GAST REVIEW: H20 VIBE

De eerste gast review die meedingt naar de LELO Tiani 24K (lees HIER nog even de voorwaarden) (en doe mee, is leuk) is binnen! T. schreef een review over de H2O vibe, een onderwater-vibrator met douchestraal (ik schreef hier ook ooit een review over: HIER). En T. vond ‘m misschien nog wel lekkerderder dan ik!

Naam: H20 Vibe
Producent: Drop of Sweden
Prijs: € 49,95
Formaat: 180 x 30 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘H2O Vibe is een unieke Zweedse sextoy die een traditionele siliconen vibrator combineert met baanbrekende waterstraal stimulatie van de clitoris.’
Is dat ook zo: Nou, T. vindt van wel!

h20 vibe

Toen ik de H2O Vibe van Drop of Sweden voor het eerst zag, was ik gelijk superbenieuwd naar deze toy. Al vrij jong ontdekte ik het plezier van de douchekop, die lekkere harde waterstralen tegen je klit, dat blijft toch altijd wel heel erg fijn. Het voelt weer heel anders dan een vibrator. Dus toen ik de H2O vibe zag, een fijne zachte siliconen G-spot vibrator die je aansluit op je doucheslang, was ik gelijk geïntrigeerd.

Mijn kennismaking met de H2O vibe

De vibrator heeft een speciaal tuutje waar de waterstraal doorheen komt en die precies op je klit gericht staat. Ik had het zelf kunnen bedenken! Helaas voor mij heb ik dat niet gedaan, maar ik ben blij dat een charmante Zweed (ik ontmoette de ontwerper op een erotische beurs) dat wel gedaan heeft.

h2o vibe 3

Gewapend met de H2O vibe en nieuwe batterijen begaf ik mij naar de badkamer. Eerst maar even de batterijen erin en checken hoe de vibratie is. De trilling voelde wel oké. Het is natuurlijk geen Fairy en ik had hem ook niet voor de vibratie-functie aangeschaft. Wat wel leuk is, is dat hij naast 3 snelheden, ook verschillende vibratie-ritmes heeft.

De H2O vibe op de doucheslang aansluiten ging echt heel makkelijk. Aangezien ik niet heel handig ben, was ik nog even bang dat dat problemen zou opleveren. Ik zag mezelf al helemaal klaar staan in de douche en dat ik dan dat ding niet aan de slang vast krijg, maar gelukkig was dat niet het geval.

Ik stond nog met mijn kleren aan, maar wilde toch vast even kijken wat er nou zou gebeuren als ik de douche aan zou zetten. Te nieuwsgierig om te wachten. Wij hebben zo’n knop die je omhoog moet duwen in plaats van dat je eraan moet draaien, dus ik zette hem in één keer helemaal omhoog, dat doe ik normaal ook altijd als ik ga douchen. Nou, toen schrok ik toch wel even. Wow! Wat een kracht! De straal die normaal verdeeld wordt over je douchekop komt nu natuurlijk in één keer door een vrij smal tuutje. Eigenlijk wel logisch, maar ik had het toch niet helemaal verwacht. Mijn kleren waren ook niet helemaal droog gebleven door het onverwachte gespetter.

Aan het echte werk!

Dus, in no time had ik natuurlijk mijn kleren uit en stond ik in de douche. Ik kon echt niet wachten. De kracht van de straal had me alleen maar nieuwsgieriger gemaakt. Ik bracht de vibrator in. Dat voelde al lekker. Niet te groot, niet te klein, hij voelt lekker zacht aan (maar niet te zacht) en lekker tegen mijn G-spot. Er zit één knopje op de vibrator, waarmee je hem bedient. Je moet dus een aantal keren drukken tot je een standje hebt dat je lekker vind. Na weet ik veel hoeveel keer drukken, ik wil toch eerst alles even voelen, koos ik toch gewoon voor standje 3 van de normale trilling, zonder ritme.

h20 vibe 2

Voorzichtig duwde ik de kraan iets omhoog, spannend! Hoe zou het voelen? Een zachte maar stevige straal raakte mijn klit. Wow… hier kon ik wel aan wennen. En de kraan stond nog maar een heel klein beetje open. Ik had de vibrator niet eens meer vast, handsfree dus ook! Superhandig! Langzaam duwde ik de kraan steeds iets meer open. Dit was echt zoveel beter dan het geklooi met de douchekop. Waarom is dit niet eerder uitgevonden?! De straal ging steeds harder en het genot werd steeds groter. Van de vibratie merkte ik niks meer, maar dat kon me eigenlijk ook helemaal niks schelen. Die waterstraal tegen mijn klit was echt the bomb gewoon, wow!

