FLESHLIGHT TURBO THRUST – MASTURBATOR REVIEW #388

Ik ken L. al jaren (al bijna 20 jaar, OMG) en hij roept ook al jaren dat hij wel eens iets wil testen. Geintje, dacht ik altijd. Daarnaast; als ik iedereen van seksspeeltjes zou voorzien die daarom vraagt, dan houd ik zelf niks meer over, hahahaha. Maar ik stuurde L. onlangs, als geintje, de Fleshlight Turbo Thrust (die ik weer kreeg van Easytoys.nl) (waarvoor uiteraard weer mijn dank) met de mededeling dat ik dan wel een geschreven review van ‘m verwachtte. En hij hield woord!

Naam: Fleshlight Turbo Thrust
Producent: Fleshlight
Prijs: € 54,95
Formaat: 25 centimeter lang, maximale diameter 5 centimeter
Gewicht: 704 gram
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De sextoy heeft een transparante huls met daarin een ijsblauwe sleeve. Dit zorgt voor een bijzondere look en laat jou alle actie zien wanneer je de toy gebruikt.’
Is dat ook zo: Ja!
Score: 8

Dit is een afbeelding van fleshlight turbo thrust

Steevast sluit ik mijn mails naar Luna af met een stoer bedoelde opmerking ‘als je nog eens iets getest wil hebben?’. Dit doe ik al zo lang dat ik het mij overviel toen ik van Luna de vraag kreeg wat mijn postadres ook alweer was. Vol verwachting sms-te ik mijn vriendin (V.) dat we binnenkort iets leuks konden gaan testen. En ja hoor, drie weken geleden vond ik een briefje van de postbode dat ik een pakketje bij de buren kon komen ophalen. De zwaarte van het pakket maakte mij nieuwsgierig naar de inhoud, maar ik besloot om te wachten en het pakket (ingepakt in panterpapier, oooooh, bedankt Luna) samen met mijn V. uit te pakken zoals afgesproken.

Omdat V. naast mij een vaste relatie heeft duurde het nog een week voordat wij samen konden afspreken. Na het inchecken in het hotel haalde ik na een minuut of 30 de verrassing van Luna uit mijn tas. Vanzelfsprekend liet ik V. het cadeau uitpakken (ze griste het uit mijn handen) en het panterpapier van de doos vloog in het rond en toen… barste ze in lachen uit! Ik had het niet meteen door, maar al snel werd me duidelijk dat het speeltje niet voor haar of ons samen was, maar voor mij!

Masturbators zijn voor rukkers, toch?

Het is raar, maar ik had er helemaal geen rekening mee gehouden dat Luna mij een sekstoy voor mannen, de Fleshlight Turbo Thrust dus, zou sturen. Natuurlijk weet ik wel van het bestaan af van seksspeeltjes voor mannen, maar als ik eerlijk ben keek ik op dit soort toys en op de gebruikers neer. Masturbators zijn voor rukkers. Toch? V. en ik hebben er hartelijk om gelachen en een super dag gehad, maar die dag de Fleshlight niet verder uitgepakt.

Dit is een afbeelding van fleshlight turbo verpakking

Ik heb de Fleshlight toch maar uit de verpakking gehaald

Ik heb het pakketje weer mee naar huis genomen en later, in het weekend erop, toen ik in een bepaalde bui was viel mijn oog op de doos met de Fleshlight. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet weerstaan, maakte de verpakking open en haalde de Fleshlight Turbo Thrust masturbator eruit. Het is een doorzichtige huls in de bekende zaklamp-vorm van hard plastic met een dop aan de onder- en bovenkant. Daarin zit een sleeve van een zacht, gel-achtig blauw doorschijnend materiaal. Na wat uitzoekwerk op internet: met de draaidop bovenin kan je de vacuümdruk verhogen of verlagen en de dop aan de andere zijde van de huls is een beschermkap voor wanneer je de Fleshlight masturbator opbergt.

M’n eerste indruk van de Fleshlight Turbo Thrust

Eerste indruk? De Fleshlight voelt solide en stevig aan als je hem vastpakt. Vrij zwaar in de hand. En ja de eerste keer voelde ik mij wel wat gek om daar zo te staan met dat ding in m’n hand. Een masturbator! Ik ben superblij dat de Fleshlight Turbo Thrust er niet uitziet als een roze nepkutje. De transparant blauwe futuristische uitstraling, zonder koud of kil over te komen, spreekt mij aan en hierdoor heb ik er die avond al snel minder moeite mee om mezelf als proefkonijn te gedragen. Na een speurtocht door huis op zoek naar glijmiddel had ik het bijna opgegeven totdat ik het gratis sachet met glijmiddel zag liggen op m’n bed. Die was er vast uitgevallen bij het uitpakken.

