ROSY GOLD – NOUVEAU CURVE MASSAGER – VIBRATOR REVIEW #598

Naam: Rosy Gold Nouveau – Curve Massager
Producent: Rosy Gold Nouveau / Easytoys
Prijs: € 49,95
Formaat: 20 x 4 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen en ABS
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Geniet van alle intieme momenten alleen of samen met je partner. Deze Rosy Gold wand vibrator is een ideaal speeltje voor externe stimulatie.’
Is dat ook zo: zeker wel!
Cijfer: 7.5

Dit is een afbeelding van rosy gold nouveau curve massager

Waar ik vroeger echt stapelgek was op wand vibrators en eigenlijk altijd overal (zowel naast m’n bed als op m’n bureau) een wand vibrator had liggen als ‘go-to-vibo’, moet ik bekennen dat die plek eigenlijk al een paar jaar is ingenomen door sekstoys op luchtdruk. De hoogste tijd om toch maar weer eens een wand vibrator te testen, dacht ik zo! En laten we dan beginnen met een wand vibrator in een medium formaatje; de Curve Massager uit de Rosy Gold Nouveau-collectie van Easytoys.nl!

Allereerst wil ik wéér even m’n complimenten geven aan de vormgevers van Easytoys die met deze Rosy Gold Nouveau-collectie wéér iets prachtigs hebben neergezet qua vormgeving! De vormgeving is helemaal geïnspireerd op de jaren 20 en ik vind ‘m prachtig.

Dit is een afbeelding van rosy gold collectie
Kijk nou, hoe mooi al die doosjes! En ook hoe mooi ze opgestapeld liggen! Ik hou ervan!

Het gaat bij toys wat mij betreft voor 90% om hoe het speeltje functioneert, maar er komt toch ook een stukje beleving bij kijken. En met die beleving van het merk Rosy Gold zit het wel goed! Prachtige verpakkingen! Prachtig logo! En kijk nou toch!!! Het merk heeft zelfs een eigen promotiefilmpje! Want… ‘Rosy Gold is more than a brand; she is a person! Rosy Gold embraces the sexual revolution of the roaring twenties and takes self-love to this era’, aldus het filmpje! Leuk bedacht.

De verpakking van de Rosy Gold – Nouveau Curve Massager

Met de verpakking zit het dus wel goed! Grappig hoe een gewone simpele kartonnen doos, waarin het merendeel van de sextoys wordt verkocht toch ineens een stuk chiquer oogt als de vormgeving goed en krachtig is. En okay, het gebruikte goud op de verpakking doet natuurlijk ook veel goed. IN de verpakking zit de Curve Massager, een USB-oplaadsnoertje en een disclaimer.

Dit is een afbeelding van verpakking vibrator
Ik krijg het allemaal niet zo goed op de foto, maar zowel de toy als het doosje is helemaal shiny happy vibo!

En… met gratis deurhanger

Normaal gesproken vind ik niet-functionele extra cadeautjes bij een sextoy stom. Geef me gewoon een kickass vibrator en laat die ringetjes, kettinkjes, armbandjes, stickertjes, rozenblaadjes, postertjes en ‘gratis’ abonnementen op online magazines maar zitten. Maar… bij de Nouveau Curve Massager (en ik verwacht bij alle toys uit de Rosy Gold-collectie) zit een deurhanger en die vind ik wel heel mooi en chique en grappig eigenlijk.

Dit is een afbeelding van niet storen kaartje rosy gold

Eerste indruk van de Rosy Gold Nouveau – Curve Massager

Het handvat van de Curve Massager is van hard ABS-plastic uitgevoerd in, vandaar de naam van deze collectie, roze goud! Wat me opvalt is dat het handvat echt heel licht aanvoelt ten opzichte van de kop van deze vibrator. De kop is behoorlijk stevig (en dus wat zwaarder dan het handvat) en flexibel. Hij houdt gemakkelijk vast (zowel vanuit de richting van je buik als vanaf de zijkant) (ja, daar zit verschil in) en de knopjes zijn makkelijk te vinden, al vind ik ze niet echt heel prettig qua indrukbaarheid (best lastig zelfs met wat langere nagels). Met de onderste knop zet je de toy aan en met de bovenste knop scroll je door de 10 vibratiepatronen (3 steady, 7 patronen). De patronen zitten in een loopje, dus als je bij patroon 10 bent, dan ga je daarna automatisch weer naar 1.

