GAST REVIEW: HOT OCTOPUSS PULSE III MASTURBATOR

Soms krijg ik de gast reviews gewoon zomaar in mijn schoot geworpen! Lezer J. kocht een Hot Octopuss III en was daar zo over te spreken dat hij onderstaande uitgebreide review schreef en ‘m naar me opstuurde! Ook J.T. testte ooit een Hot Octopuss, de Hot Octopuss I en ook hij was daar zeer blij mee (de Hot Octopuss I scoorde een 9.5) (check: BOY TOY REVIEW #153: PULSE, HOT OCTOPUSS MASTURBATOR). En ook ik testte ooit een Hot Octopuss met m’n ex en ook wij waren er toen zeer over te spreken (de Hot Octopuss II scoorde ook een 9.5) (check: BOY TOY REVIEW #217: HOT OCTOPUSS PULSE II DUO). Inmiddels is er dus een Hot Octopuss Pulse III op de markt en J. testte deze uit! Lieve J.! Heel erg bedankt voor je review!

Naam: Pulse III
Producent: Hot Octopuss
Prijs: € 91,75
Waar te koop: Bol.com
Formaat: 11 cm x 6 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar, USB kabel bijgeleverd
Het verkooppraatje: ‘De Pulse III Solo Oscillator Masturbator is de vernieuwde en verbeterde versie van de originele Pulse II Solo Oscillator Masturbator. Pulse Oscillator is een unieke masturbator en met geen andere automatische masturbator te vergelijken.’
Is dat ook zo: Ja!!!!!!!
Score: 9,5

Mijn keuze voor de Pulse III kwam met name omdat ik ook een Tenga FlipHole Noir heb en deze echt heel erg waardeer, maar toch iets ‘miste’. Dus eens gaan oriënteren op een speeltje met een ‘motor’. Na het lezen van de lovende recensies op Climaximaal.nl, de gok maar eens genomen om de Pulse III van Hot Octopuss te proberen. En hij stelt niet teleur!

Hot Octopuss Pulse II vs. Hot Octopuss Pulse III

De Hot Octopuss III is wat verbeterd ten opzicht van de diverse reviews die ik van de voorgaande versies lees. De verpakking is prima en stijlvol en er zit een opbergtasje bij tegenwoordig. Daarnaast is het opladen verbeterd, er zit geen ‘breekbaar’ flapje meer op (het is nog steeds niet optimaal opladen, maar daarover later meer). De indicatielampjes die genoemd zijn als ‘niet duidelijk’, zijn ook verbeterd. Het lampje voor opladen zit op het bijgeleverde USB stekkertje en is duidelijk rood of groen. Ook bij de knoppen zijn minuscule LED-lampjes verwerkt, zodat je in het donker de knoppen ook kan vinden.

De grootste verschillen zitten echter in de werking van het apparaat als ik de verschillende reviews mag geloven. Er zijn verschillende standjes beschikbaar en zelfs een ‘Turbo’-standje! Eenmaal aangezet werkt de aan/uit knop tevens als knop om de pulsen te regelen. Dit kan dus constant zijn, maar ook met verschillende intervallen. Erg leuk om mee te variëren! De toetsen ‘harder/zachter’ aan de rechterkant van de Hot Octopuss III zijn om de intensiteit aan te passen. Het even ingedrukt houden van de + toets zorgt ervoor dat de Octopuss III in een soort van overdrive schakelt, met heerlijk intense trillingen. Wel moet ik zeggen dat de toetsen, omdat ze in de siliconen gegoten zitten, best hardhandig aangepakt moeten worden. Er is dus best wat kracht nodig om de knopjes in te drukken. Ook over de batterij heb ik verschillende dingen gelezen, dat deze snel leeg zou zijn, maar dat is niet mijn ervaring. Misschien ook een verbetering in de nieuwe versie.

De Hot Octopuss III uit de verpakking

Toen ik thuis kwam wist ik dat er een nieuw speeltje lag te wachten, dus ik was al heel erg benieuwd hoe hij er uit zou zien en natuurlijk met name hoe hij zou voelen. De verpakking is netjes, het tasje handig, maar niet noodzakelijk, wat mij betreft. De stekker is alleen USB, dus je moet wel ergens een USB stekker bij de hand houden om hem op te laden. Het apparaat zelf voelt ‘gewichtig’ aan. Best zwaar zelfs voor zo’n compact ding. De Hot Octopuss III is mooi afgewerkt met een zachte coating en het plastic aan de buitenkant is mooi en zonder scherpe randjes. Het geheel geeft een kwalitatief hoogstaande indruk.

Hoe was mijn eerste keer met de Hot Octopuss III

Volgens het verkooppraatje ga je in no time van slap naar stijf. Dat wilde ik dus wel eens zien! Omdat ik natuurlijk al wat voorpret had was-ie niet meer heel slap, maar toch ook verre van stijf. Om hem aan te brengen moet je de ‘vleugels’ een beetje uit elkaar duwen en dan kan je je pik er ‘in’ leggen. Hij past heel prima en sluit meteen goed aan. Ik heb niet de illusie dat ik heel zwaar geschapen ben, ik zou zeggen ‘gemiddeld’, maar ik kan me voorstellen dat als je een echt grote omtrek hebt de Hot Octopuss III echt strak kan zitten of zelfs knellen.