Dit is een afbeelding van turbo fleshlight thrust blue

De voorbereiding

De mensen van Fleshlight geven het advies om de blauwe sleeve even in warm water op te warmen. Ik haal sleeve uit de harde huls en loop op en neer naar de badkamer en duw de warme vochtige blauwe sleeve daarna terug op zijn plek in de Fleshlight huls.

Het advies is het glijmiddel op het uiteinde van de ingang te smeren en ook wat naar binnen te duwen. Als ik m’n pik tegen de Fleshlight aandruk moet ik stevig drukken om naar binnen te komen. Dat kan niet de bedoeling zijn! Even kijken of de ventielknop boven hier wat in kan betekenen en ja, door de dop los te draaien voel je direct verschil bij het in- en uitglijden.

De eerste poging

Even heb ik de dop te los en rammelt hij bij iedere beweging, kortom iets vaster draaien tot ik de perfect fit vind, precies strak genoeg. De Fleshlight Turbo Thrust voelt vrij zwaar in je hand, dat is even wennen. Die eerste keer ben ik zo bezig met uitvinden hoe het werkt dat ik m’n erectie voel verslappen. Maar ik laat me niet voor een gat vallen en na even iets anders te hebben gedaan (iets anders = Pornhub bezoeken, kent u The Upper Floor?) ben ik in voor een tweede poging.

Dit keer gaat het gesmeerd. De Fleshlight heeft inmiddels zijn warmte verloren, maar dat is geen enkel probleem. Na twee keer stoten speelt temperatuur geen rol meer voor mij.

Op de verpakking staat een prachtig plaatje van de niet-anatomisch vormgegeven holte met een gedeelte wat het gevoel van lippen, een gedeelte dat het gevoel van de tong en een gedeelte dat het gevoel van de keel moet nabootsen (‘the ultimate blow job experience’). Eerlijk gezegd kan ik je niet zeggen welk deel ik waar en wanneer heb gevoeld. Maar het voelt prima!

Dit is een afbeelding van fleshlight turbo thrust masturbation sleeve texture

Het voelt zelfs heel goed, een bijzonder lekker gevoel, helemaal als ik de sweet spot vind van de vacuümdop. Waar kan ik als newbie het gevoel het best mee vergelijken? Ik denk dat het voor mij het meest in de buurt komt van door twee handen dwingend te worden afgetrokken en gemasseerd met glijmiddel. Het gevoel van draaiende, masserende handen waardoor je niet precies weet wat je voelt en ook niet precies in de hand hebt wanneer je komt. En als ik kom voelt het een stuk heftiger en langduriger dan als ik mezelf aftrek.

Het is een apart gezicht en idee om je pik een plastic doorschijnend apparaat in te zien glijden en de huls te zien vullen. Wat ik opvallend vind; ik denk niet dat ik extreem groot geschapen ben, maar voor je gevoel vul je de Fleshlight bijna helemaal op. Dat geeft naast een intens orgasme ook een fijne egoboost!

The cleaning after the party before

Het schoonmaken vind ik nog wel een dingetje; stapte ik vroeger even onder de douche, nu moet je de sleeve binnenstebuiten keren, afspoelen, wassen met toycleaner en ergens goed laten drogen. Als het droog is moet je de sleeve die van zacht materiaal is gemaakt eigenlijk inpoederen en pas dan kan je de masturbator in elkaar zetten en en discreet opruimen.

Conclusie

Na de Fleshlight Turbo Thrust een paar keer gebruikt te hebben moet ik zeggen dat ik om ben. Na de eerste keer heb ik niet meer de moeite genomen om de blauwe sleeve in warm water op te warmen. Er zijn ook speciale opwarmers te krijgen die geen water gebruiken en wie weet schaf ik die nog wel eens een keertje aan (of misschien kan Luna die wel voor me regelen).

