EN WÉÉR EEN NIEUWE WOMANIZER-KLOON

Vorige week schreef ik nog een stukje waarin ik vertelde over dé sekstrend van het afgelopen jaar; ‘clitoris zuigende seksspeeltjes’ (Check: SEKSTOY TREND: CLITORIS ZUIGENDE SEKSSPEELTJES) en hoe steeds meer seksspeeltjes-producenten een graantje mee willen pikken van het succes van de Womanizer.

Je zou eigenlijk denken dat er wel genoeg Womanizer-kloons op de markt zijn, toch? En zeker gezien het feit dat er momenteel een advocatenkantoor bezig is om het patent dat Epi24 GmbH (het bedrijf achter de Womanizer) heeft te beschermen. Frank Alde, het mannetje van de Amerikaanse afdeling van Epi24 GmbH zegt: “There are several low-quality knock-offs on the market attempting to copy the Womanizer’s amazing PleasureAir technology. Some of the knock-off manufacturers have already received legal judgments against them outside the U.S. We’re looking to Osha Liang to help us to protect the public and ensure that retailers can offer legitimate products to their customers.” Check HIER meer info over het advocatenkantoor en het patent van Womanizer.

Okay! Nu vraag ik me af in hoeverre wij als consumenten hier ook daadwerkelijk last van gaan krijgen. Ik denk weinig. Er hebben ook diverse rechtszaken gelopen tegen bedrijven die de We-Vibe probeerden te kopiëren en die producten zijn voor ons als consument gewoon nog te koop (en ook nooit niet te koop geweest) (ik noem de LELO Tiani even als een voorbeeld). Anyway! Er is sinds kort wéér een nieuwe Womanizer-kloon op de markt; de Shegasm van XR Brands!

shegasm

Hij is nog niet in Nederland verkrijgbaar (en van mij hoeft dat ook niet echt) en heeft een verkoopprijs van $ 69,99! Een stuk goedkoper dan de Womanizer dus, maar ja, wel weer duurder dan de Satisfyer (een andere Womanizer-kloon die je voor € 49,95 kunt krijgen). Waar ik vooral slecht tegen kan is het feit dat al die kloons zichzelf aanprijzen als ‘iets unieks’ en ‘revolutionairs’. Helemaal niks unieks aan een kloon.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. richard schreef:

  ik heet richard en hou van lekker sex en van vrouwe met lekker borsten wat ik zoek is een vaste iemand om daar mee lekker te geniete het mag een ralatie zijn of een vaste sex date of een vaste sex ralatie of je mag je getrouwet zijn dat is niet erg ap me 06 13358431

 2. Iris schreef:

  Maar als zo’n speeltje net zo goed werkt en voor een fractie van de prijs te koop is, dan is dat toch juist fijn? En dan neem ik het feit dat ‘ie uniek genoemd wordt wel op de koop toe.

  • Luna schreef:

   Het is ook zeker fijn dat er Womanizer-kloons op de markt komen, absoluut! Maar ergens ‘voelt’ het wel een beetje verkeerd… Maar het is niet meer dan logisch dat anderen ook mee willen liften op het succes… ik vraag me alleen af of die kloons ook net zo goed zijn als de Womanizer? En dan doel ik dus vooral op ‘of ze net zo lang meegaan’… Dat ze niet na een keer of 20 gebruik van ellende uit elkaar vallen… Dit zijn dingen die ook heel moeilijk te testen zijn voor mij (ik heb maar 1 lijf) :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.