ANAAL VIBRATOR REVIEW #235: LELO LOKI

J.T. gaat als een speer! Maar… hij krijgt dan ook de crème de la crème toegestuurd om te testen! In deze review bespreekt hij de LELO Loki… ik verklap het alvast; hij vindt ‘m te gek!

Naam: Loki
Producent: LELO
Prijs: € 159,-
Formaat: 20 x 3,7 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: USB oplaadbaar
Waar te koop:Bol.com
Verkooppraatje: ‘Met zijn gladde vormen beloofd de luxe prostaat stimulator een geweldige combinatie te zijn tussen ultiem genot en prettig comfort. Loki Prostaat Stimulator heeft een buitengewoon krachtige motor waarmee u kunt genieten van 6 verschillende vibratie patronen.’
Is dat ook zo: Krachtig is hij zeker! En goed vormgegeven ook!
score: 9,5

lelo loki bovenaan

Ik zou mezelf als bovengemiddeld geïnteresseerd in seksperimenteren kunnen bestempelen, want, zolang ik mij kan herinneren ben ik al op zoek naar de Holy “O” (en dus heb ik een geweldige job hier bij Climaximaal.nl)! Mijn queeste wordt gesponsord door de beste sekstoyfabrikanten in ruil voor een eerlijke review. Tel daarbij op dat meer en meer fabrikanten ook goede toys voor mannen ontwikkelen en je zult snappen dat ik een toptijd beleef. Zo ook na de ontvangst van een doosje uit China met daarin 3 speeltjes van LELO waarvan ik de Lelo HUGO en Lelo BRUNO reeds gereviewed heb (hier lees je de review van de LELO Bruno en de LELO Hugo). In de doos zat ook nog de LELO Loki en aangezien het deze maand van de ‘Prostate Health Month’ is, heb ik deze toy even met voorrang getest.

De LELO Loki vs. de LELO Billy

De LELO Loki is dus 1 van de nieuwste aanwinsten in het assortiment van LELO. Het is de opvolger van de LELO Billy. De LELO Billy is een prostaat vibrator die ik ooit zelf kocht, maar die snel in de prullenbak verdween, omdat ik weinig van de trillingen voelde. Ik worstel trouwens een beetje met de terminologie; is de LELO Loki nu een prostaat massager, een prostaat vibrator of een prostaat stimulator? Of all of the above? In het geval van bijvoorbeeld de LELO Mona (ik heb sterk het vermoeden dat deze qua trillingen en techniek hetzelfde is als de Loki) wordt gesproken van een (G-spot)-vibrator en niet van een massager, terwijl je in beide gevallen met een flinke trilling een bepaalde spot stimuleert. Dus ik hou het hier verder op prostaat vibrator, maar dit eigenlijk allemaal geheel terzijde, want what’s in a name?

lelo loki vs lelo billy

De LELO Loki glijdt bijzonder gemakkelijk naar binnen

De LELO Loki dus, als gezegd, qua inwendige techniek volgens mij precies de LELO Mona (die kreeg een 9 van Luna) (hier lees je haar review van de LELO Mona trouwens) en van buiten dus een verbeterde versie van de LELO Billy. Is het een verbetering? JAZEKER! De LELO Loki is iets groter dan zijn voorganger, heeft in totaal een lengte van 20 centimeter waarvan 11 centimeter in te brengen is. De maximale doorsnede is 3,7 centimeter en op zijn smalst is hij iets meer dan 2 centimeter. Dat lijkt fors (vooral voor beginners) en dat is het ook zeker, MAAARRRR, met voldoende glijmiddel (op waterbasis, om de zachte siliconen laag niet te beschadigen) en voldoende ontspanning, glijdt deze vibrator bijzonder gemakkelijk naar binnen. Het lijkt haast wel of je kringspier hem naar binnen trekt. Een bijkomend voordeel is dat de LELO Loki een zeer opgevuld gevoel geeft, iets wat de prostaatpret enorm kan verhogen en een bijzonder geil gevoel kan geven (je wordt er bijzonder geil van, dus waarschuw je partner even van tevoren).

lelo loki prostaat massager zwart

Geweldige trillingen!!!

