SEX TOY REVIEW #102: G-VIBE, ANATOMISCHE VIBRATOR

Naam: G-Vibe
Producent: Fun Toys
Prijs: € 119,90
Formaat: 150 mm x 40 mm (op z’n breedst)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar (via USB)
Het verkooppraatje: ‘Deze stijlvolle en anatomisch vormgegeven kwaliteitsvibrator heeft twee flexibele uiteinden. Deze hebben elk een motortje en kun je op verschillende manieren gebruiken. Ze geven door de weerstand vanaf de beginpositie namelijk een unieke sensatie!’
Is dat ook zo? Zeker een unieke vibrator.
Waar te koop: Bol.com
Aantal punten: 6/10

g vibe 2

Eerste reactie bij het zien van de G-Vibe: WTF hebben ze nou weer bedacht? Zit ik in een aflevering van Banana Split? Tweede reactie: dit speeltje heeft wel wat van de Vulcan-groet van Spock uit Star Trek? Of was het nou Star Wars? Derde reactie: er zijn toch van die mensen die hun tong in tweeën laten knippen? Als een slang? Vierde reactie: Hoe zou dit voelen!? Vijfde, ietwat uitgestelde reactie: OMG een eendenbek!

De G-Vibe is de eerste vibrator van het merk Fun Toys. Jack Romanski en zijn vrouw (‘a sexually-adventurous couple’) waren op zoek naar een geil seksspeeltje, maar konden niks leuks vinden in de seksshops. Ze vonden dat alles er hetzelfde uit zag en besloten toen zelf maar wat te gaan ontwerpen. Jack, de held, maakte zijn eerste ontwerp voor de G-Vibe, net als in de film, op een papieren servetje. The rest is history. Althans, dit is het verhaal wat ik lees op hun site en ik vind het nogal een hoop gewauwel. Er zijn genoeg leuke en goede en bijzondere seksspeeltjes te koop. Zowel voor beginners als voor extreem gevorderden. Wat niet wegneemt dat de G-Vibe qua vorm een heel bijzonder seksspeeltje is en dat er écht nog niet zoiets op de markt was. Wel hebben Jack en zijn vrouw wel heel erg goed gekeken naar het design van LELO (qua totale look and feel).

g vibe 3

De G-Vibe is een nogal multi-taskende vibrator. Hij heeft 2 motortjes, in elke ‘flap’ eentje. De motortjes kunnen niet los van elkaar trillen, dus als de ene trilt, dan trilt de ander ook. De G-vibe heeft 6 vibratiepatronen die je ook nog eens allemaal in intensiteit kan variëren (dit kan in 8 stappen van zacht naar hard). Nu zijn de trillingen niet heel erg diep (en dat zijn de betere trillingen), maar ook weer niet heel erg ‘buzzy’. De trillingen hangen er een beetje tussenin, maar gaan wel behoorlijk hard (en ondanks dat blijft de G-Vibe best geruisloos). Het bedieningspaneeltje is simpel; met de + ga je harder, met de – zachter en met het middelste knopje scroll je door de verschillende vibratiepatronen. Doordat de flappen van de G-Vibe flexibel zijn kun je ‘m op verschillende manieren gebruiken. Hier laat een dame met perfect gemanicuurde handen even zien hoe flexibel de G-Vibe is.

g vibe 5

Eigenlijk best wel leuk

Je kunt de G-Vibe dus in z’n geheel inbrengen in je kutje en dan trillen de flappen zowel tegen je G-spot als tegen eh, de opposite side. Ze schrijven zelf: ‘But the special feature of the G-Vibe massager lies in its simultaneous stimulation of the two sides of the vagina (G-spot and the opposite side): a sensation that cannot be obtained while using a regular vibrator.’ Bullshit, want elke G-spot-vibrator trilt met z’n kop tegen je G-spot en pakt dan automatisch de andere kant van je kutje mee. Ik snap dat je een vibrator moet verkopen, maar blijf wel eerlijk in je verkooppraatje.

Maar de G-Vibe kan dus meer. Je kan een gedeelte in je kutje brengen en het andere gedeelte tegen je clitoris laten trillen (beetje zoals een Tarzan-vibrator of Rabbit). Of je kunt ‘m helemaal als clitorale vibrator gebruiken. Of je gebruikt ‘m als een soort wasknijper met de pik van je partner ertussen. De keuze is reuze en bij de G-Vibe zit een boekje met daarin getekende plaatjes hoe je de G-Vibe het beste zou kunnen gebruiken.

gvibe4

Maar kan ik 50 orgasmes krijgen met de G-Vibe?

