LOVENSE AMBI – VIBRATOR REVIEW #401

Naam: Lovense Ambi
Producent: Ambi
Prijs: € 89,90
Formaat: lengte: kop is 7 x 2,5 centimeter, totale lengte 9 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Ambi Programmeerbare Clitorale Vibrator is het eerste volledig programmeerbare clitorale seksspeeltje voor vrouwen. Of je nu dol bent op hele gerichte vibraties of deze graag over een wat groter oppervlak wilt verdelen, Ambi kan het allemaal.’
Is dat ook zo: Nou, allemaal, allemaal…
Score: 6.5

Dit is een afbeelding van lovense ambi vibrator 1

Ik heb het er maar druk, druk, druk mee! Beetje de hele dag in bed liggen en een beetje masturberen met allerhande seksspeeltjes van diverse bedrijven, diverse materialen, diverse prijsklassen en diverse kwaliteit! Met de hoeveelheid orgasmen van mij de laatste weken zou je zeggen dat ik haast wel verlicht zou moeten zijn en omring met een gouden aura, maar niets is minder waar. Ik ben nog steeds chaotisch, snel afgeleid, druk en af en toe boos op alles en iedereen, maar… a few orgasms a day keep the doctor away! En ook met de Lovense Ambi die ik kreeg opgestuurd heb ik weer wat orgasmen kunnen bijtellen, maar of het een blijvertje is…

Ik testte al eerder een seksspeeltje van het merk Lovense, namelijk de Lush Bullet vibrator en die scoorde een 8, voornamelijk om de diepe vibraties (want die had ik niet verwacht). Check anders m’n review nog maar eens: SEKSTOY REVIEW #301: LOVENSE LUSH BULLET VIBRATOR. De Ambi is, in a way, vergelijkbaar met de Lush.

De verpakking van de Lovense Ambi

Met de verpakking is eigenlijk helemaal niks mis. Gewoon standaard doosje, standaard binnenkantje. Wit met veel roze en op de verpakking staat eigenlijk ook meteen genoeg informatie, zodat je de bijgeleverde gebruiksaanwijzing eigenlijk niet nodig hebt. Hij zit al opgeladen in het doosje, dus de Ambi is meteen ready to go.

Dit is een afbeelding van verpakking lovense ambi

De vorm van de Lovense Ambi

De vorm van de Ambi is een beetje vreemd. Het heeft wat weg van zo’n hamertje dat een dokter gebruikt om je kniepeesreflex te testen, al moet ik toegeven; ik denk vooral dat zo’n doktershamertje er op deze manier uitziet. Okay, okay, ik heb even ge-Google’t en zo’n doktershamertje ziet er heel anders uit, maar de Ambi Lovense zou je prima als zo’n hamertje kunnen gebruiken, want; hard en van siliconen en je kan ‘m richten op je knieschijf. Maar de Ambi ziet in ieder geval uit als een hamertje, met een handvat(je) en een soort druppelvormig ding erop dat trilt en dat je tussen je schaamlippen kan plaatsen. Op het oog wat vreemd misschien, maar… je kan de Ambi op verschillende manieren plaatsen; in z’n geheel tussen je schaamlippen, het brede puntje tegen je klit of het spitse puntje tegen je klit. En er zijn vast nog 100 andere manieren, maar dit zijn wel de 3 meest voor de hand liggende. Ik vind dit echt een heel erg goede vorm! Maar. Dan. Echt.

Maar hoe zit het met de trillingen?

Hoewel ik zelf toch liever wat grotere dingen in m’n handen heb als het om seksspeeltjes gaat, moet ik zeggen; voor een ‘soortement van bullet vibrator’ doet deze Ambi echt heel goed z’n best. De trillingen zijn, zeker op de lagere standjes erg ‘rumbly’. Ik heb nog steeds geen goed en lekker klinkend woord gevonden voor ‘rumbly’. Als je het woord ‘rumbly’ alleen al uitspreekt, dan weet je waar je mee te maken hebt. Bij het uitspreken van het woord ‘diep’ zit een ‘ie’ en dat ‘iiiieeeeeeeeee’ is precies niet wat je moet hebben. Je moet een ‘mmmmm’, of een ‘uummm’, of ‘hhhhmmmm’ hebben… Snapt u mij nog?! Weet jij een beter (Nederlands) woord; ik hoor het graag in de comments!

Dit is een afbeelding van lovense ambi vibrator

Op de hogere standjes wordt het wat minder voor mij, maar op de lagere standjes; lekker, lekker, lekker. Klaarkom-materiaal? Jazeker! De hogere trilstandjes, of hardere, zijn overigens niet vervelend, maar iets te ‘buzzy’ voor mij. En zie hier ook weer; het woord ‘buzzy’ heeft die ‘ie’ erin. En dat klinkt al precies zoals het voelt! Ieeeeeeeee! Maar wat is het Nederlandse woord hiervoor? Ik gebruik altijd ‘hoog’ of ‘snerpend’, maar dat dekt ook weer niet de lading. Dus… weet jij een beter Nederlandstalig woord? Laat het me weten in de comments.

De Lovense Ambi is ‘a programmable bullet vibrator’

De Lovense Ambi heeft 3 soorten steady trillingen en 1 vibratiepatroon. Maarrrrrrr! Je kunt de steady trillingen aanpassen qua intensiteit middels een heel prettig en duidelijk functionerende App! Hierdoor kon ik standje 1 nog zachter later trillen (ik hou gewoon heel erg van diepe, maar wel zachte vibraties). Ook kun je zelf nog 7 patronen toevoegen aan de lijst met vibratiepatronen. Deze patronen kun je zelf maken, maar je kunt ook kiezen uit patronen die anderen al maakten (lekker makkelijk). Werkt superhandig, superintuïtief en de Ambi had eigenlijk een dikke 8.5 kunnen scoren, maar er was 1 probleem.

Maar wat is het probleem dan?

De trillingen zijn dus eigenlijk héél erg prima. Echt. En de Lovense Ambi is oplaadbaar via een magneet-USB-snoertje en waterproof en van siliconen, dus ook dat zit helemaal goed. Het probleem is alleen; het is een bullet vibrator. En bij dit soort kleine vibrators die zoooo hard en goed trillen worden de trillingen vaak ook doorgegeven aan… je vingers en je hand. En dat is ook het geval bij de Lovense Ambi. Het handvat is (aan de binnenkant) waarschijnlijk van metaal en dat metaal, ja, Jesus, dat geeft de trillingen zo intens door aan het siliconen dat je binnen een minuut al lamme vingers hebt. En na een paar minuten had ik gewoon kloppende vingers. Niet fijn. Niet lekker. Echt een hele, hele grote domper op een verder heel goed speeltje!

Dit is een afbeelding van lovense ambi vibrator luna

Conclusie

Alles is goed aan deze bullet vibrator, behalve dus dat hij eigenlijk té goed is qua diepe trillingen en niet alleen je kutje, je binnenste schaamlippen en je buitenste schaamlippen laat trillen, maar ook je vingers. En die zitten daar nou net niet op te wachten.

DE LOVENSE AMBI IS HIER TE KOOP (€ 89,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Uny schreef:

    Hamertje tik..

  2. J schreef:

    So Luna is all about that bass… No treble :-)

  1. 17 december 2017

    […] post VIBRATOR REVIEW #401: LOVENSE AMBI appeared first on Sex Blog | CLIMAXIMAAL | Seks Speeltjes | […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.