Wat kan die Curve Massager allemaal?

Het is qua kracht en diepte van de trillingen natuurlijk geen ‘echte’ wand vibrator, want die trillen door merg en been of eerder door klit en schaambeen (zoals bijvoorbeeld de DOXY 3 (DOXY NUMBER 3: WAND VIBRATOR REVIEW #435)). De trillingen van de Curve Massager zou ik omschrijven als medium en ja, ik weet het, er zijn momenteel héél véél toys op de markt met medium trillingen. Gewoon prima trillingen. En dat vind ik als toytester ergens best lastig, want ja, wat moet ik nou weer zeggen over de zoveelste toy met medium trillingen, maar aan de andere kant; HOERA voor zoveel betaalbare toys met medium trillingen, want de kans dat iemand een eerste vibrator koopt met mega-oppervlakkige trillingen wordt hierdoor wel steeds kleiner! Met medium trillingen lukt het makkelijker om tot een orgasme te komen dan met oppervlakkige trillingen in ieder geval.

Dit is een afbeelding van rosy gold curve massager

Hoe is de Curve Massager in het gebruik?

Met wat glijmiddel (altijd op waterbasis als je met siliconen toys bezig gaat) voelt dit eigenlijk helemaal niet verkeerd. Doordat de kop groot is (en de trillingen door de hele kop zitten) zit je altijd wel ergens op de goede plek (ja, mijn klit zit ver en is klein en ik neem graag het hele gebied rondom m’n klit mee, just to be sure). Ik vind het altijd wel prettig dat m’n schaamlippen ook gestimuleerd worden.

De Curve Massager houdt lekker vast (heel ergnomisch). De kop is flexibel al merk ik daar in gebruik niet veel van (maar misschien duw ik ‘m gewoon wel hard op 1 plek). Het blijven natuurlijk wel medium trillingen, dus het duurt wat langer voordat ik een orgasme krijg dan bij bijvoorbeeld een echte wand vibrator of een toy op luchtdruk, maar hé, ik heb de tijd. Schoonmaken is makkelijk, want de toy is 100% waterproof!

Even nog over een vibratiepatroon

Ik kom zelf altijd het makkelijkst klaar met een steady standje. Het liefst ook nog iets (dildo of vibrator) intern, maar sowieso iets constants tegen m’n klit. En dat constante, dat zou dan ook nog wel een patroon mogen zijn, maar dan wordt het allemaal wel ietsje moeilijker (dat kan soms ook heel leuk zijn, want uitstellen van je orgasme is leuk en zorgt uiteindelijk voor een heftiger orgasme). Vibratiepatroon 4 van de Curve Massager is een heeeeeeel langzame golf en daar houd ik heel erg van! Daarvoor bonuspunten. Maar… er zit een patroon tussen; héél langzame golf, dan 5 keer kort, 1 keer lang en dan weer 5 keer iets langer. Heel verwarrend voor mijn klit! Ik vraag me oprecht af of er vrouwen zijn die dit soort ‘randomness’ echt lekker vinden. De rest van de patronen zijn overigens heel normaal hoor!

Dit is een afbeelding van curve massager vibrator

Conclusie

Je kunt de trillingen van deze Nouveau Curve Massager niet vergelijken met die van een ‘echte’ wand vibrator zoals een Europe Magic Wand of een DOXY. Maar de Nouveau Curve Massager is een hele leuke oplaadbare, makkelijke in de hand liggende wand vibrator van een medium formaatje, met beweegbare kop, best wel stille en medium diepe trillingen. En… hij heeft een medium prijsje, maar een premium doosje!

DE ROSY GOLD NOUVEAU – CURVE MASSAGER IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. DP schreef:

  Met natuurlijk bijpassend gouden nagels. Zo als altijd prachtige fotot’s. <3
  Hoeveel kleuren nagellak heb je?

 2. J schreef:

  Binnenkort een halfjaar samen met mijn nieuwe vriend na een relatie van 3,5 jaar. Helaas heb ik hetzelfde probleem met klaarkomen en zou de koppelbox dus super leuk en spannend zijn!
  Je schrijft ook echt goede reviews en ze zijn altijd leuk om te lezen!

 1. 31 december 2019

  […] van dit merk is geïnspireerd op de jaren 20 en dat zie je ook echt. Veel toytesters, waaronder Climaximaal, zijn hier ook fan van. Je krijgt niet alleen een toy, maar ook een stukje […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.