HOERA, HET IS GEHAKTBAL & BLOWJOB-DAG

gehaktbal blowjob dag
Mijn man belde net: “Ik ben geil.” Ik: “Wat ben je aan het doen dan?” Hij: “Ja, ik zit in de auto, ik ben aan het werk.” Ik: “Okay, als je je maar niet aan de secretaresse vergrijpt of naar de hoeren gaat.” Hij: “Nee, natuurlijk niet.” Ik: “Okay, prima, doei, dan zie ik je vanavond, ik ga hier ook weer verder aan het werk.”

Ik heb ‘m maar niet verteld dat het vandaag Steak & Blowjob Day is, want dan was hij vast tussendoor even thuis komen lunchen. Steak & Blowjob Day is een soortement van Valentijnsdag voor mannen. Waar vrouwen op Valentijnsdag graag door hun man in de watten worden gelegd met hotelovernachtingen, dozen chocolade, bossen bloemen, kaartjes met veel hartjes en sieraden met veel bling, willen mannen op deze dag, 14 maart, maar 1 ding. Of eigenlijk 2; steak en een pijpbeurt.

Over die steak kan ik kort zijn; ain’t gonna happen. Ik heb vanmorgen net gehakt uit de vriezer gehaald, dus het worden gehaktballen. Ook lekker. Met mayonaise. In Duitsland wordt deze dag trouwens Schnitzel und Blowjob Tag genoemd, dus ik wil er graag voor pleiten dat 14 maart in Nederland voortaan Gehaktbal en Blowjob Dag genoemd wordt, want we hadden nog niet genoeg feestdagen. Ik doe mee.

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Diana schreef:

  Hoi hoi…
  Geweldig deze…
  Ik heb hem in mijn online agenda gezet…
  Kijken wat mijn man zegt….
  Whoaaaa

 2. Marijke schreef:

  Hier was het rookworst en blowjob dag. Lekker hollands ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.