Maar de allerbelangrijkste vraag; is de G-Vibe nou een beetje geil of niet? Hmm. Ik ben er zelf niet heel kapot van. Als je de G-Vibe in je kutje brengt, dan moet je de flappen goed bij elkaar houden, anders floepen ze er steeds uit. Ook als je de vibrator op en neer wil bewegen (en dat wil ik) dan floept er steeds een flap uit en dat is irritant. Het unique sellingpoint van de G-Vibe klopt echter wel: The G-Vibe creates a sensation of fullness without stretching the entrance. Als je ‘m in je hebt, dan lijkt het inderdaad of je een grote vibrator in je hebt. Dit is leuk! En ook om te gebruiken bij het voorspel is de G-Vibe leuk (alle getekende plaatjes zijn leuk en lekker om te proberen). Een orgasme krijgen van de G-Vibe lukt mij echter niet. Dit kan komen doordat de trillingen niet diep genoeg zijn, of omdat de flappen gewoon teveel floepen. Je kunt dit speeltje niet hard tegen je clitoris aanduwen (want dan floept er dus iets weg) en dat is jammer.

g vibe 1

Op de site van Fun Toys lees ik dat de G-Vibe gemaakt is van ‘high quality, ecologically safe, hypoallergenic, patented premium medical silicone.’ Ik neem aan dat ze daarmee bedoelen dat ze met het beste van het allerbeste materiaal hebben gewerkt. Toch hangt er een vreemd luchtje rondom de G-Vibe. Niet eens een plastic geurtje, zoals bij sommige jelly vibrators het geval is, maar wel iets chemisch. Op de site lees ik dat de G-vibe ‘odourless’ zou moeten zijn. Niet dus. Verder is de G-Vibe oplaadbaar via een USB-poort en dat is op zich beter dan een vibrator met batterijen, maar ik blijf het raar vinden dat je een vibrator op moet laden met je computer.

Kortom; het is een apart speeltje. Best erg leuk om samen te gebruiken tijdens het voorspel, want je kunt er dus letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op. Voor echt passionele seks is de G-Vibe mij wat te floeperig. But! Live long and prosper!

DE G-VIBE IS HIER TE KOOP (€ 87,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Amiek schreef:

  Handig toch: ’s avonds gebruiken, overdag mee naar kantoor om op te laden aan je computer

 2. JooRs Truly schreef:

  ‘s-ochtends eerst eitje ermee klutsen ;-)
  Of om in termen van Pipo de Clown te blijven: Sapperdeflap

 3. Inge schreef:

  Had er best veel van verwacht na de uitleg in de seksshop, maar hij valt dus toch een beetje tegen. Heel jammer.

 4. Luna schreef:

  @Amiek: Haha, ja, dat kan ook nog… het schijnt goedkoper te zijn (qua productie) om een USB-oplader te hebben dan een oplaadbare vibrator in het stopcontact…
  @JooRs Truly: De verkering opperde al om er cappuccinoschuim mee te kloppen, haha!
  @Inge: De volgende keer eerst even hier bij mij lezen (of vragen) voordat je een speeltje koopt… maar ja, dat is nu te laat… zonde! Want ik vind ‘m erg duur… Het is zeker geen knaller, maar hij wordt wel zo gepresenteerd (in shops) en ook op internet… heeft allemaal prijzen gewonnen… (WIE zit er in de jury, ik niet)… :-)

 5. Chan schreef:

  Ik wil je er graag op wijzen dat je de G Vibe ook kan opladen in het stopcontact, dit leggen ze je ook uit bij de seksshop. Je kunt namelijk de USB in een stekkertje (kun je ook kopen bij de seksshop) doen, waardoor die gewoon in het stopcontact opgeladen kan worden. Het stekkertje kan je bijvoorbeeld van je iphone of andere oplader (van je mobiel) halen, en de USB kabeltjes wisselen. Ik heb ‘m vanmiddag gekocht, dus ben benieuwd..

  • Luna schreef:

   Je hebt helemaal gelijk… qua USB-ding-oplader… (alleen moet je dus een extra oplaadding kopen als je geen mobiele telefoonoplader hebt met USB-snoer)…
   Ik blijf het een rare vibrator vinden en ik zou ‘m aan niemand echt aanraden… ik ben heel benieuwd hoe jij ‘m vindt (en of die van jou ook zo naar plastic stinkt)?

 6. Emile schreef:

  Een raar iets snoertje stuk, en nu waar kun je een vervangend snoertje kopen? Nergens te vinden een kut ding letterlijk dus

 1. 26 maart 2014

  […] van de bullet niet goed doorgegeven aan de flapjes, dus daar lig je dan; met een mini-versie van de G-vibe tussen je benen. En die G-vibe vond ik al niet zo heel erg denderend. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.