Met de vibraties van de LELO Billy was ik snel klaar, dat was niets. Maar de trillingen van de LELO Loki, kijk, daar wordt een boytoytester blij van! Hij heeft 6 trilpatroontjes met elk 11 variaties in hardheid waarbij zelfs op de laagste stand de trillingen heel diep zijn. Laatste verbeterpunt ten opzichte van de LELO Billy is de ‘stop’ aan het einde. Deze is breed en zorgt er voor dat zelfs bij het meest wilde spel de vibrator niet per ongeluk kan verdwijnen.

De LELO Loki blijft goed op z’n plek zitten

Anyway, bovenstaande had je ook gewoon van de website van LELO kunnen halen en de meerwaarde hier bij Climaximaal.nl zit hem dus juist in de real life experience. Nou! Ik kan hier vertellen dat deze LELO Loki een vaste plaats gekregen heeft in mijn nachtkastje. Hij is soepel in te brengen, zit heerlijk, trillingen zijn diep en je kunt hem prima zowel solo als met partner gebruiken. En met solo bedoel ik dan niet alleen als vibrator door hem op en neer te bewegen; hij blijft bijzonder goed op zijn plaats als je hem inbrengt en van de trillingen wilt genieten. Ik had geen enkel moment het gevoel dat hij op eigen initiatief weer mijn lichaam wilde verlaten (iets dat bij bijna alle prostaat massagers vroeg of laat wel het geval is). Ook de knoppen zijn redelijk eenvoudig te bedienen en vanwege de waanzinnig diepe trillingen vind ik het heerlijk om de kracht te variëren. Even full force en dan na paar minuten op laagste stand geeft een hele bijzondere gewaarwording.

lelo loki product

Maar je kunt hem natuurlijk ook prima als vibrator gebruiken (en dan bedoel ik dus op en neer gaan met de LELO Loki) op zoek naar de juiste spot; of ook bijzonder opwindend als je partner dit doet. En zoals gezegd door de grote ‘stop’ aan het einde mag het er gerust een beetje wild aan toe gaan.

Hier even een gezellige LELO Loki-promotiefilm:

Enige kanttekening: hij lijkt iets minder krachtig dan de LELO Hugo en LELO Bruno. Dit lijkt echter zo omdat bij die andere 2 toys de 2 motoren synchroon trillen; 1 tegen prostaat en 1 tegen perineum. Het trilgevoel is bij deze twee dus vooral overweldiger.

Oh ja, ja hij is waterproof (dat was de LELO Billy niet), komt in een iets minder strak doosje dan normaal (doosje heeft een doorkijk venster iets wat nieuw is voor LELO), is USB oplaadbaar en verder heeft dit speeltje alle voordelen die je van een luxe merk als LELO mag verwachten.

lelo loki verpakking

Dan nu de hamvraag, is hij € 158,90 waard? Dat hangt even af van wat je er mee wilt doen. Wil je hem als prostaat massager gebruiken? Dus met andere woorden, lay back, relax, insert, enjoy? Dan zou ik toch doorsparen voor de LELO Hugo. Wil je hem echter als een combinatie van prostaat massager en prostaat vibrator (waarvoor hij ook ontworpen is), dan zou ik op dit moment geen betere, meer krachtige weten en is dit een absolute MUST BUY. Maar J.T. waarom dan geen 10? Ach, er moet altijd ruimte zijn voor verbetering, al kan ik er nu zo 1, 2, 3, niet opkomen.

DE LELO LOKI IS HIER TE KOOP (€ 159,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. DeArie schreef:

  Super review weer J.T. Thanks!