Mijn vooroordeel tegen sekstoys voor mannen is weg. Maar niet de schroom om het te kopen of het er met anderen over te hebben. Die is er nog steeds. Maar daar ben ik vast niet de enige in: ik zie het nog niet gebeuren dat mannen homeparties organiseren waar iemand de diverse sekstoys voor de vriendenclub demonstreert en verkoopt, zoals je voor vrouwen wel hebt. Maar voor die momenten dat ik wil masturberen en de zin en tijd heb dan is de Fleshlight Turbo Thrust een aanwinst en een blijvertje!

DE FLESHLIGHT TURBO THRUST IS HIER TE KOOP (€ 54,95) >>

Nou, L. je gaat voortaan door het leven als testman L. hoor! Heel erg bedankt voor je review! Een genot om te lezen (maar voor mij ook wel een beetje raar, omdat ik je al zo lang ken)… en… er is weer een cadeautje voor je onderweg (voor jou ja, maar misschien mag V. wel kijken)!

En… meteen een vraag voor de rest van de (hier lezende) mannen! Hoe kijken jullie tegen masturbatoren aan? Vertel je aan je vrienden dat je er 1 hebt (als je er 1 hebt)? Gebruik je ‘m ook tijdens je relatie (als je er 1 hebt dus)?

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Hans schreef:

  Lieve Luna,

  Geef mij de Hot Octopuss pulse 3 Duo maar
  Die is echt super goed ene mijn vrouw wordt er ook door verwent

  Xxxxjes
  Hans

  • Luna schreef:

   Ik vond de Pulse 2 DUO voor mij toen niet zo fijn… maar ik heb er nog geen man over horen klagen! Misschien toch de Pulse 3 DUO maar een keertje regelen, kijken wat we daar hier van vinden… :-)

   • Hans schreef:

    Hij bevalt ons super goed
    Terwijl de Hot Octopuss pulse 3 duo om mijn totempaal zit geschoven gaat zij erboven op zitten met haar clitje op het punt waar hij vibreert en dan bedien zij hem met de afstandbediening en dan samen tegelijk klaarkomen goddelijk is dat

 2. Niek schreef:

  Hoi Luna,

  Ik heb er heimelijk één…. Dat wil zeggen; ik hang het niet aan de grote klok.

  Het was ook zo’n goedkoop nepk*tje, die al bij de eerste keer inscheurde (ook goed voor je ego, maar geloof me, ik ben gewoon gewoon).

  Af en toe leuk, ik herken me in het schoonmaakritueel. Ben wel erg benieuwd naar bijvoorbeeld de fleshlight, maar momenteel hebben andere uitgaven mijn prioriteit!

  Ik gebruik hem/het/haar alleen… Als ik eens samenben met een dame, heb ik genoeg om te geven om daar mee bezig te zijn, hahaha!

  Lieve groet,

  Niek

  • Luna schreef:

   Hahaha, ja, dat lijkt me zeker goed voor je ego; een ingescheurd (nep)kutje… maar wel zonde… het schijnt dat Fleshlight het meest verkochte seksspeeltje is trouwens (en ze bestaan al 20 jaar ofzo)… dus, mocht je ooit een nieuwe willen, dan zou ik hiervoor gaan ;-)

   • Niek schreef:

    Ik lees heel veel over de fleshlight inderdaad, dat liet mij ook weer doorklikken om deze review te lezen!

    Nou ja, als je weer eens een mannelijke (solo) tester zoekt, die ook nog aardig kan pennen…. je hebt mijn emailadres nu!

    Lieve groet,

    Niek

 3. Uny schreef:

  Hallo luna! Ik krijg blijkbaar wat speeltjes opgestuurd om te testen, zou ik mijn reviews naar je toe mogen mailen en dat dat dan gepost word op je site? Zou dat mogen? Ik heb namelijk eerder gezien dat er een lezeres een review instuurde en je die had gepost, dat zou ik ook heel graag willen. Is dat mogelijk? En natuurlijk de belangrijkste vraag, vind je dat leuk?

  • Hans schreef:

   Er zijn ook altijd mensen die het geluk hebben dat ze sexspeeltjes mogen testen
   ::-):-):-):-)

  • Hans schreef:

   Dat heb ik nou nooit hè
   Hihihi

   • Uny schreef:

    Uhh ja, ik vroeg aan satisfyer of ik 1 speeltje mocht testen en ze sturen me nu alle modellen.. echt omg.. maar moet dus een review schrijven maar dus ook ergens posten en ik hoop dat van luna op haar blog mag! Zal de komende maanden dus druk zijn omg .. hahah wat heb ik gedaan denk ik dan hahahaha maar achja, wel super leuk en sta ik 1 keer in de schoenen van luna haha! Nu weet ik hoe het voelt als je weet dat je een doos vol speeltjes krijgt..

