LUNA KOOPT VOOR HET EERST EEN SEKSSPEELTJE (IN 20 JAAR)

Forgive me, lieve lezers en lezeressen, for I have sinned!

Ik adviseer jullie altijd om seksspeeltjes van veilig materiaal te kopen en dan eigenlijk ook nog het liefst nog van goede, betrouwbare merken, maar het seksspeeltje dat ik zelf de laatste 1,5 jaar het meest, diepst en geilst heb gebruikt is een neppert. Ik heb jullie (en mezelf ook) in mijn review (REVIEW #333: NJOY PURE WAND) en mijn vlog (VLOG: NJOY PURE WAND) doen geloven dat ik een échte Njoy Pure Wand had, maar dat was niet zo. Wist ik toen ik de review schreef niet. Wist ik toen ik de vlog maakte niet.

Matthias van Maletoyreviews.com maakte mij er, na het zien van m’n vlog, op attent dat de metalen dildo die ik in m’n handen had geen Njoy-toy was. ‘Een echte Njoy-toy heeft een ingegraveerd merkje’, aldus Matthias. En Matthias had gelijk. Mijn ‘Pure Wand’ had inderdaad geen merkje. Kut. Wat nu?

Dit is een afbeelding van njoy pure wand dildo

Mijn nep-Pure Wand zag er precies hetzelfde uit als een echte Njoy Pure Wand. En GODALLEMACHTIG wat vond ik die (nep)dildo geweldig. Hij raakte mijn G-spot op zo’n zalige, perfecte manier en iedere keer, ja, iedere keer, als ik ‘m in me voelde had ik een ‘I’m coming home’-gevoel, een ‘jaaaaa, dit is de bedoeling van extase’-gevoel. De geile vrouw in mij zei; fuck it dat-ie nep is, dit is een perfect nagemaakte metalen dildo, geniet ervan, doen, doen, doen! Stop ‘m erin! En nog een keer! De praktische zakenvrouw in mij zei; ja, Jesus, Luun, je hebt die filmpjes met die neppert nu al gemaakt en de review al geschreven, laat het gaan, laat het los! Niemand, behalve een expert ziet het verschil tussen een neppert en een echte en wat maakt het uit, als ze ‘m maar kopen, want hij is toch briljant, daar lieg je niets aan!?? De eerlijke vrouw in mij zei; dit is niet helemaal volgens mijn normen en waarden.

Ik weet nog steeds niet hoe ik aan m’n nep-Pure Wand ben gekomen. Ik test al bijna 18 jaar seksspeeltjes (voordat ik ‘voor mezelf’ begon op Climaximaal.nl testte ik toys voor offline magazine FOXY) en ik gooi regelmatig toys weg. Verpakkingen kan ik ook niet altijd bewaren, dus de metalen (nep)dildo is een toy die al jaren en jaren, zonder verpakking, met me mee is verhuisd. Ik testte ‘m nooit eerder. Ik wist niet eens meer van z’n bestaan tot ik 1,5 jaar geleden maar weer eens orde in m’n chaos ging scheppen. Ik hield ‘m vast, hij sprak me ineens wél aan en de rest is geschiedenis! Dit was het beste seksspeeltje EVER!

Tot ik een week geleden een soortement van deukje in m’n neppert aantrof tijdens het schoonmaken. Een soort gaatje. Een soortement van misschien wel een beginnetje van een ROESTPLEKJE!!!!??? SAY WHAT? SAY WHAT THE FUCK!!! Ik weet niet precies wat het is, maar er zit een plekje op de dildo waarbij het metaal is aangetast. Ik kan er met een speld ‘in’ prikken en daaronder zwart en korrelig. Het is (nog) een klein plekje, maar wat het ook is, dat maakt eigenlijk geen reet uit, want; deze nepdildo blijkt niet van 100% RVS.

Dit is een afbeelding van fake njoy pure wand dildo
(het is nogal lastig om dit plekje op de foto te krijgen)

En… als er een ‘plekje’ op een metalen dildo zit, dan is die metalen dildo dus ook niet meer niet-poreus! Dan kan je ‘m dus niet meer 100% schoonmaken en dan, dan, dan, dan is het gewoon ineens een, eh, gevaarlijke neppert! Een neppert die stukjes metaal kan loslaten, of zoiets, AAAARGH!

