SVARA LORA – VIBRATOR REVIEW #481

Naam: Svara Lora
Producent: Svara
Prijs: € 57,95
Formaat: 18,6 x 3,2 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Deze elegante bestseller is zowel luxe als veelzijdig: USB oplaadbaar, waterproof, zijdezacht huidvriendelijke oppervlakte, vrouwelijk design, 6 krachtige vibratie standen en compact formaat.’
Is dat ook zo: Helemaal mee eens!
Cijfer: 8.5

Dit is een afbeelding van svara lora review test vibrator

Tussen mijn stapel ‘nog te testen toys’ vond ik de Svara Lora! Een eigenlijk best wel simpele staafvibrator, zo op het oog, die ik na het testen eigenlijk ook nog steeds zou kunnen bestempelen als een ‘simpele staafvibrator’, maar dan wel een gewoon goede simpele staafvibrator! En waarom ‘gewoon goed’ eigenlijk heel goed is, vertel ik je in deze review!

Ik mocht al eerder een speeltje van het merk Svara testen, namelijk de Svara Yva (SVARA YVA – SEKSTOY TEST #465). Die vond ik vooral om z’n vorm erg lekker en bijzonder. De Lora ziet er een stuk simpeler uit qua vorm, maar is net zo mooi.

Hij is gewoon goed

Voor sommigen klinkt het misschien als een supergave baan, dat hele seksspeeltjes testen, en dat is het meestal ook wel. Over extreem briljante toys kan ik extreem hysterische en lyrische reviews schrijven. Extreem kutte toys kan ik heerlijk afzeiken in een review, maar ja, wat doe ik met de gewoon goede toys? De toys waarvan je zegt; ik denk dat dit een standaard goede en fijne vibrator kan zijn voor de meeste mensen. Hij doet het goed, hij ziet er goed uit, hij is ook goed betaalbaar. Over die toys valt vaak weinig bijzonders te melden en dan verval ik al vaak in geneuzel over de verpakking of de knopjes en eigenlijk is dat zonde. De Svara Lora is namelijk gewoon goed (en toch ga ik wat over de verpakking en de knopjes zeggen).

De verpakking van de Svara Lora

Voor een speeltje van € 57,95 zit de Svara Lora eigenlijk best chique verpakt. Het is allemaal heel basic, maar het heeft ook iets eh, Scandinavisch (ja, dat is ook de bedoeling van het merk Svara en daarin zijn ze wat mij betreft geslaagd). Een witte kartonnen sleeve met daarop een afbeelding van de Lora en wat tekst. Als je de sleeve verwijderd tref je een mooie, hard-kartonnen doos met daarin de Lora, de gebruiksaanwijzing en een USB-oplaadsnoertje.

Dit is een afbeelding van svara lora review vibrator test

De look and feel van de Svara Lora

Wat ik bijzonder vind aan de speeltjes van het merk Svara is dat ze ook in het grijs verkrijgbaar zijn; een heel bijzondere kleur voor sekstoys en wat mij betreft mogen wel meer merken hiermee komen! Ik kreeg zelf een bordeaux-rode Lora opgestuurd en dat is ook een mooie kleur (maar grijs zou ik net wat leuker vinden). De vorm van de Lora is, nou ja, ook hier weer; gewoon goed. De vorm is ietwat gebogen, zodat je ‘m (met wat glijmiddel) gemakkelijk in kunt brengen, maar de Lora is in de lengte ook wat flexibel, dus je kunt ‘m enigszins mee laten buigen met je lichaam. De vibrator is 18,6 centimeter lang, maar de knopjes bevinden zich op de onderste 5 centimeter, dus ik zou de vibrator niet helemaal inbrengen. Hij is 3,2 centimeter breed en met z’n lengte en breedte is dit niet echt een grote toy, maar meer van een gemiddeld formaatje. Prima dus.

