SEX TOY REVIEW #4: HELLO KITTY VIBRATOR

Naam: Hello Kitty vibrator
Producent: Sanrio
Prijs: € 27,50 
Formaat: 140 mm x 25 mm
Batterijen/oplaadbaar: 1 AA-batterij
Het verkooppraatje: ‘Een sexy vriendinnetje met fijne vibes (eigenlijk bedoeld voor nekmassages maar wij hebben een andere bestemming voor haar).’
Is dat ook zo: Ik hou van Hello Kitty, maar ik heb m’n grenzen.
Aantal punten: 5/10

Dit is een afbeelding van de hello kitty vibrator

Okay, ik geef het meteen toe, deze Hello Kitty vibrator is bagger. Slecht. En je moet ‘m vooral niet kopen als je op zoek bent naar een goed seksspeeltje. Hij is traploos verstelbaar (dus met zo’n draaiknop aan de onderkant). Doet het maar op 1 AA-batterij. Draagt bij aan de infantilisering van seksspeeltjes en dat haat, haat, haat ik. Seksspeeltjes moeten met seks te maken hebben en niks met kinderspeelgoed. En ik hoor mezelf praten en ik schrijf het ook op en ik meen het ook allemaal. Echt. Maar toch is mijn Hello Kitty vibrator de oudste en eigenlijk ook wel dierbaarste vibrator die ik in huis heb (ja, ik weet het, het gaat over een vibrator en hoe kan een vibrator nou dierbaar zijn, het is geen huisdier, I know, maar toch).

De Hello Kitty vibrator is gewoon TE CUTE!!!

Ik heb mijn Hello Kitty vibrator al een jaar of 12 en kreeg ‘m ooit van een vriendinnetje dat naar Japan was geweest. Ik was net begonnen bij FOXY en was dus ook net begonnen met het recenseren van seksspeeltjes. Het was de tijd dat nog niet elke Kruidvat, Etos, Wibra, Action of Zeeman volgeladen was met Hello Kitty-onderbroekjes, pyjamaatjes, stickertjes, plastic bordjes en muurstickers (heb ik, als echte fan, natuurlijk allemaal in huis). Het was de tijd dat Hello Kitty nog koel was. Of misschien dacht ik dat alleen en liep ik gigantisch voor lul met m’n Hello Kitty-rugtas, maar who cares! Hello Kitty is een icoon. Als ik Hello Kitty zie word ik blij. Ik heb m’n theezakjes in een groot Hello Kitty-blik zitten. Ik heb een Hello Kitty-etui, ik heb Hello Kitty-pennen, -gummen en -stiften en ik heb zelfs een Hello Kitty-bril. Toen ik een jaar of 6 was kreeg ik Hello Kitty-stickerboekjes van m’n oma en toen ik 26 was kreeg ik een Hello Kitty-vibrator van m’n vriendinnetje. Dat heet volwassen worden. Sort of.

Maar je gaat niet met een poes tegen je poes liggen, duh!

Dit is een afbeelding van een hello kitty vibrator luna
Maar ik moet heel eerlijk zijn; ik heb de Hello Kitty vibrator nog nooit echt gebruikt, al verhuist-ie al jaren en jaren met me mee. Hij staat altijd in m’n pennenbakje en niemand die ziet dat het een vibrator is (al kijken vrienden of familie hier in huis nergens van op). Het is ook totaal niet geil om zo’n kinderachtig poezenhoofdje (we hebben het hier wel over Hello Kitty, ja, niet zomaar een poesje) tegen je klit aan te duwen en het voelt mij ook iets te pedo, maar toch… ik ben verliefd op m’n Hello Kitty vibrator. Hij is tegenwoordig ook gewoon in Nederland te koop. Voor de échte fans.

DE HELLO KITTY VIBRATOR IS NU, HELAAS, NIET MEER IN NEDERLAND TE KOOP

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.