en krijg net als bij EDC gewoon je spulletjes. Jammer .

  • Uny schreef:

   Jeroen, ik snap dat je baalt maar foutjes kunnen gebeuren. Ik zou gewoon als ik jou was opnieiw bellen morgen, ze zullen vast wel zorgen dat je het juiste product binnen krijgt

  • Luna schreef:

   Hé Jeroen! Ik begrijp je frustratie, maar… een foutje maken is menselijk, toch? Kan gebeuren!!! Ze zullen er vast een goede reden voor hebben dat ze de telefoon niet op konden nemen en ik ben er ook van overtuigd dat ze met een goede oplossing komen voor de Jive-Gala-omwisseltruc! Ik werk altijd met heel veel plezier met ze samen en om nu na 1 foutje meteen een heel bedrijf af te schrijven, dat gaat mij echt te ver hoor… adem in, adem uit, stuur ze even een mailtje (heb je vast al gedaan) en heb even geduld… ik weet zeker dat het goed komt! :-)

  • Hot Stuff schreef:

   Hey Jeroen,

   Onze excuses voor het ongemak. We hebben je hier zojuist een mailtje over gestuurd. Morgen avond wordt het correcte we-vibe + een cadeau ter compensatie voor het ongemak bij je thuisbezorgd.

   Met vriendelijke groet,
   Hot Stuff

 15. Egbert schreef:

  Hoi Luna,

  Sinterklaas staat voor de deur en wat is er leuker immers je vrouw te verwennen met een vibrator!
  Nu twijfel ik tussen een My Magic wand Vibrator of We vibe Galaxy-smartphone!
  De eerste kan ik kopen bij Bol voor slechts 69€ terwijl de Galaxy-smartphone bijna het dubbele is maar deze vind ik wel veel leuker en discrete! Wat zou jij adviseren?

 16. jeroen schreef:

  Heb er even over gedacht maar . . . Uny als Luun nou mijn email aan je doorgeeft. dan krijg jij t cadeautje:-)

 17. jeroen schreef:

  Uny jij bent degene die t leuk vind. van mij mag je t hebben . Luun als t je uitkomt . wil je mijn mail adres aan uny geven ajb?

 18. Esther schreef:

  Hi, ik had de form 2, en heb nu net de gala binnen gekregen. Nou de gala haalt het op geen enkele manier bij de form 2, die laatste is veel krachtiger! De trillingen van de gala zitten meer in het midden en niet in de uiteinden, waar ze moeten zitten….ik snap dus niks van deze review en ben teleurgesteld in deze vibrator. En vind het natuurlijk ook gewoon zonde van het geld. Jammer en niet wat ik gewend ben van de reviews hier, normaal kloppen die helemaal met mijn ervaringen.

  • Luna schreef:

   Hiii Esther! Sorry voor mijn late reactie! Maar wat jammer dat de Gala niet aan jouw verwachtingen voldoet… of niet voldoet aan de verwachtingen die ik geschept heb, want ik vind ‘m nog steeds AWESOME… Voor mij is de Gala veel dieper qua intensiteit dan de Form 2 die ik heb (mijn Form 2 is wel 6 jaar oud)… misschien is er iets mis met het motortje van jouw Gala (maar ook dat kan ik me eigenlijk niet voorstellen)…

   • Seron schreef:

    Beste Esther, ik ben account manager bij We-Vibe en heb jouw reactie gelezen. We vinden het enorm jammer te horen dat de Gala niet aan jouw verwachtingen voldoet. Je beschrijft dat de trillingen van de Gala niet zo krachtig zijn, zelfs minder krachtig dan een andere vergelijkbare toy. Nu heeft de Gala echt énorm veel power, doordat hij wordt aangestuurd door 2 hele krachtige Tango motoren. Maar natuurlijk ervaart iedereen ‘power’ op een andere manier en is Gala misschien net niet dé toy voor jou. Maar ik zou, just-to-be-sure, willen uitsluiten, dat je heel misschien per ongeluk een defect exemplaar te pakken hebt. Daarom wil je vragen, of ik jou misschien, vrijblijvend, een nieuw exemplaar mag toesturen? Zo ja, laat het dan even weten. Vriendelijke groeten, Seron van We-Vibe

    • Esther schreef:

     Hi Seron, dat is natuurlijk prima. Laat me maar weten waar ik mijn adresgegevens heen kan sturen. En alvast bedankt.

     • Seron schreef:

      Ja natuurlijk. Hierbij: sbrouwer@we-vibe.com

     • Esther schreef:

      ik heb de nieuwe gala ontvangen, die werkt hetzelfde als de vorige – duidelijk verschil met de form 2 (waar ik nu dus een nieuwe van besteld heb) is dat de motor bij de form in de ‘oortjes’ trilt en bij de gala niet, daar trilt vooral het midden. De gala is dus niet de toy voor mij helaas.

 19. Seron schreef:

  Super jammer Esther! Maar dankjewel dat we even contact hebben kunnen hebben hierover om iig uit te sluiten dat het hier om een defect zou gaan. De motoren zitten idd halverwege de Gala, omdat deze vibrator zowel als opleg stimulator bedoeld is (het vlakke gedeelte) en als stimulator voor de clitoris (de oortjes). Maar ik snap dat iedereen dit anders ervaart en dat de Form 2 idd ook anders werkt. Ik wens je dan natuurlijk ook heel veel plezier met je Form 2 :-) En bedankt voor je eerlijke feedback.

 20. Mara schreef:

  Ik vind helaas de gala ook niet bijzonder.

 1. 28 april 2018

  […] Tickle Me heeft met z’n 2 ‘pootjes’ wel wat weg van de We-Vibe Gala (WE-VIBE GALA – VIBRATOR REVIEW #393). De We-Vibe Gala scoort op alle fronten beter (en het blijft 1 van mijn favoriete sekstoys van het […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.