Vanwege het gewicht moet je hem wel even vasthouden, vooral in slappe toestand. Helemaal ‘handsfree’ is hij dus niet. Aanzetten kan met 1 hand en meteen voel je een intense prikkel! De oscillator doet goed zijn werk en heeft meteen uitwerking! Binnen no time was ik inderdaad stijf en voel je de prikkels door je hele lichaam gaan. Heel bizar als je voor de eerste keer een gemotoriseerd speeltje gebruikt. Maar… veel belangrijker: het voelt GE-WEL-DIG! De erectie was heel snel maximaal en het gevoel nam alleen maar toe. Een beetje spelen met de standen leerde me dat ik persoonlijk de voorkeur heb voor de constante trilling. En als ik die een beetje afwissel qua intensiteit geeft dat bij mij een heerlijk gevoel (en de Turbo is heel erg intens!) De pulsen zijn toch een beetje een dooddoener, aangezien je dan niet de constante stimulans krijgt. Maar misschien zijn anderen hier wel dol op! Ook als je hem samen met je partner zou gebruiken, kan dit een leuke teaser zijn misschien.

Zoals gezegd zijn de vleugels best star en klemmen ze goed. Dit heeft tot nadeel dat het herpositioneren van de Hot Octopuss III niet heel makkelijk gaat. De siliconen huid zorgt ervoor dat hij netjes op zijn plek blijft zitten, waar hij ook voor ontworpen is natuurlijk. Mijn ervaring, met mijn ‘gemiddelde’ geslacht, is echter wel dat je hem iets moet gaan verschuiven om de intensiteit te blijven ervaren. De oscillator net onder de eikel werkt perfect voor het meest intense gevoel, maar dan moet hij in stijve toestand wel iets omhoog geschoven worden. En schuiven is dus het verkeerde woord, want dat gaat moeilijk. Je moet beide vleugels even pakken en lossen om hem vervolgens op zijn nieuwe positie zijn werk te laten doen. Het ontwerp is dus gewoon goed, hij blijft mooi zitten, maar toch zou het fijn zijn als je hem iets makkelijker zou kunnen ‘verzetten’.

Het gevoel is even wennen, maar als je je overgeeft dan is het alleen maar genieten. Geen rukbewegingen nodig, gewoon zijn werk laten doen. Meteen met de eerste keer gebruik had ik een ontzettend intens orgasme! En ik wist meteen dat de Hot Octopuss Pulse III een blijvertje zou zijn!

Een snellere erectie met de Hot Octopuss Pulse III

De Hot Octopuss Pulsle III zorgt dus voor een snelle erectie volgens de fabrikant en dat is zeker waar! Ook de reden waarom je hem af en toe in verband gebracht ziet met impotentie (niet heel sexy, ik weet het). Nu heb ik daar weinig last van gelukkig, maar was toch benieuwd! Een uur na de eerste poging heb ik de Hot Octopuss III weer eens aangezet. En verdomd, geen minder intense erectie zoals je wel eens merkt als je net bent gekomen, maar gewoon weer vol in top! Helemaal geweldig! Dus hij is ook nog eens te gebruiken als extra hulpmiddeltje bij een lekker lange intense vrijpartij!!!!! En voor de nieuwsgierigen, een uur of 2 later toen ik naar bed ging… ja… het werkt weer!!!! En ik had mijn 3e orgasme van de dag!

Het is wel even wennen

De Octopuss is wennen. Het gevoel is bizar, maar het werkt fantastisch! Even op zoek naar de juiste instelling voor jou (en die is er zeker met de nieuwe standen) en genieten maar. Ik ben echter ook inmiddels een beetje gewend geraakt aan de Hot Octopuss Pulse III. De erecties komen, snel en intens, maar klaarkomen wordt wat moeilijker na de eerste paar keer gebruik. Net alsof ik aan de trillingen gewend ben. Niet teveel gebruiken dus!

De voor- en nadelen van de Hot Octopuss Pulse III

+ Bijzondere ervaring!
+ Goede kwaliteit
+ Waterdicht
+ Standen afwisselbaar met 1 hand
+ Vasthouden en genieten!

– hij ‘went’ snel
– de magnetische lader gaat makkelijk los tijdens het opladen
– het ‘verplaatsen’ na plaatsing lastiger

Conclusie

De Hot Octopuss Pulse III is zeker een blijvertje! De trillingen zijn heerlijk en de sensatie is compleet. Wel blijft het een speeltje dat ik niet elke keer ga gebruiken, want het went wel. Zo nu en dan, in een geile bui, dan werkt hij geweldig en maakt de beloften waar. Ook de aanschafprijs is naar mijn mening gerechtvaardigd gezien de kwaliteit. Een echte aanrader!

DE HOT OCTOPUSS PULSE III IS HIER TE KOOP (€ 91,75) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.