SATISFYER PRO 4 COUPLES – VIBRATOR REVIEW #411

Naam: Satisfyer Pro 4 Couples
Producent: Satisfyer
Prijs: € 69,95
Formaat: 9,5 centimeter x 4,1 centimter
Gewicht: 103 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘De vibrator wordt gedragen door haar en door de vibraties en de luchtdrukstimulatie worden beide partners optimaal gestimuleerd.’
Is dat ook zo: dit is yukiyuki in z’n puurste vorm
Score: 1

Dit is een afbeelding van satisfyer pr0 4 couples

Dat ze bij Satisfyer ook met een luchtdrukspeeltje voor partners kwamen. Wow! Dat had niemand aan zien komen. Ik niet in ieder geval. Dus toen ik een paar weken terug een doosje kreeg met daarin de Satisfyer Pro Plus Vibrations (SEX TOY REVIEW #407: SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT), de Satisfyer Pro Plus Vibration (VIBRATOR REVIEW #406: SATISFYER PRO PLUS VIBRATION) én de Satisfyer Pro 4 Couples was ik blij! Heel blij! Nieuwe toys, met nieuwe techniekjes en nieuwe mogelijkheden! Yes! Maar nu, nadat ik alle 3 de nieuwste Satisfyers uitgebreid heb getest ben ik iets minder blij.

Het klinkt fantastisch; een seksspeeltje op luchtdruk dat je kunt gebruiken tijdens de seks, waarbij je klit gestimuleerd wordt door de luchtdruk en waarbij je G-spot en zijn eikel of schacht gestimuleerd worden door vibraties. Klinkt briljant zelfs en dit zou de bedoeling moeten zijn van de Satisfyer Pro 4 Couples, maar nadat ik ‘m getest heb moet ik tot de conclusie komen; laat het maken van luchtdrukspeeltjes maar aan Womanizer over en laat het maken van partner-vibrators maar aan We-Vibe over.

Dit is een afbeelding van satisfyer pro 4 couples nee

Eerste indruk van de Satisfyer Pro 4 Couples

Het eerste wat ik dacht toen ik de Satisfyer Pro 4 Couples uit de verpakking haalde; ehhhhhhh, dit gaat niet lukken. Nu niet. Nooit niet. Bij mij niet en bij geen enkele andere vrouw niet. Ik heb bijna niet eens zin om uit te leggen waarom dit speeltje nooit gaat passen, omdat ze bij Satisfyer blijkbaar ook niet eens de moeite hebben genomen om eens goed naar een vrouwenlichaam te kijken. Of naar een mannenlichaam en een vrouwenlichaam tijdens het neuken. Want als ze dat wel hadden gedaan, dan hadden ze deze Satisfyer Pro 4 Couples nooit op de markt durven brengen. Of misschien weten ze dondersgoed hoe een mannenlichaam en een vrouwenlichaam zich bewegen tijdens het neuken, maar interesseert het ze geen flikker en denken ze alleen maar; we moeten zo snel mogelijk dit speeltje op de markt brengen en dat het niet past of werkt, who cares, elke euro is er eentje! Kassa!!! Voordat het algemeen bekend wordt dat deze toy ruk is hebben wij er al genoeg verkocht om uit de kosten te zijn.

Ik wil graag algemeen bekend maken dat de Satisfyer Pro 4 Couples ruk is.

De pasvorm van deze Satisfyer is KUT

Ook al is dit een seksspeeltje dat je samen ‘hoort’ te gebruiken, toch heb ik ‘m eerst even in m’n eentje getest. Of getest, getest? Gepast. Want toen ik ‘m voor het eerst in m’n handen had dacht ik wel dat het nooit ging passen, maar een speeltje in je handen beoordelen is toch wat anders dan in je kut. Dus ik heb het kleine, flubbelige stukje dat in mijn kutje zou moeten tijdens het neuken in mijn kutje gebracht met wat glijmiddel. Dat ging prima, want het is een dun, klein, flubbelig stukje. Maar dan? Dan is het de bedoeling dat het zuigmondje ook daadwerkelijk op je klit terecht komt. En daar gaat het mis, want het is een vreselijk geduw en getrek om dat mondje in de juiste positie te krijgen.

Dit is een afbeelding van satisfyer pro 4 couples 2

Ik heb het enigszins voor elkaar gekregen, maar dit was nogal een pijnlijke aangelegenheid (ik moest heel hard duwen). Is het dan ook nog mogelijk om op de knopjes te kunnen drukken? Neen.

