GAST REVIEW: TENGA FLIP HOLE VS. COBRA LIBRA VS. PROGASM ICE VS. TENGA 3D SPIRAL

De eerste mannelijke gast review is binnen! M. reviewde maar liefst 4 speeltjes in 1! En alle 4 zijn het hele goede speeltjes! Dat vindt niet alleen M., maar ook J.T. (want ook hij schreef in het verleden een review over elk van deze 4 mannentoys! Ik maak 1 april de winnaar bekend van de LELO Tiani 24K (dus je kunt nog meedoen, lees HIER de voorwaarden) en ook M. dingt mee naar deze prijs!

Naam: Flip Hole, Cobra Libre, Prograsm Ice, 3D Spiral
Producent: Tenga, Fun Factory, Aneros
Prijs: € 37,90 tot € 84,95
Formaat: divers
Oplaadbaar: divers
Verkooppraatje: divers
Is dat ook zo? M. is zeer te spreken over dit kwartet
Score: volgens mij geeft M. deze toys allemaal een 10

tenga aneros fun factory

Zo, ik denk dat ik een primeur heb! Twee zelfs: mijn eerste review en waar ik voornamelijk op doel; de eerste 4 in 1 review.

Het zit namelijk zo, er is een actie om de Lelo Tiani 24K te winnen en deze wil ik graag winnen, maar waar schrijf ik over?

Mijn Tenga Flip Hole (black)
Mijn Fun Factory Cobra Libre
Mijn Aneros Progasm Ice
Mijn Tenga 3D Spiral

En waarom deze 4? Omdat dit toch de meest gebruikte zijn en ik ze noemenswaardig vind (mogen smiley’s in reviews?) (Luna: nee, sorry, sorry, sorry, ik vind smiley’s altijd heel lelijk in een tekst staan, hahahaha).

De Tenga Flip Hole

Ik begin met mijn favoriet, dit is de Tenga Flip Hole, deze ben ik al enige tijd aan het verslijten. Het grote voordeel aan deze is dat hij (of moet ik zeggen zij?) simpelweg heerlijk is en daarnaast supereenvoudig te reinigen is en talloze keren te gebruiken is. Over het aantal keer te gebruiken, geen idee, gewoon net zolang tot iemand haar zat is of tot het moment dat er gewoon defecten ontstaan, maar nu na, ik gok 1.5 jaar is er nog niets op aan te merken! Mocht je haar even zat zijn, dan kan je haar natuurlijk ook even opzij leggen en bijvoorbeeld denken aan een goedkope 2e vervangende aanschaf, wat bij mij de Tenga 3DSpiral is geweest.

tenga flip hole

De Tenga 3D Spiral

De Tenga 3D Spiral is in gebruik helaas veel minder dan de Flip Hole, maar daar is de prijs ook naar en zodoende noem ik die Tenga 3D Spiral een tijdelijke vervanger. Het genot is prima, en vergelijkbaar, maar het reinigen is gewoon iets minder en het ‘aantal keer te gebruiken’ ligt helaas ook beduidend lager. Bij mij begon hij na circa 5 tot 10 keer scheurtjes te vertonen rondom de openingsrand. Maaarrrrrrr… voor die prijs als tijdelijke vervanger en als 2e speeltje, ach waar hebben we het dan over?! Trouwens, zit je te denken aan de Tenga Flip Hole maar schrikt de prijs je af, dan kun je misschien jezelf overtuigen door eerst een Tenga 3D Spiral te proberen?

tenga 3d serie

Om terug te komen op de Flip Hole, ik heb hier geen duidelijke klachten over, ja het scharnier en de manier van dicht doen (de slider met 2 pootjes) zijn onhandig maar het stevige orgasme maakt alles weer goed. Hoewel… de prijs.. Deze ligt hoog en kan afschrikken, maar inmiddels weet ik gericht op het feit dat ze nog steeds niet kapot is en lekker blijft aanvoelen, ik deze prijs er graag voor over heb gehad.

De Aneros Progasm Ice

Dan mijn 2e favoriet, de Aneros Progasm Ice. Persoonlijk houd ik niet erg van anaalspeeltjes. Dit omdat je er de tijd voor moet nemen, je je er volledig voor moet kunnen ontspannen, je voorbereidingen moet treffen en er na het orgasme ook weer mee bezig moet, ik doel dan op schoonmaken (op zich gaat dit erg snel) en op het feit dat ik het persoonlijk wel zo fijn vindt om direct onder de douche te springen.

aneros progasm ice

Goed, dat gezegd hebbende en je hebt alles voorbereid en je hebt de tijd (en niet onbelangrijk: de zin), dan is het genieten van de Aneros Progasm Ice 100%! Ik heb gelukkig weinig moeite met inbrengen, afhankelijk van hoe ik me voel en hoe goed ik me kan ontspannen. Persoonlijk houd ik ervan om gelijktijdig ook de voorzijde te verwennen, niet te snel gaan is alleen mijn advies.

De Fun Factory Cobra Libre

En als laatste kom ik uit op de Fun Factory Cobra Libre. Deze bevalt me, maar ligt voornamelijk stil in de la en ik ben er nog niet volledig achter of dit een miskoop is of niet. Ik houd schijnbaar niet van deze manier van stimulatie (trillingen op de eikel) en is het mij te weinig om tot een orgasme te komen. Hoewel, bij mij geld eigenlijk dat ik hiervoor ook goed ontspannen moet zijn en zin moet hebben. Over het algemeen is het ook meer een voorspel voor mijzelf.

cobra libre fun factory

Maaarrrr… zoals ik net al schreef is dat ik houd van gelijktijdige stimulatie aan de achter- en voorzijde. En dan is de Cobra Libre de ideale match met de Aneros Progasm Ice! Even alles op je in laten werken en langzaamaan de trilstand verhogen op de Cobra Libre, de tijd nemen, en langzaamaan dit laten opbouwen naar een explosief intens orgasme. De Cobra Libre met de Progasm ice is dus een ideale combinatie!

Moet je nu direct naar de webwinkels surfen om alles te bestellen? Nee, dat adviseer ik niet, maar het kan geen kwaad om langzaamaan verder te kijken en 1 of meerdere van bovenstaande te proberen, je zal er niet snel spijt van krijgen (maar de Cobra Libre van Fun Factory zal een gok kunnen zijn).

DE ANEROS PROGASM ICE IS HIER TE KOOP (€ 64,90) >>

DE TENGA 3D SERIE IS HIER TE KOOP (€ 34,90) >>

DE TENGA FLIP HOLE IS HIER TE KOOP (€ 84,95) >>

DE FUN FACTORY COBRA IS HIER TE KOOP (€ 84,90) >>

 

Lieve M.! Heel erg bedankt voor je review! Ik denk dat jouw mening zo ongeveer wel gelijk is met die van J.T., want ook hij is altijd enorm te spreken over de Tenga Flip Hole (volgens mij is het zelfs z’n favoriete masturbator)!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Matthias schreef:

    Ik heb zelf ook al heel veel masturbators geprobeerd. Persoonlijk vind ik de Fleshlight reeks minstens even goed, of misschien zelfs dat tikkeltje beter dan Tenga. Zeker hun laatste nieuwtje, de Fleshlight Quickshot is echt leuk ! :D
    Kwa prostaatstimulatie gaat er voor mij niks boven de Pure Wand van Njoy en de Je Joue Nuo :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.