 4. Guido schreef:

  Ik heb er een gehad welke ik alleen gebruikte en met mijn vriendin, maar die is inmiddels gearchiveerd (de fleshlight, niet de vriendin). De sensatie is enorm zodra het gelukt is om een zeer gemiddeld formaatje lul erin te krijgen dankzij een liter glijmiddel. Die dingen zitten me toch een potje retestrak. Vervolgens het schoonmaken, talkpoederen, scheurtjes, hygiëne….
  Heb je een partner die jou eens anders wilt verwennen? Dan is een fleshlight heeel tof mits het verwennen ook het schoonmaken omvat :p

 5. Else schreef:

  Heel mooi geschreven JT mag wel oppassen

 6. Uny schreef:

  Luna accepteer je gast reviews?

  • Hans schreef:

   En je vader moet dan die hele doos vol speeltjes mee uit Nederland nemen
   Wat zeg je als hij vraagt wat er in die doos zit ?

  • Luna schreef:

   Hi Uny! Ik accepteer wel eens gast reviews, maar ik kan niet garanderen dat ik ze ook plaats… dat is van meerdere dingen afhankelijk… of ik ze bij m’n site vind passen qua schijfstijl, etc.! Dus ehm… maar krijg je die speeltjes zomaar opgestuurd?

   • Uny schreef:

    Oke, ja ik weet dat ik wel goed zal moeten schrijven etc. Hopelijk vind je ze goed als ik ze tegen die tijd opstuur.

    En ja, ik stuurde ze een email met de vraag of ik 1 speeltje mocht testen, ik dacht “vragen kan geen kwaad” en dat ik een uitgebreid review erover zou doen! Toen vroegen ze me of ik blogger was of een website had, en ik zei nee, maar ik zei wel dat ik hen mijn review gewoon kon doorsturen via mail en dat ze die op hun website plaatsen.. en dat ik op verschillende plekken zou proberen mn review te plaatsen. En toen zeiden ze “sounds great” en vroegen ze me om mijn adres hahaha.. ik vroeg nog wel welk speeltje ze me zouden sturen en paar minuten later kreeg ik antwoord met dat ik alle modellen zou krijgen, en kreeg meteen de track and trace code. Echt bizar allemaal. Maar hopelijk kan ik dus mn review bij jou kwijt, als mijn review ergens gepost staat, moet ik de link naar ze sturen. Dusja! Ze weten ook dat dit mn eerste keer testen is voor een bedrijf dus ja, haha. Ze hebben mij toch wel goed verstaan hoop ik haha. Want ja, ze sturen MIJ (MIJ?!?!) gewoon producten op, “IK” zonder ervaring haha! Maar ga wel mijn best doen

    • Jorrit schreef:

     Zozo, goed geregeld Uny!
     Succes met het testen, ga ook eens kijken of ik een producer zo ver krijg haha!

    • Luna schreef:

     Gewoon lekker gaan genieten van de Satisfyers, die heb je straks in ieder geval al binnen, toch? En als ik je review uiteindelijk niet plaats, fuck it, dan heb je toch mooi die speeltjes gekregen!

     • Uny schreef:

      Haha kga zeker genieten.. echt je moest eens weten hoe blij ik ben. Nog steeds wel erg verbaasd haha! Maar ze willen een link naar de review van hun product, vinden ze het niet erg als je er bijv een paar niet heb gepost? Ik bedoel, ik voel me wel beetje gedwongen om hun echt voor alle producten die ze me sturen, een review online te krijgen, want ze willen het zelf lezen. Hoe ga ik daarmee om? Ik ga wel gewoon op zoek naar andere plekken waar ik mn review kan delen. Want het bedrijf verwacht wel wat terug te zien natuurlijk

     • Uny schreef:

      Bedoelde dat ik me verplicht voel, nier gedwongen.. kwam niet op het goede woord

   • Uny schreef:

    Luna het klinkt alsof je het raar vind dat ze het zomaar zouden opsturen naar iemand. Ik vind het ook raar, maar….. als het echt echt heel raar zou zijn en bedrijven dat normaal niet zomaar doen, dan kan ik maar op 1 reden komen waarom ze het zouden doen. Namelijk: satisfyer is natuurlijk een concurrent van womanizer en als ze echt heel graag boven womanizer willen staan, zullen ze vast vanalles doen om zoveel mogelijk fans te krijgen.