Dus, lieve lezers en lezeressen! Laat dit ook een waarschuwing voor jullie zijn. Ik weet dat er bij AliExpress heel veel nep-toys te koop zijn, waaronder ook nep-Pure Wands. En daar zullen vast een hoop prima toys tussen zitten hoor, maar ik ben na deze ervaring alleen maar NOG voorzichtiger.

Voor mij werd het dus de hoogste tijd om THE REAL DEAL aan te schaffen. Want het voelde al een beetje fout, niet integer, om orgasmes te krijgen van een namaak-speeltje (en trust me; heel vaak, echt, heel vaak). Dus… ik kocht voor het eerst sinds, eh, 20 jaar, zelf, van mijn eigen geld, een seksspeeltje! Een moment om even bij stil te staan!

Dit is een afbeelding van njoy pure wand dildo sign

Een dag later kreeg ik de Njoy Pure Wand al binnen (want voor 23:00 besteld, de volgende dag bezorgd, het is een wonder) (en ja, natuurlijk bestelde ik ‘m wel bij ‘mijn eigen shop’ Maanzin.nl) en hij was perfect. In z’n prachtige Njoy-doosje met roze satijn en met z’n gegraveerde logootje. Het was love at first sight (again).

Is de échte Njoy Pure Wand beter dan de neppert? Puur lichamelijk gezien merk ik geen verschil. De echte Njoy Pure Wand is een fractie kleiner dan de neppert, maar daar voel ik niks van. Ze zijn allebei GEWELDIG. Maar de neppert laat dus stukjes metaal los en zo’n seksspeeltje hoort dus no fucking way thuis in een gezond seksleven (understatement).

Dit is een afbeelding van fake vs real njoy pure wand dildo

Dus, nogmaals; de Njoy Pure Wand is de allerbeste dildo EVER! Het geilste seksspeeltje dat ik ooit in m’n handen had. De dildo die ik nog hoop mee te nemen naar het bejaardentehuis! En ze mogen bij Njoy het volgende zinnetje gebruiken als verkooptekst: ‘De Njoy Pure Wand; het enige seksspeeltje waarvoor sekstoy-tester Luna bereid is geld te betalen.’

DE (REAL DEAL) NJOY PURE WAND IS HIER TE KOOP (€ 133,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Regina schreef:

  Ik heb een ekte! Destijds met 50% korting besteld via Bol.com. Topdeal voor zo’n topspeeltje.
  Inderdaad, in een doosje met roze satijn. Soort sarcofaag voor een speeltje met eeuwig leven. :P

 2. Yoni's Corner schreef:

  de pure wand is fantastisch en ook in mijn top3!

 3. Jan Folkersma schreef:

  Het betreft hier overigens een gevleugelde uitspraak uit de populaire cultuur zoals daar zijn film en literatuur:
  “Ze kan vast weI het chroom van een trekhaak zuigen” Google het maar op. Van Stephen King tot The Wolf of Wallstreet.
  Graag gedaan.

 4. Marjan schreef:

  O dat van dat merkje wist ik ook niet….. heb ik in ieder geval vandaag weer wat geleerd! Dank Luna!

 5. Jan Folkersma schreef:

  I want me a woman that “can suck the chrome off a trailer hitch.” Staat in de Urban dictionary. Komt voor in werk van Stephen King en in talloze films. Google maar op. Graag gedaan.

 6. Bob Walberg schreef:

  Inderdaad bij Bol.com de neppert kost amper de helft.

 7. Bob Walberg schreef:

  Niet doen! van binnen zit gewoon ijzer, de goedkope is gewoon ijzer dat gegalvaniseerd is. Nadeel is inderdaad zoals bij alles wat gegalvaniseerd is: zodra er even iets van de buitenkant stuk is. gaat het heel snel bergafwaarts. Bij RVS blijft alles wat stuk gaat een nieuwe oxidelaagje maken dus het sluit zich meteen af. Overigens zal een RVS versie ook (iets) lichter zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.