Ik wisselde de kracht van de straal een beetje af, ik had toch mijn handen vrij. Met één hand op de knop van de kraan, en met de andere hand leunde ik tegen de muur, want ik begon toch wel een beetje wiebelige knieën te krijgen van dit ontzettend lekkere gevoel.

Ineens bedacht ik me, dat ik natuurlijk ook de vibrator zelf nog wel kon gebruiken in plaats van hem alleen maar als handsfree optie te laten dienen. Ik bewoog hem lekker stevig op en neer, zodat mijn G-spot ook goed gestimuleerd werd en dat, in combinatie met die mega-lekkere straal, gewoon echt wow! Het gevoel is mega-intens. In no time kwam ik super heftig klaar. Ik stond gewoon echt ‘WTF’ te kreunen in de douche. Want WTF, ik wist niet wat ik meemaakte. Dit had ik niet verwacht. Wow!

Dit speeltje had ik echt zoveel eerder moeten hebben. Ik dacht gelijk al dat het een briljant idee was, maar na het testen ben ik er nog veel enthousiaster over.

Fan van de H2O vibe

Het enige nadeel vind ik, omdat onze douche nogal klein is, dat ik wel moet blijven staan. Gelukkig heb ik geen problemen met staand klaarkomen (staand, liggend, zittend, lopend, ik doe het allemaal). Als je douche iets groter is, kan je natuurlijk ook gewoon gaan zitten. Ik had verwacht dat ik het heel koud zou krijgen, omdat je natuurlijk alleen die waterstraal tegen je klit hebt en verder dus geen water uit de normale douche op je hebt, maar dat viel me alles mee, ik heb het helemaal niet koud gehad. Misschien lag dat ook wel aan de mate van opwinding, dat kan ook. Maar ik denk dat als je eerst onder de douche hebt gestaan, en je dus al helemaal nat bent, dat je het dan misschien wel sneller koud zal krijgen.

Verder merkte ik toen de straal eenmaal goed aanstond dus niet zoveel meer van de vibraties, maar die heb ik ook niet gemist. Fuck die vibraties, die combi van die straal (oohh, die straal!!!!!!) en de G-spot stimulatie is echt alles wat je nodig hebt. Je krijgt bij deze vibrator trouwens ook nog een extra dopje, zodat je hem ook als gewone vibrator kan gebruiken. Ik zou dat zelf niet zo snel doen, ik heb een hoop andere vibrators die beter trillen, maar als je dat niet hebt, is het een leuk extraatje.

Je kan de H2O vibe ook in bad gebruiken, hij is helemaal waterproof, ook voor onder water. Nu heb ik zelf geen bad jammer genoeg, maar ik heb hem wel speciaal meegenomen naar een plek met bad, zodat ik hem daar ook nog even kon testen. En ook dat werkte echt perfect. De straal is zo krachtig, dat je het zelfs onder water echt nog super goed en lekker voelt. Het was ook een hele aparte ervaring om in een warm bad koud water uit de H2O te laten komen, echt een aanrader!

Al met al super enthousiast over deze H2O vibe. Superslim om uit te gaan van iets wat veel vrouwen al gebruiken (stimulatie door middel van de douchekop) en daar zoiets gaafs mee te maken. Ik ben fan!

DE H2O VIBE IS NIET MEER TE KOOP (€ 49,95) >>

Lieve T.! Heel erg bedankt voor je review! Ik vind de H20 vibe ook supertof en als ik mezelf wat meer tijd in bad zou gunnen, dan zou ik ‘m ook vaker gebruiken! Ik maak 1 april de winnaar van de LELO Tiani 24K bekend, dus blijf m’n site in de gaten houden (maar uiteraard mail ik de winnaar ook persoonlijk).

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Josje schreef:

    Leuke Review T! Alsof je er als lezer naast staat .

  2. Marijke schreef:

    Leuke review! Helaas is douchen bij mij vaak snel ff tussendoor en ben ik niet het persoon dat heel consequent het speeltje opruimt… Wat best lastig is als je niet alleen woont!

  3. Dirk schreef:

    Mocht het toch te koud worden, er bestaan ook Duo-Douche stangen, die een vaste en een losse douchekop hebben. Je kan dan tegelijkertijd onder de douche staan en van de H20 vibe genieten. Nee, ik heb geen aandelen Gamma of Karwei :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.