PRISMS EROTIC GLASS HAMSA – DILDO REVIEW #421

Mijn favoriete Belgische koppel liet weer eens van zich horen! Ik had ze allebei een kerstcadeautje gestuurd en ze hebben de seksspeeltjes (want een kerstcadeautje van mij is over het algemeen een seksspeeltje) inmiddels getest! En hoe! Hieronder lees je de (waanzinnig goede en leuke) review van de Prisms Erotics Hamsa door E. en D.!!!! Ik kreeg deze glazen dildo vaEasytoys.nl, maar met sommige toys maak je anderen (D. én E.) dus gelukkiger dan jezelf! Echt, een hele dikke applaus voor deze review, ik ben volledig overtuigd van de 10!

Naam: Prisms Erotic Glass Hamsa
Producent: Prisms Erotic Glass
Prijs: € 42,95
Formaat: 19 x 3,3 centimeter
Gewicht: 333 gram
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Hij kan namelijk gebruikt worden als anaal dildo, G-spot dildo én P-spot dildo. Dit maakt hem geschikt voor iedereen.’
Is dat ook zo: Jazeker!!!
Score: 10

Dit is een afbeelding van prisms erotic glass hamsa

Toen we tijdens onze vrij(e)-tijd wat aan het surfen waren op zoek naar leuke speeltjes om ons seksleven nog net dat ietsje extra te geven (moest dat nog kunnen), kwamen we bij dit speeltje terecht. Toen die vrijgevige Luna ons dus vroeg wat we nog wilden testen, twijfelden we dan ook geen moment. Deze mooie, glazen dildo was hét speeltje waarmee wij het nieuwe jaar in wilden gaan. Nu is het heel fijn dat wij allebei voor veel dingen open staan. Deze Hamsa zou dus een speeltje worden om te delen! En dat is maar goed ook, want deze toy wordt verkocht als eentje dat zowel de G- als P-spot weet te plezieren, en of dat klopt!

Het merk Prisms Erotic heeft enkel glazen toys in het gamma, van alle soorten. Dit was voor ons een volkomen nieuw terrein. We vonden dit dus wel spannend. Wij wonen namelijk nog niet samen en al onze speeltjes zitten samen in een rugzakje om mee te nemen naar her en der om spannende nachten, ochtenden, namiddagen, etc. te beleven. Een glazen dildo in combinatie met de vele stalen speeltjes (buttpluggen, prostaattoys en die overheerlijke Njoy´s) die we hebben, samen in een rugzak. Dat zou wel eens voor scherven kunnen zorgen, dachten we… Maar niets is minder waar. Deze glazen toys moeten allesbehalve onder doen voor hun stalen varianten. Al moet je er natuurlijk wel eerbiedig mee omgaan.

De voordelen van een glazen seksspeeltje

Ze hebben zelfs wat voordelen ten opzichte van speeltjes van staal. Net als staal is glas niet poreus. Het neemt dus geen geurtjes op en is heel eenvoudig schoon te maken. Perfect voor gedeeld gebruik zoals bij ons dus. Het glas neemt iets sneller warmte op dan staal en is dus net iets aangenamer tijdens deze tijd van het jaar. Daarnaast is glas in allerlei leuke kleurtjes te verkrijgen zonder chemische elementen toe te voegen. Het grootste voordeel van glazen toys is dat ze vele malen goedkoper zijn dan hun stalen vriendjes. Voor deze mooie Prisms Erotic Glass Hamsa betaal je namelijk slecht een kleine 40 euro, terwijl je voor de Njoy Pure wand (onze favoriete dildo), een dikke 100 euro kwijt bent. Ben je dus iets meer voor het budget en iets minder voor de luxe van zo´n luxespeeltjes, dan is dit een prima variant. Hoewel we hier zeker de krachten van de Njoy-speeltjes niet teniet mee wil doen.