  En wat ziet dit speeltje er goed uit zowel qua looks als prestaties. Maar wáárom moet dit dan weer zo duur zijn. Valt echt dik buiten budget maar als ik veel geld over zo hebben dan zou ik ‘m beslist kopen!

 2. Bart schreef:

  Jt, als je mag kiezen, ga je dan voor de aneros helix syn waar je erg positief over bent geweest of voor deze?

 3. GJ schreef:

  Ben helemaal te vinden voor speeltjes zoals deze. Alleen jammer dat de goede voor een student niet echt te betalen zijn. :(

 4. Nikkie schreef:

  Deze zou ik zo graag mijn vriend kado geven! Alleen die prijzen altijd… Grrr >.<

 5. Sergio schreef:

  Lijkt me een heerlijk speeltje maar vind de prijzen soms echt uit de pan rijzen. maar ja daar heb je natuurlijk wel wat voor terug

 6. Jan schreef:

  Ik heb een Billy en vind hem ook niet zo denderend. Zou wel eens de Loki willen gebruiken. Mijn vriendin gebruikt de Billy nu soms.

 7. J.T. schreef:

  @Bart Dat is een hela lastig te beantwoorden vraag. Het zijn 2 totaal verschillende dingen. Bij de Aneros Helix Syn, of de Progasm (Jr.) breng je het apparaat in, gaat liggen en middels je PC spier (plas ophouden) aan te spannen en los te laten ga je je prostaat masseren. Dit vergt tijd, veel tijd (denk niet even 10 minuten bezig te zijn maar eerder 1,5-3 uur) OF je doet hem in terwijl je seks hebt met je partner om jouw plezier met factor 2 te verhogen.
  De LOKI is meer een kruising tussen een ding dat je sec inbrengt en een vibrator om mee op en neer te gaan. Om dit ding nu in te brengen als je met een partner bezig bent ziet er mss een beetje raar uit aangezien het handvat dan uit blijft steken. Bij solo play maakt dat niet zoveel uit natuurlijk. (ook hier geldt dat je rustig de tijd moet nemen, niet als een bezetene op en neer op standje max….)
  Om het nog moeilijker te maken, als geld geen rol speelt zou ik voor de HUGO gaan (jaja, niet eens meer de Intens van Nexus). Dit omdat de HUGO ook op zachte diepe trillingen kunt zetten en die zijn echt geweldi (De BRUNO kent alleen standje HEEEEEL HARD (in 6 patroontjes))g.
  Vind je het ook wat als je partner (of jezelf) met de LOKI op en neer gaat (wat tegen een hoogtepunt aan bijzonder prettig aanvoelt en NEE niet alleen homo’s vinden dit lekker) dan ga je voor de LOKI. Speelt geld wel een rol dan zou ik voor de ANeros gaan. Geef dan geen geld uit aan goedkope trillende prostaatmassagers want die trillingen zijn om te huilen.
  Mocht je nog meer willen weten stuur dan een mail naar testman (at) climaximaal (punt) nl (ook voor andere boytoy vragen)

 8. Bart schreef:

  Heel erg bedankt voor je tips aangaande de verschillende speeltjes. Helaas speelt geld wel een rol en zal ik na nog wat meer twijfelen kiezen tussen sparen of de goedkope optie. Het is in ieder geval weer iets duidelijker geworden!

 9. Hans schreef:

  J.T., ik heb hulp nodig van een ervaringsdeskundige. :) Ik heb sinds kort de Lelo Loki. Ik heb er een paar keer mee gespeeld (is dat ding groot zeg, als je nog niet zoveel ervaring hebt!). Nu lees ik dat het vrij normaal is dat je tussen de anderhalf en drie uur bezig bent met je massage. Wat doe je in godsnaam in die tijd? Televisiekijken? De keuken schoonmaken? Nee, zonder flauwekul. Na een kwartier is het bij mij met de geiligheid wel gedaan. Wie kan mij hierover bijschijnen? Dankjewel alvast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.