GAST REVIEW: TOYJOY ICON

Ik heb inmiddels al een aantal gast reviews binnen en daar ben ik superblij mee! Ik zit zelf even in een testdipje (ja, soms heb je gewoon geen zin in seks, geen zin om dingen te testen of vooral; geen zin om er daarna ook nog eens over te schrijven) (maar het is je baan, Luna, dus get over it). Hieronder lees je de review van J.! Zij testte de Toyjoy Icon (een speeltje dat ik nog niet kende)! Dankjewel J.! Ook J. dingt mee naar de LELO Tiani 24 K (lees HIER nog even de voorwaarden) (en doe mee, is echt leuk) (en je maakt mij blij) (en het is ook voor anderen leuk om eens reviews van iemand anders dan mij of J.T. te lezen).

Naam: Icon
Producent: Toyjoy
Prijs: € 59,90
Formaat: 13,5 cm x 4,5 cm
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Verkooppraatje: ‘De Toyjoy Icon Couples Stimulator, uit de Designer Edition collectie van het merk TOYJOY. Multitask sex toy, met 3 trilmotortjes, gemaakt van bodysafe silicone. De uiteinden van het harpje vibreren onafhankelijk van het onderste gedeelte. Geschikt voor hem en haar, en ook voor gezamenlijk gebruik tijdens het vrijen. De Icon Couples Stimulator is waterproof en oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel.’
Is dat ook zo? Leuk idee, maar in de praktijk soms minder handig
Score: 7

toyjoy icon vibrerende massager

De Toyjoy Icon wordt verkocht als een vibrator voor hem en voor haar. Er zitten twee knopjes op (A en B) die allebei een andere kant van het apparaatje besturen. Knopje A bedient de bovenste 2 motortjes in de twee ‘vingers’ en knopje B bedient het gebogen stukje onderaan. Je kunt dus allebei voor een andere vibratiestand kiezen is het idee. Natuurlijk kun je hem ook alleen gebruiken, dan heb je de keuze tussen een van de twee kanten.

De verpakking

De verpakking is een wat luxere zwarte doos (niet zo luxe als een We-Vibe of een Svakom, maar beter dan de gemiddelde flubberdoos). Het speeltje staat mooi afgebeeld op de buitenkant en als je de eerste flap openvouwt zie je meteen een soort spiekbriefje wat je allemaal kunt doen met deze vibrator, afgebeeld op duidelijke tekeningetjes. Zo kun je hem bijvoorbeeld ook gebruiken voor je tepels (al vond ik daar de vibraties een beetje te heftig) of voor de ballen van je vent. Als je de tweede flap openvouwt verschijnt daar het speeltje, onder het plastic gedeelte waar hij in zit ligt een USB-kabeltje om hem op te laden. Meteen maar even doen dus.

toyjoy icon verpakking

Gebruik van de Toyjoy Icon

De Icon gaat makkelijk aan, een korte druk op het knopje is genoeg om het machientje op z’n laagste standje te laten starten. Er zijn drie vibratiesnelheden en dan volgen er vier pulserende standjes. Als je kort blijft drukken ga je steeds weer naar t volgende standje, om uit te zetten moet je het knopje lang ingedrukt houden. En dat is niet altijd even handig, want de knopjes zijn best wel mini. Ook moet je ze allebei apart aanzetten, maar dus ook apart weer uit, wat inhoudt dat je nog een tijdje kan zitten frutten nadat je klaar bent.

Alleen gebruiken is vrij makkelijk: je zet gewoon de kant aan waar je zin in hebt en zet hem op de gewenste plek, maar als je dan eens van standje wilt veranderen moet je heel goed weten welk knopje je moet hebben, anders zet je de andere kant weer aan en moet je dus weer frunniken om hem uit te zetten.

Ook is het geluid als beide motortjes tegelijk aan staan goed merkbaar. Zacht, maar zeker goed hoorbaar. Als je hem samen met je partner gebruikt is het bijna onmogelijk om nog van vibratiestandje te wisselen, dus beslis maar even van tevoren waar je zin in hebt (en ondertussen niet van gedachten veranderen!) en plop hem maar rond de penis van je vent. Niet alle standjes zijn even handig (bij missionaris of lepeltje-lepeltje gaat het vaak mis, dan gaat het schuiven of raakt het niks), dus vooral de cowgirl of met je benen in zijn nek, dat zijn de standjes waar de Icon wel uitblinkt. Dan voegt het voor beide partners ook echt iets toe en is het ook iets extra’s om mee klaar te komen.

Trillen doet de Icon wel redelijk. Hij heeft best oppervlakkige trillingen, maar wel genoeg om te stimuleren om te komen, zeker als je vent je ook nog penetreert. Bij masturberen duurt het echt wel iets langer voor je er ook echt mee klaarkomt, maar ik gebruik hem toch het meest samen met m’n vent (en dan moet je niet meteen na een minuutje al klaar zijn).

Pluspunten van de Toyjoy Icon

Het materiaal is goed en de Icon is USB-oplaadbaar (dat is voor mij eigenlijk echt een must tegenwoordig). Het is heel leuk dat je er een spiekbriefje bij krijgt om uit te proberen (meestal kom ik zelf wel op interessante ideeën, maar er zijn mensen met minder fantasie). Natuurlijk is het leuk om eens iets te hebben dat niet een penisring is, maar ook niet zo duur als een We-Vibe, zodat de financiële middenmoot zich ook eens een leuk speeltje kan veroorloven zonder er een paar maanden voor te moeten sparen (ja, het blijft crisis hè).

Minpunten van de Toyjoy Icon

Die knopjes (aaaaarrgh die knopjes!), die veel te klein zijn om ze echt makkelijk te kunnen bedienen als je er al mee bezig bent. Dat is voor mij het grootste minpunt. Het geluid zal voor sommige mensen misschien storend zijn, maar dat is echt pas als je allebei de motortjes wat harder aan hebt, verder is hij vrij stil.

toyjoy icon knopjes vibrator

Conclusie

Lekker speeltje, van het juiste materiaal, met veel mogelijkheden. Niet voor iedereen, want als je alleen maar missionaris gewend bent zal je met de Icon niet veel verder zijn dan met een gewone cockring, omdat hij dan het goede plekje niet zal raken. Ben je wat avontuurlijker aangelegd met z’n tweeën, dan is het een leuke toevoeging, al is het maar om samen uit te zoeken welke standjes je allemaal kunt doen met dit ding! Dus ondanks de ieniemienie knopjes is het toch best leuk om samen uit te proberen.

De Toyjoy Icon is een stapje hoger dan een cockringetje (been there, done that), maar nog niet zo’n grote uitgave als een We-Vibe bijvoorbeeld (die dieper trilt en ook op meer manieren te gebruiken is), dus een leuk speeltje voor erbij!

DE TOYJOY ICON IS HIER TE KOOP (€ 59,90) >>


Lieve J.! Heel erg bedankt voor je review! Enne… een standje met jouw benen in zijn nek??? Jij bent echt goed bezig! Het is echt jaaaaaaaaren geleden dat ik dat voor elkaar kreeg! En Toyjoy is niet echt 1 van mijn favoriete merken, maar wel goed om te lezen dat anderen er wel tevreden over zijn!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marijke schreef:

    Leuk om te lezen! Dit speeltje kende ik nog niet. Mooie prijs, ben benieuwd hoe het zich verhoudt tot de We-Vibe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.