De verpakking van de Prisms Erotic Glass Hamsa is mwaaaah

Prisms Erotic is een merk dat qua vormgeving een beetje in de jaren 2000 is blijven kleven. Hun website is heel verouderd en ook de doos waarin hij komt is niet echt sexy qua vormgeving. Maar eens je die doos in de juiste vuilbak hebt gekieperd is het alleen maar lol en joligheid met deze glazen toy in je handen. Zijn krachten weten net zoals het verkooppraatje inderdaad zowel man en vrouw te verroeren.

Dit is een afbeelding van verpakking prisms erotic glass hamsa

De Hamsa is niet van jade, maar wel steengoed!

Van Luna kregen wij de ‘Smoky Jade’-variant opgestuurd. Deze heeft een grijs-groene kleur en llaat dat nu ook net de kleur zijn die perfect bij D.´s ogen past. Door deze term erop te plakken laten de makers wel uitschijnen dat deze toy van een gelijknamig mineraal gemaakt is in plaats van glas. Jammer genoeg is dit niet het geval. Anders was hij, naast heerlijk voor G-spot en prostaat, ook nog helend voor een heleboel chakra’s. Voor wie daarin geïnteresseerd is, heeft het bedrijfje Chakrubs een variant uitgebracht die wel van steen is. Maar zelfs zonder aardse krachten kunnen wij hier alleen maar beschrijven hoe een steengoede toy de Hamsa is.

De vorm van de Prisms Erotic Glass Hamsa

De Hamsa heeft aan het uiteinde een kleine verdikking, gevolgd door een kromming (die nagenoeg perfect lijkt) en daarna drie opeenvolgende verdikkingen die perfect dienst kunnen doen als handvaten. Of je zou ook met dit gedeelte kunnen proberen spelen, maar dat voelt niet zo heel lekker. Jawel, wij hebben het getest. Het breedste gedeelte heeft een diameter van 3 centimeter en is dus perfect te gebruiken voor vaginaal en (matig) anaal gebruik. De kromming en de verdikking lijkt heel erg op die van de Njoy Pure Wand en dat is volgens ons ook de reden waarom hij het zo goed doet. Toch is er wel een merkbaar verschil en daarom krijgt deze toy geen 10+ zoals die andere dat wel kreeg.

Altijd blijven opletten als je aan het spelen bent

Nadat de dildo die leuke kromming heeft gemaakt en je G- of P-spot heeft geraakt, komt er een recht stuk aan. Dit zorgt ervoor dat je de dildo met een rechte beweging in en uit je favoriete lichaamsholte beweegt. Bij de Njoy Pure Wand ga je net iets meer een op-en-neer-beweging maken. Dit laat alles net iets soepeler gaan en verloopt altijd pijnloos. Als je deze glazen toy iets te heftig in en uit beweegt, zet hij net is té veel druk op je gevoeligste plekje waardoor het onaangenaam wordt. Maar zoals altijd is ‘communication the main ingredient’ in de slaapkamer, waardoor dit soort ongemakken kunnen vermeden worden.

Spread the nectar of love!

E. was de eerste die het genoegen had om de krachten van de Hamsa te ervaren. En geil als we zijn, konden we niet wachten tot in de slaapkamer om dit speeltje te testen. Dit keer was het de keukentafel die eraan moest geloven. We waren al flink in de stemming, E. had plaats genomen op de tafel, nam haar favoriete vibrator bij de hand (want ja, puur vaginale orgasmes zijn helaas niet voor haar weggelegd) en toen was het aan de Hamsa en D.’s linkerarm om het werk te doen. Het is wel een beetje oppassen als je hem niet zelf bedient. Als D. hem iets te ver naar boven of naar onder tilde en hem er zo in liet gaan, gaf dit een nogal onaangenaam gevoel. Maar toen ik D. naar het juiste plekje had gestuurd, wist de Hamsa mijn G-spotje perfect te raken. En zoals het een goed g-spot orgasme beaamt bij E., gaat dit gepaard met de nodige lichaamssappen die alle kanten uitvliegen. Zij het zweet, tranen van geluk of ’the nectar of love’. Bij ons moet het een mengeling geweest zijn van alles wat goed was. We waren vooral blij met het plastieken tafelkleed dat de eiken tafel voor al dit geweld had beschermd. Na dat eerste spetterende orgasme volgde een twee, dan een derde en een vierde, tot we de tel kwijt waren, wat daarna volgde was totale uitputting.

