MEET & GREET MET LUNA, FUN FACTORY EN MAIL & FEMALE!!!!

Heb je mij altijd al eens willen ontmoeten? Ik jullie wel!! Ik voel me nu net een beroemde Youtuber, maar donderdag 18 augustus is er een soortement van Climaximaal-fan-avond in de allerleukste seksshop van Nederland: de Mail & Female aan de Nieuwe Vijzelstraat in Amsterdam!!!

event mail female fun factory

Fun Factory bestaat dit jaar 20 jaar en dit Duitse seksspeeltjes-merk is wat mij betreft het allerbeste en allerleukste merk als het gaat om sekstoys (en nee, dit zeg ik niet omdat dit event in samenwerking met Fun Factory is, want als je mijn site al langer leest, dan weet je dat ik hysterisch lyrisch ben over de Fun Factory-toys)! Wil je mij nu in het echt net zo hysterisch en lyrisch zien praten over deze speeltjes? Meld je dan aan via deze GASTENLIJST (het is helemaal gratis). Je bent welkom vanaf 19:45 en ‘het begint’ om 20:00! Ik vertel je dan alles over waarom ik Fun Factory zo’n gaaf en goed merk vind (en ik laat je ook wat slechte toys zien) (van andere merken natuurlijk) (altijd lachen)! Je kunt niet alleen mij dan in het echt zien, maar ook alle Fun Factory-toys zien draaien en stoten (woehoe) (in het nette natuurlijk) (maar de Bi Stronic Fusion, die MOET je gewoon een keer in het echt gezien hebben). En… je mag mij (en het team van Mail & Female) alllllles vragen over seksspeeltjes en seks (het Mail & Female-team is net zo fan van Fun Factory als ik)! Oh, en je krijgt ook nog eens een dikke, vette korting als je 18 augustus een Fun Factory-toy aanschaft, dus… ik zeg; DOEN! Het duurt tot ongeveer 22:00 en het wordt LEUK! Dus schrijf je in, ik zie jullie graag!

Info:
HIER vind je meer info over de avond zelf

Adres:
Mail & Female
Nieuwe Vijzelstraat 2
1017 Amsterdam
www.mailfemale.nl

Ik hoop jullie allemaal (okay, okay, in ieder geval een paar van jullie) 18 augustus te zien! Ik heb er zin in!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Josje schreef:

  Dat is leuk!! Ik weet niet of het me gaat lukken maar het lijkt me erg tof erbij te zijn, ik ga even puzzelen in mijn volle weekplanning..! Zo wel: tot dan! Zo niet: veel plezier!!

 2. Lola schreef:

  Oooh wat jammer, ik kan niet:(. Maar wel heel cool concept! Succes :D

 3. Guido schreef:

  En wij komen de negentiende pas terug van vakantie… :-( We sparen al een tijd voor de Bi Stronic Fusion, dus dit was wel onze kans geweest.

 4. Guido schreef:

  Dan maar een directe vraag: is het mogelijk gebruik te maken van de kortingsactie als je dan niet in Amsterdam bent, maar ergens tussen Spanje en Nederland in een grote auto zonder airco maar met vriendin en drie kinderen?

 5. mick schreef:

  lieve luna

  de meet en greet was super geil

  zelf heb ik en me vriendin ook nog een aantal leuke speeltjes gekocht
  ik was die jonge met dat zwarte shirt en lang haar

  het was ook super gaaf jou in t echt te ontmoeten
  hopelijk hou je vaker een meet en greet

  en ik hou me aanbevolen als toy tester

  knuffels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.