BAMBOE PADDLE – BDSM TOY REVIEW #450

Naam: Bamboe Paddle
Producent: Easytoys Online
Prijs: € 12,95
Formaat: 32 x 5,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: hout
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Bamboo Paddle is uit het goede hout gesneden! De paddle is sterk, stijlvol en voorzien van een LOVE opdruk. Het hout voelt glad aan en komt hard aan op de huid. Geef je over of laat je dominante kant naar boven komen wanneer je de paddle in handen neemt. Durf jij het aan?’
Is dat ook zo: Nou, ik durf het wel hoor.
Score: 8

Dit is een afbeelding van bamboe paddle love

Ik kreeg een doos met allerlei leuke budgettoys opgestuurd door het meisje van Easytoys.nl, waaronder ook deze Bamboe Paddle van hun eigen (online) merk! De hoogste tijd voor een spanking sessie dus!

Ik blijf het lastig vinden om BDSM-toys te reviewen, want, in het geval van deze Bamboe Paddle; het is een paddle. Het is een paddle van hout met daarop de letters LOVE. Je gebruikt de paddle binnen een BDSM-spel en hoe je daar invulling aan geeft, dat is helemaal up to you! En eigenlijk zou daar alles mee gezegd kunnen zijn, toch?

De verpakking en look and feel van de Bamboe Paddle

De Bamboe Paddle komt in een verpakking die ik al vaker zag bij producten uit de Easytoys Online-collectie; een gewone, simpele, zwarte kartonnen doos. Ik vind hier niks mis mee, want je ziet dit sobere gebruik van verpakkingsmateriaal ook terug in de prijs: € 12,95. Ben je echter op zoek naar een stukje ‘verpakkingsbeleving’ dan kun je deze paddle overslaan. What you see is what you get.

Of deze Bamboe Paddle ook echt van bamboe gemaakt is, of van samengeperst hout, geen idee. Het materiaal voelt licht maar heel hard aan en de letters LOVE zijn in het materiaal gebrand. Hij houdt gemakkelijk vast en je kan ‘m in principe ook gebruiken om een gehaktballetje me om te draaien in de koekenpan. Hij voelt niet heel luxe aan, maar hé, het is dan ook een speeltje van € 12,95 (en past door de brievenbus, dat ook nog eens).

Wat tips als je met een paddle (of zweep) gaat spelen

Sla altijd op de billen of iets daaronder, daar zit meestal wel genoeg vet en spieren, zodat je huid niet permanent beschadigd.
Sla nooit boven de billen, want daar bevinden zich de nieren (en je stuitje is ook een plek waar je niet moet slaan).
Sla niet de hele tijd op hetzelfde plekje, maar varieer. Linkerbil, rechterbil, op de heupen.
Varieer niet alleen qua plek, maar ook waarmee je slaat. Niet veel seksspeeltjes in huis? Je hebt altijd je handen bij je en met een schone (!) spatel, houten lepel, een opgerold tijdschrift, een krant, etc. kun je ook een leuke tijd hebben.
Je kunt ook slaan terwijl de ander nog gekleed is. Het spreekt voor zich dat dit minder hard aankomt.
Varieer met de hoeveelheid druk die je uitoefent, dus hoe hard je slaat. Dit doe je door je eigen kracht te variëren, maar ook de afstand van de paddle tot de billen doet ertoe. Zo kun je minder hard slaan als de paddle dichtbij de billen wordt geplaatst. Een armlengte afstand zorgt voor een hardere tik.
Bouw het rustig op.
Houd de ander goed in de gaten!
Blijf communiceren. Stop meteen als het stopwoord wordt gebruikt.
Koel na het slaan de billen eventueel af met een crème.
Wees lief voor de plek waar je op hebt geslagen; kusjes, knuffels, massage.

Dit is een afbeelding van paddle 3

Maar hoe voelt de Bamboe Paddle in het gebruik?

“Maar wat moet ik hier nou over schrijven?”, vroeg ik M. de ochtend nadat we met de Bamboe Paddle hadden gespeeld.
“Vond je het fijn?”, vroeg hij.
“Ja, maar dat heeft niet alleen met die LOVE-paddle te maken. Dat had elke andere paddle kunnen zijn, denk ik. Al voelt deze wel wat feller en harder dan die paddle van leer die we hebben.”
“Het voelt ook anders met slaan.”
“En die Fun Factory Bück Dich is ook weer anders.”
“Welke heb je het liefst?”
“Dat weet ik niet hoor, dat ligt aan het moment denk ik. En ik wil helemaal niet kiezen, ik wil dat jij kiest, dat is part of the game. Welke vind jij het fijnst?”
“Ze hebben allemaal wel wat.”
“Ja, maar hier kan ik toch geen review mee vullen! Dat je het zelf maar uit moet zoeken welke paddle je gebruikt, omdat het heel persoonlijk is hoe iets voelt als je gespankt wordt en hoe iets voelt als je ermee slaat?”
“Maar zo is het eigenlijk wel.”
“Dat wordt dan wel een heel karige review dan.”

“Je kan schrijven dat het testen niet zonder slag of stoot ging?”
“Maar dat ik me er doorheen heb geslagen?”
“Dat we lekker aan de slag waren?”
“Dat we op een gegeven moment de slag te pakken hadden.”
“Dat het een doorslaand succes was.”
“En dat je gelukkig niet bent doorgeslagen?”
“Dat je je er niet met de Franse slag vanaf wil maken qua review?”
“Nee, dat slaat nergens op.”

Humor. Ook heel belangrijk in een relatie.

Dit is een afbeelding van paddle 2

Conclusie

Als je geïnteresseerd bent in BDSM, of in zo af en toe een spankingsessie, dan is het ‘leuk’ om een hele collectie speeltjes te verzamelen waar je mee kunt slaan. Zo worden je BDSM-spelletjes steeds afwisselender en afwisseling is leuk en goed en spannend. Deze LOVE-paddle geeft weer een heel ander gevoel (voor beide partijen) dan een paddle van leer of siliconen. En… hij kost maar € 12,95 én gaat in principe nooit kapot!

DE BAMBOE PADDLE IS HIER TE KOOP (€ 12,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. E. schreef:

  Ik ben benieuwd of deze niet stuk gaat bij ons… hier breekt geregeld iets 2 stukken tijdens het meppen. Hij ziet er zo leuk uit :). Voor de prijs het proberen waard.

 2. Marjan schreef:

  Ik ben ook benieuwd of deze niet aan stukken gaat….. er zijn al 3 zogenaamd ‘onbreekbare’ slaginstrumenten aan gruzelementen gemept op mij…. Ik denk dat deze paddle te lief is voor mij…. maar ik heb me vermaakt met jullie woordgrapjes…. dank je wel ;-)

 3. Luna schreef:

  Dames! Ik denk dat jullie wel eens gelijk kunnen hebben wat het onbreekbare betreft, HAHAHA! Het is geen hout uit 1 stuk, maar samengeperst hout, dus voor het wat hardere werk is-ie misschien niet geschikt… en natuurlijk is het een ‘lieve’ paddle, want er staat LOVE op, haha! ;-)

 4. Sandra schreef:

  Het is een schattige paddle, mooie prijs ook. Ik denk inderdaad dat hij vooral geschikt is voor de milde bdsm varianten.
  Of voor het heftige harde werk waarbij het de kick is om iets stuk te slaan. Dan ben je voor een koopje klaar. Hoe dan ook, ik vind het schattig.

 5. Jan schreef:

  Blijkbaar heeft men hier een paddle van titanium nodig. ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.