JIL AVA – VIBRATOR REVIEW #480

Naam: Jil Ava
Producent: Shots Toys
Prijs: € 89,95 (maar met code LUNA krijg je 20% korting)
Formaat: 20 x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Shotstoys.com
Verkooppraatje: ‘We hebben een nieuwe technologie gebruikt om dit speeltje, gemaakt van siliconen van medische kwaliteit, te ontwikkelen. Daardoor krijgt Ava de zachtheid en eindeloze flexibiliteit om zich perfect aan te passen aan de vorm van je lichaam.’
Is dat ook zo: Hij is inderdaad heel flexibel
Cijfer: 8-

Dit is een afbeelding van jil ava vibrator shots toys media

Van het mannetje van Shotstoys.com kreeg ik een tijdje terug een doosje met daarin de… Jil Ava! Ik testte al eerder de Jil Hayden en de speeltjes van Jil staan, heb ik mij laten vertellen, bekend om hun flexibiliteit. De Jil Hayden vond ik niet zo geweldig, de Jil Ava maakt me in ieder geval een stuk blijer!

Jil is 1 van de submerken van Shots Toys en binnen de collectie bevinden zich diverse speeltjes in zwart en bordeaux met vrouwennamen eindigend op de letter A (ja, de speeltjes moeten toch een naam hebben en sekstoy-bedrijven kiezen verbazingwekkend vaak voor vrouwennamen). Binnen deze collectie bevinden zich dus Ava, Sofia, Mila, Keira, Sasha, Bella, etc.! De enige naam die er niet tussen past is die van de al door mij eerder geteste Hayden.

De verpakking van de Jil Ava

Ik ben niet echt kapot van de verpakkingen van de Jil-collectie. Het is allemaal wel heel standaard en simpel, wit en met een afbeelding van de Jil Ava op de doos. Er zit in het hoekje dan wel ergens een stukje stof opgeplakt met de naam ‘Jil’, maar echt veel chiquer wordt het er allemaal niet van. Ergens wel jammer, want de toy zelf verdiend een mooier doosje.

Dit is een afbeelding van jil ava vibrator

De look and feel van de Jil Ava

Wat meteen opvalt is de beloofde flexibiliteit van dit speeltje. Als je ‘m in je hand hebt, dan kun je ‘m rond laten zwiepen. Dit kan prettig zijn, maar ook een nadeel zijn in sommige standjes. De vorm van de Jil Ava is verder eigenlijk zoals je van een goede duo-vibrator mag verwachten; een staafvibrator met een flinke kop erop voor G-spot stimulatie en een gestroomlijnd clitoraal gedeelte. Helemaal okay qua formaat, gewoon lekker gemiddeld! Hij paste mij perfect (dat wil niet zeggen dat elke vrouw ‘m lekker vindt overigens).

I love the Jil-copywriter!!!

Oooooh, ik vind het altijd heerlijk om de verkooppraatjes, gebruiksaanwijzingen en andersoortige reclameteksten van seksspeeltjes door te lezen en de teksten van deze Jil Ava, oooooooh, ik ben verliefd op de copywriter! Ik schreef het al in m’n review van de Jil Hayden; een gemiddelde aflevering van Candlelight met Jan Veen is er niks bij! Zo suikerspinzoet! Check: ‘Eén aanraking is voldoende om je verliefd te laten worden op de warmte die dit speeltje uitstraalt. Laat Jil toe in je leven en laat het je bedelven met genegenheid.’ Prachtig stukje proza, die, helaas geen ene flikker met de Jil Ava te maken heeft, want dit speeltje straalt geen warmte uit, maar geeft koelbloedige keiharde trillingen die helemaal niks met genegenheid, maar juist met kracht te maken hebben.

Dit is een afbeelding van jil ava vibrator test review

De trillingen van de Jil Ava

Met de trillingen van de Jil Ava is dus helemaal niks mis. Integendeel. Het lijkt wel alsof ik voor het eerst een duo-vibrator tref waarbij de trillingen in het clitorale gedeelte net zo sterk zijn als die in de staaf! Bij de meeste duo-vibrators zijn de trillingen in het clitorale gedeelte een slap aftreksel van die in de staaf, maar bij de Jil Ava trillen ze er allebei flink en stevig op los.