De trillingen en de knopjes zijn namelijk OOK KUT

De knopjes van deze Satisfyer Pro 4 Couples zijn echt waanzinnig kut en klote. Niet te voelen als je het speeltje ‘gebruikt’ en al helemaal amper in te drukken als je het speeltje in je hebt, want ook daarvoor moet je behoorlijk wat kracht zetten (op de knopjes dus) (om dit speeltje op z’n plek te houden moest je ook al wat kracht zetten). Het zuigmondje van deze Satisfyer werkt in principe prima (als je ‘m op z’n plek krijgt), maar de trillingen zijn echt ruk. Ruk. Ruk. Rukkerderruk. Oppervlakkig, goedkoop en heel erg ‘tandarts-boor’. Brrrrr…

Samen met partner is het NOG VEEL KUTTER

Ik heb het voor de vorm wel even uitgetest; het samen met M. proberen van de Satisfyer Pro 4 Couples. Maar bij iedere poging om zijn pik in mijn kutje te krijgen terwijl de Satisfyer Pro 4 Couples ook in mijn kutje zat, floepte dat hele ding er alweer uit. Logisch natuurlijk, want het stukje dat in mijn kutje zit, zat of hoorde te zitten is gewoon te klein, te ielig, te flubbelig. In standje missionaris lukte het hem niet eens om in me te stoten, want hij kwam steeds tegen het harde uiteinde/hoekje aan. Lekker is anders. En stel hè, stel, dat het in dit standje wel zou lukken dat hij in mij zou zitten, inclusief de Satisfyer Pro 4 Couples, hoe in Godsnaam ga je dan al die knopjes bedienen?

Dit is een afbeelding van reclame satisfyer pro 4 couples

Terwijl ik bovenop M. zat is het overigens wel gelukt om de Satisfyer Pro 4 Couples, inclusief zijn pik in me te krijgen. Of krijgen, krijgen, wurmen, duwen, pielen, hangen, wurgen, GEDOE. Geil is Godverdomme heel, heel anders.

En nu ben ik wel wat gewend. En ook M. begint er inmiddels aan te wennen dat hij en zijn pik te pas en te onpas ergens bij worden gevraagd om even iets te voelen of te testen. Maar als je net samen bent of nog jong en onzeker en je van je zuurverdiende geld voor het eerst iets spannends hebt durven te kopen om samen te gebruiken. En dat dat ‘spannende’ dan deze Satisfyer Pro 4 Couples is (want die wordt toch wel als iets leuks voor allebei in de markt gezet). Dat is gewoon zielig! Dat is gewoon om te janken.

Conclusie

Satisfyer?!!!! WHAT WERE YOU THINKING?!!! Ik zou zo ontzettend graag eens met iemand praten van de eh, testafdeling? Er moet toch iemand verantwoordelijk zijn voor het testen van seksspeeltjes binnen het bedrijf zelf? Iemand met verstand van zaken? Iemand met een kut? En iemand met ballen genoeg om te zeggen; wat jullie nou hebben gemaakt, ha, haha, hahahahahaha, dit product is zo ruk en zo een belediging voor mijn kut en mijn klit en ga maar weer snel terug naar die tekentafeltjes van jullie en volg meteen een cursusje biologie, anatomie en natuurkunde.

DE SATISFYER PRO 4 COUPLES IS HIER TE KOOP (€ 69,95) >>

Maar die ga je natuurlijk niet kopen, duhhhhh! Check mijn lijst met toppers (speeltjes met een 10) (of speeltjes met een 9) maar eens uit… daar heb je wat aan tenminste!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Uny schreef:

  Goed verwoord.. ik ben blij dat jij dit stuk hebt geschreven want ik weet niet hoe ik het moet doen. Zodra ik dat stukje ingebracht heb is dat zuigmondje echt ver van mn klit vandaan, ze dachten wss dat de clitoris vlakboven de vagina opening zit ofsow.. nou bij mij niet..

 2. Mark (van Euphoria) schreef:

  Mooizo, gelukkig niet op voorraad bij Euphoria en die gaat er dus ook niet komen :)
  Ik was al sceptisch en nu is het bevestigd. Bedankt voor je zware werk!
  (Want met dit soort speeltjes mag je het werken noemen)

  • Luna schreef:

   Ja, dit is dan wel echt werk, hahahaha… maar af en toe is het ook wel fijn om iets volledig af te kunnen branden, schrijftechnisch gezien :-)

 3. Ier schreef:

  Wat een drama…

 4. DibbesD schreef:

  Erg fijn dat je ons weer voor een miskoop hebt behoed….. samen met M.!

 5. Rebecca schreef:

  Dat dit nergens op slaat kan je toch meteen zien? Ik ben noOit fan geweest van toys die beweren alles te kunnen – beide partners tegelijk optimaal stimuleren – ja sorry maar een tuig dat je alles uit handen neemt? Wat heb je er aan, aan dat gestimuleerd worden samen als niemand oplet? Kan je even goed alleen masturberen.

 6. Bibis Satisfyer-Blog schreef:

  Hello Luna,

  I like to read your blog and even if I do not always understand everything, i feel inspired by many of your contributions. However, I do not agree with your review of Satisfyer Pro 4 Couples. My friend and I now own this nasty little piece for about 3 months and really enjoy using him.

  Of course, such a device is not made for every woman, because we are all built a bit differently. The Satisfyer Pro 4 Couples suits me perfectly, but a dear friend has similar problems as you. It’s not a simple vibrator to put in – it’s a bit more complex and he has to fight on two fronts ;-)

  I like what he does to me and my friend enjoys him a lot, too.
  Maybe you like to stop by my own page and read my review of the Satisfyer Pro 4 Couples pressure wave vibrator? http://satisfyer-pro.de/satisfyer-pro-4-couples-paarvibrator

  Much love and greetings
  Bibi from Germany

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.