De Svara Lora is gemaakt van 100% siliconen en is dus lichaamsveilig, niet-poreus en daardoor ook gemakkelijk schoon te maken met wat water en milde zeep (of toycleaner). Daarnaast is-ie opladabaar via USB (je prikt het snoertje in de vibrator) (er zijn mensen die dit systeem niet kennen en niet weten dat je gewoon door kunt prikken).

De knopjes van de Svara Lora

Het knoppensysteem van de Svara Lora is hetzelfde als die van de Svara Yva, maar… de knopjes van de Yva zaten op een voor mij onlogische plek. Dat is bij deze Lora gelukkig niet het geval! Deze vibrator heeft dus 3 knopjes die je gemakkelijk kunt voelen, want ze zijn dan wel in het siliconen verzonken, ook liggen ze een stukje hoger (zeer prettig!).

Dit is een afbeelding van svara lora vibrator sextoy test review

Het middelste knopje is de aan-en-uit-knop, maar ook de knop waarmee je door de 6 vibratiepatronen scrollt. Verder is er een +-knop en een –knop en HOERA daarvoor! Het is zo fijn als je een bepaalde vibratie harder én zachter kunt zetten.

De trillingen van de Svara Lora

De Svara Lora heeft tdus 6 verschillende vibratiepatronen, waarvan 1 steady. En al die patronen kun je harder en zachter zetten in 5 verschillende sterkten. Niet heel veel keuze, maar ik ben sowieso geen vibratiepatronen-type. Wel fijn is dat je de intensiteit van de trillingen kunt aanpassen (óók bij de vibratiepatronen).

Dit is een afbeelding van svara yva versus svara lora

Als je de Svara Lora en de Svara Yva naast elkaar laat trillen, dan valt goed op wat voor een verschil de vorm van een speeltje kan doen met de trillingen. De Svara Lora houdt de trillingen dicht bij zich, terwijl de trillingen van de Yva een stuk door het siliconen worden geabsorbeerd. Het blijven overigens, zeker in de 2 laagste standjes, diepe trillingen. Als je beide vibrators op z’n hardst (standje 5) laat trillen, dan gaat dat gepaard met een wat vervelender, hoger geluid en wat oppervlakkiger trillingen. Maar… helemaal niet slecht. Gewoon goed, zelfs.

Mijn ervaring met de Svara Lora

Ik heb natuurlijk bakken, dozen, kasten vol met sekstoys en helaas verdwijnen heel veel seksspeeltjes na de test in 1 van die bakken, dozen of kasten. Er zijn maar weinig speeltjes die ik er nog een keertje bij pak, want ik heb er zoveel om te kiezen en ik heb ook nog een man die het altijd prima doet en wil en er moet ook nog zoveel getest worden! Dat is een luxeprobleem en ergens ook wel zonde, want een speeltje zoals deze Svara Lora belandt dus uiteindelijk in zo’n bak, terwijl hij écht gewoon goed is! Ik vond de trillingen tegen m’n G-spot gewoon goed en fijn en met de trillingen tegen m’n klit kon ik ook prima klaarkomen.

Dit is een afbeelding van review sextoy test svara lora vibrator

Conclusie

Zeker gezien de prijs (€ 57,95) is dit een speeltje dat ik ook prima aan kan raden als eerste vibrator. Ik heb veel slechtere vibrators voor veel meer geld verkocht zien worden.

Echt een supergoede vibrator voor een supergoede prijs! Zoek je een staafvibrator van een gemiddeld formaat die goed trilt en die je gemakkelijk harder en zachter kan en ook nog eens 6 vibratiepatronen heeft? Dan is deze Svara Lora het overwegen waard. Want, eh, gewoon goed, ja!

DE SVARA LORA IS HIER TE KOOP (€ 57,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Marjan schreef:

    Een soort van huismerk onder de seksspeeltjes dus….. Gwoon goed ;-)

  2. Geert schreef:

    En de recensie? Ook gewoon goed, ja! Bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.