    Dat denk ik dan hé.

 7. Marjan schreef:

  Wat een leuke enthousiaste review!

 8. Jorrit schreef:

  Heb zelf 2 Fleshlights met verschillende vormen en dat bevalt mij prima.
  Mijn beste vrienden weten dat ik ze heb (ik ben best open over vrijwel alles in mijn leven) en mijn vriendin vindt het zelfs ook nog een beetje geil om ze op mij te gebruiken zo nu en dan. (net als bijv. die tenga eitjes)
  Dus het kan prima imho!

  • Luna schreef:

   Heel even voor mijn beleving… want zit er een soort van ‘houdbaarheidsdatum’ aan een Fleshlight? Want volgens mij ‘vergaat’ dat materiaal na een keer of ehm, 50 gebruiken? Of zorg jij er goed voor? Wat dat betreft zijn vrouwenspeeltjes toch wat makkelijker schoon te maken (al is dat soms toch ook een heel gedoe met ribbeltjes en dingetjes)…

   • Jorrit schreef:

    Tot nu toe heb ik er nog steeds plezier van en mijn oudste heb ik al iets van 6 jaar ofzo? Nu moet ik daarbij wel vermelden dat ik het apparaat niet zo misbruik als een DHL bezorger met zijn pakketjes, maar heb ik toch wel redelijk wat km’s erop zitten. Maak hem altijd vrijwel direct schoon (binnenstebuiten onder de kraan), zeker als er iets ingaat wat geen glijmiddel is en laat ik het goed drogen. Als ik het voor langere tijd opberg (bijv. Toen ik een iets minder openminded vriendin had of tijdens mijn ONS periode) gaat er een berg maïzena overheen…
    Net als met vrouwen speelgoed is het zo: als je er goed voor zorgt heb je er lang plezier van. (Maar dat RVS speelgoed van mij is idd wel vele malen makkelijker schoonmaken haha!)

 9. An schreef:

  Als vrouw voel ik ook gene wat betreft mijn collectie sextoys. Niet iets dat ik met vriendinnen bespreek en op die party’s zul je me ook nooit treffen. Gelukkig kun je tegenwoordig online heel discreet shoppen. En met een beetje onderzoek op sites als climaximaal (bedankt Luna!) kom je er snel achter wat de betere speeltjes zijn. Dus L, laat je niet tegenhouden, schroom hoeft geen belemmering te zijn getuige de la van mijn nachtkastje :)

 10. Linda schreef:

  Mij lijkt het persoonlijk een major turn on om een man zo’n doorzichtige fleshlight te zien gebruiken…

  Misschien een leuk kadootje voor de man, voor zijn verjaardag

 11. AnnA schreef:

  Ik vind het zelf erg opwindend, de combinatie mannen en sexspeeltjes. Beetje raar dat er inderdaad nog zo’n “taboe” op rust. Alsof mannen niet kunnen genieten van sextoys. En samen die fleshlight gebruiken lijkt me ook geil, trouwens.
  Helaas is mijn vriend helemaal niet van de sexspeeltjes :-(
  Ik heb zelf wel een hele collectie, overigens. Maar die gebruik ik dus alleen solo hahaha.

  • Hans schreef:

   Hey Anna

   Ik kan je vertellen dat het goddelijk lekjer is als je vrouw je gaat verwennen met zo’n geil sexspeeltje waarbij ze dan ook nog eens uitmaak hoe snel of langzaam zij jou naar een hoogtepunt brengt
   En dan is het natuurlijk heerlijk als je daarna he vrouw met een geil speeltje gaat pakken

 12. AnnA schreef:

  Ik geloof je op je woord Hans. Nu alleen mijn vriend nog zien te overtuigen. Ik kan hem helaas niet dwingen ;-)

  • Hans schreef:

   Nee iemand dwingen om iets te doen is nooit leuk dat werkt averechts verkeerd.
   Maar misschien is aan hem voorstellen om eens te experimenteren bij jou met jou sexspeeltjes zodat hij ziet hoe lekker dat jij het vind om zo genomen te worden

   Xxjes :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.