En ook voor hem is de Hamsa een feestje!

De Hamsa mocht na deze eerste beurt eventjes terug op zijn plek tot het de beurt was aan D. om te gaan experimenteren. Na het uiteinde van een Njoy Pure Wand gewoon te zijn, waren deze drie centimeters voor D. een eitje om naar binnen te werken. Een glazen toy lijkt om net iets meer glijmiddel te vragen dan een stalen, maar daarna gaat het zo soepel als een veertje. Ook hier was het direct een gelukzalig gevoel dat primeerde, want ook bij D. leek het uiteinde de perfecte spot te raken. Als je dit bij D. een vijf á tien minuutjes volhoudt, raken zijn hoofd en lichaam in een soort extase. Dit is voor hem een onbeschrijfelijk gevoel waarbij je piemel er genoeg van lijkt te hebben. Deze gaat na een tijdje terug in slaapstand en de prostaat lijkt de rest van het lichaam onder controle te hebben. Je hele lichaam begint te trillen en je voelt je licht in je hoofd worden. Het valt het beste te beschrijven als een aankomend orgasme (net voor de zaadlozing) maar dit houdt dan tien tot twintig minuten aan. Hier is bij D. (op één uitzondering na) nog nooit een échte hands-free zaadlozing uitgekomen, maar het zalige gevoel van een orgasme is er wel. Naast de Hamsa is D. nog maar met één andere toy tot op die hoogte geraakt, namelijk met de NJoy Pure Wand (zoals reeds eerder vermeld). Het is dus wel terecht dat deze Prisms Erotics Hamsa in hetzelfde rijtje wordt geplaatst met de beste dildo ter wereld (dixit Luna).

Conclusie

Moest je toch nog niet overtuigd zijn om dit speeltje aan te schaffen, lees dan de prijs nog maar eens: voor een schamele 40 euro brengt hij jou misschien ook naar de zevende hemel. Moest je hem net als ons willen delen, dan deel je eigenlijk ook de prijs en is hij helemaal spotgoedkoop. Vergeet in dat geval geen toycleaner bij te bestellen, want ja, je weet wel waarom. Daarnaast hebben we nog een tip voor de makers van Prism Erotic, bekijk alsjeblieft die Njoy, die vorm, dan krijg je van ons een 10+!

DE PRISM EROTIC GLASS HAMSA IS HIER TE KOOP (€ 42,95) >>

Hij is overigens niet meer in ‘smokey jade’ te koop, maar wel in doorzichtig glas (ook mooi) (en net zo lekker). En lieve E. en D.; nogmaals ontzettend bedankt voor deze review! TOP!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Sandy schreef:

  Deze lijkt me echt ideaal qua vorm!

 2. Ier schreef:

  Wat een enthousiasmerende review, leuk :)

 3. Sandra schreef:

  Wat een leuke, gezellige, goede (gast) review. Stuur je dit leuke stel nog meer leuk speelgoed? Ik ben benieuwd naar andere ervaringen.

  • E. schreef:

   Leuk dat je het zo’n toffe review vindt! We hebben eerder ook al wel wat dingen getest voor Luna. Deze kan je ook hier op de blog terugvinden. Groetjes D. & E.

 4. Liner schreef:

  Goed plan, goedkoop ook! Misschien lukt het me hier wel mee om de g-spot goed te raken.

 5. Marlies schreef:

  Wat een heerlijke review! En wat een geweldige prijs. Ik heb hem gelijk besteld, en binnen maar nog niet kunnen testen helaas. Maar dat gaat snel goed komen! Thnks voor de heerlijke review!

 6. james schreef:

  he hallo
  Ook wij hebben de Hamsa met veel plezier gekocht zie onze review op puurpassie.wordpress.com
  groetjes James en Lily

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.