ADVENTSKALENDERS MET SEKSSPEELTJES

Dit is een afbeelding van sex adventskalenders
Ja, lieve lezers en lezeressen! Meerderen van jullie hebben mij al benaderd om me te attenderen op… adventskalenders met seksspeeltjes! Via de mail, via de Twitter en zelfs vriendinnetjes hebben me ge-appt én gebeld, want… dit zou toch wel echt iets voor mij moeten zijn??!!! Jazeker is dat iets voor mij! Ik ben een sucker voor seksspeeltjes, maar ik ben een nog grotere sucker voor cadeautjes uitpakken (en inpakken)! En ik ben GEK op kerst (m’n kerstboom staat al). Maar als zelfs Rtlnieuws.nl en EditieNL spreken over een adventskalender-trend, ja, dan ben ik een gigantische trendsetter, want ik wist alllllllllllang van dat er adventskalenders met seksspeeltjes zouden komen en natuurlijk wilde ik er graag eentje om te testen! Easytoys.nl en als het goed is komt 1 van de 4 adventskalenders van bovenstaande foto’s deze week nog naar me toe! Zin in! YES! Uiteraard komt er een review zonder al te veel te verklappen van de inhoud!


 

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Uny schreef:

  Ik zou graag juist precies willen weten wat erin zit.. hahah anders koop ik het niet

 2. Mike schreef:

  Is het gevaar bij dit soort dingen niet dat het vaak yuki-yuki inhoud heeft?
  Althans, dat is wat er direct bij mij opkomt.

 3. Lola schreef:

  Ik ben nieuwsgierig maar ook bang voor het yukiyuki deel.. maar wel heel tof idee! Jij gaat zeker voor de bdsm variant of niet Luna ;)?

 4. E. schreef:

  Super leuk! Had ze al gezien en ben zo aan het twijfelen om te kopen. Bang dat er enkel prul in zit. Maar ja elke dag z’n vakje openen het is geweldig toch! Geniet ervan welke je ook krijgt het openen is vast en zeker al leuk!

 5. Luna schreef:

  Ik heb ‘m net binnen gekregen en hij is FANTASTISCH! Ik probeer donderdag m’n review al online te krijgen, want… dan kan iedereen ‘m ook nog voor 1 december aanschaffen! :-)

 6. Sandra schreef:

  Wil ik, wil ik ook! Tijd voor een nieuwe weggeefactie? ;)

 7. AnnA schreef:

  Het lijkt mij ook een leuk idee, maar ik vraag me af of je niet (veel) goedkoper uit bent als je bv. zo’n BDSM setje los koopt? Want 100 euro, dan moet er toch wel iets écht goeds inzitten, wil ik ’t aanschaffen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.