SEX TOY TEST #9: JIMMYJANE FORM 2

Naam: JimmyJane Form 2 
Producent: JimmyJane
Prijs: € 119,95
Formaat: 83 mm x 51 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘De JimmyJane Form 2 is een geweldig lekkere vibrator. In elke ‘oortje’ van deze kleine verwenner zit een zeer krachtig motortje. Je clitoris wordt hierdoor dubbel intens gestimuleerd. Uiteraard is de Form 2 gemaakt van veilig siliconenmateriaal en bovendien is de Form 2 ook nog eens 100% waterdicht!’
Is dat ook zo: Geen woord gelogen van dit verkooppraatje.
Aantal punten: 9/10

Dit is een afbeelding van jimmyjane form 2

Zo’n 3 jaar geleden kwam de Jimmyjane Form 2 uit. Ik mocht ‘m toen al testen en schreef in de FOXY van augustus 2010: ‘Ik lieg niets als ik zeg dat deze Form 2 NOOIT meer uit mijn slaapkamer verdwijnt. Ik kan niet eens goed uitleggen waarom dit speeltje beter en lekkerder trilt dan alle andere speeltjes die ik ooit gebruikte, maar het is gewoon zo. Trust me! De luxe verpakking en de makkelijke manier van opladen zijn ook mooi meegenomen hoor, maar die trillingen… hmmmmmm.’

In de FOXY moet ik in 200 woorden een seksspeeltje beschrijven en de hemel in prijzen of afkraken, maar ik heb hier iets meer woorden om uit leggen waarom ik de Form 2 zo geweldig vind, want ik gebruik ‘m dus nog steeds. Allereerst is het design superstrak. Het is een soort gestileerd konijnenkopje en hij is verkrijgbaar in zwart (yeah) en roze (ook geinig).

Dit is een afbeelding van jimmyjane form 2 vibrator

De JimmyJane Form 2 heeft 2 motoren

Jimmyjane, het bedrijf achter de Form 2 verkoopt hun product zelf middels de slogan: ‘een waterproof oplaadbare vibrator voor sensatie in stereo.’ Sensatie in stereo! Een geweldige slogan! Wat ze ermee bedoelen; ieder oortje (die een klein beetje flexibel zijn) is voorzien van een eigen motortje. Hierdoor kun je dus je clitoris precies tussen de oortjes leggen en door de verschillende vibratiestanden gaan de trillingen dus van oor tot oor en dus ‘door’ je clitoris. Of zoiets. Normaal gesproken trilt een vibrator of speeltje met maar 1 motortje tegen je klit aan en het feit dat dit er 2 zijn, en dat je dus in stereo getrild wordt is een behoorlijk uniek gevoel. Conclusie; moet je zelf een keer gevoeld hebben. Er zijn 4 vibratielevels en 5 snelheden (en die kun je dus combineren). Nice!

En hij is ook nog eens waterproof!

Nog even wat positiviteit. Volgens de fabrikant is de Form 2 waterproof, maar dit zijn dingen die ik eigenlijk nooit test (al heb ik wel een grote waterproof-test gepland ergens in de zomer, waarin ik meerdere speeltjes tegelijk ga testen op hun eigenschappen onder water. Nog iets positiefs van de Form 2, maar eigenlijk niet meer dan logisch bij moderne seksspeeltjes; de Form 2 laadt op via een heel ingenieus en schattig klein oplaadstationnetje (gewoon erop zetten en dan klikt het vanzelf), dus je hoeft niet te zoeken naar batterijen. Ook positief: de Form 2 is best wel stil, als je ‘m gebruikt zal niemand in de kamer ernaast horen dat je bezig bent. Nog eentje: er zit een soort speciale ‘uit-knop’ op dit speeltje, zodat je ‘m veilig mee op reis kunt nemen en niet ineens bij de douane geconfronteerd wordt met een trillend speeltje in je bagage (dus geen normale ‘uit-knop’, maar een ‘lock-knop’).

Het enige minpuntje aan de Form 2 is misschien het feit dat hij af en toe hapert als je teveel druk uitvoert. Al is ‘haperen’ misschien niet het goede woord; de trilling schiet even van het ene uiteinde naar het andere uiteinde, maar volgens de fabrikant is dit juist de bedoeling (zou ik ook zeggen).

Nog iets positiefs dan; toen ik mijn stukje in de FOXY schreef 2,5 jaar geleden kostte de Form 2 nog € 139,-. Nu is hij 20 euro goedkoper. En dat is, in deze tijden van ellende en recessie, toch mooi meegenomen.

DE JIMMYJANE FORM 2 IS HIER TE KOOP (€ 119,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Romo schreef:

  Hoi Luna!
  Ik vraag me af wat je intussen, 7 jaar na het uitkomen van dit speeltje en 4 jaar na het schrijven van deze blog, van de form 2 vindt in vergelijking met nieuwere speeltjes? Ik lees nog steeds op veel plekken lovende dingen, maar goh, technologie verbetert zich zeker..
  Is er intussen écht wat beters of zeg je JA nog steeds heaven doen gaan go! (en als je m voor een prikkie kan krijgen helemaal?)
  Liefs, Romo

 1. 26 maart 2014

  […] speeltjes op de markt met 2 motoren (denk hierbij aan bijna alle Tarzan-vibratoren, de JimmyJane FORM 2 of de We-Vibe), want; gelijktijdige trillingen tegen je clitoris en in je kutje (dus tegen je […]

 2. 1 mei 2014

  […] ‘m ook en dit is, vind ik dan, het enige goede seksspeeltje dat ik ooit van JimmyJane testte (HIER lees je m’n review). Verder heb ik nog al een hekel aan het merk. Hoe vaak gebruiken jullie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.