Ik schreef het al eerder bij de Jil Hayden; de speeltjes van het merk Jil trillen als een kanon. Echt. Heb je stevige, diepe trillingen nodig om tot een orgasme te komen, dan kun je gerust een Jil-speeltje uit gaan zoeken uit het assortiment, want ik neem aan dat ze overal dezelfde motortjes hebben gebruikt.

De knopjes van de Jil Ava

De Jil Ava heeft 2 knopjes. Een aan-uit-knopje en een knopje om door de 10 verschillende vibratiepatronen te scrollen. Op zich werkt dit natuurlijk allemaal prima, maar het kan wel beter. Je kunt met dit systeem namelijk geen standje terug scrollen, mocht je daar behoefte aan hebben (en ja, die behoefte heb je soms). Wil je een bepaald standje weer voelen, dan moet je door alle 10 de vibratiestandjes heen om weer bij het juiste standje uit te komen.

De eerste 3 standjes zijn steady en de andere 7 zijn patronen. Ik vind het zelf altijd wel prettig als ik een bepaald patroon ook harder of zachter kan zetten ,maar dat lukt dus niet. Hierdoor gaat een bepaald standje altijd van de meest zachte vibratie naar de meest harde vibratie in een bepaald ritme. Niks mis mee, maar vaak vind ik het hardste standje te hard op mijn klit.

En… misschien nog wel het grootste probleem met de maar 2 knopjes van de Jil Ava; de staaf en het clitorale gedeelte doen het allebei altijd tegelijkertijd. Ze doen het echt heel goed en sterk en stevig en lekker, maar… als ik klaarkom wil ik meteen niks meer op m’n klit voelen. Als er nog een vibrator in me trilt of pik in me stoot; lekker, maar ik verdraag dan niks meer op of tegen m’n clitoris. Is iets persoonlijks, I know, maar toen ik klaarkwam met de Jil Ava wilde ik dus zo snel mogelijk de trillingen van m’n klit af, maar ik wilde de trillingen nog wel in me voelen. Kon niet. Is geen ramp, maar hierdoor moet je dus de hele vibrator meteen van je af werpen. Dit is overigens niet alleen een probleem van de Jil Ava, want ik heb dit met eigenlijk alle duo-vibratoren (en daarom vind ik het vaak fijner om 2 losse toys te gebruiken).

De vorm van de Jil Ava

Zolang ik de Jil Ava inbreng en gewoon laat zitten, dan is de vorm voor mij perfect. De kop is wel wat breed (38 millimeter), maar daar houd ik van. Het clitorale gedeelte is ook lekker breed. Zoek je een speeltje dat je pinpoint-massage op je klit geeft, dan moet je niet bij de Jil Ava zijn, want het gedeelte dat tussen je schaamlippen rust en dus ook op je klit heeft het formaat van een duim. Heel fijn.

Dit is een afbeelding van jil ava vibrator test luna shots toys shots media

De Jil Ava is gemaakt van superflexibel siliconen en dat is aan de ene kant fijn, want zo kun je ‘m in alle standjes buigen die je wil en zo kun je het clitorale gedeelte precies zo tegen je klit zetten als voor jou prettig is. Het nadeel is dat je de toy niet gemakkelijk in en uit kunt bewegen door z’n flexibiliteit. Zoek jij dus een duo-vibrator die je ook in en uit je kutje kunt (laten) bewegen, dan is dit niet je ding, want dan floept-ie gemakkelijk de verkeerde kant op. Wil je ‘m gewoon laten zitten en zo z’n werk laten doen, dan is de Jil Ava echt prima. Ik kon ‘m zelfs handsfree gebruiken; altijd fijn!

Conclusie

Echt; 100 punten voor het feit dat de Jil Ava net zulke goede diepe trillingen clitoraal als vaginaal geeft. Dat zouden meer duo-vibo’s moeten doen! Paar punten aftrek voor het knoppensysteem wat echt wel wat uitgebreider zou mogen (maar ik ben een knopjeszeikerd) en dan heb je een dikke prima duo-vibrator in je handen. Tip voor de copywriter; op de volgende verpakking kun je ‘laat de Jil Ava toe in je leven en laat je bedelven met genegenheid’, vervangen door ‘laat de Jil Ava toe in je leven en laat je bedelven met diepe trillingen op de juiste plek’.

DE JIL AVA IS HIER TE KOOP (€ 89,95) >> (MET CODE ‘LUNA’ KRIJG JE 20% KORTING)

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Cynthia schreef:

    Een nieuw speeltje op mijn verlanglijstje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.