NALONE IDOL – VIBRATOR REVIEW #483

Naam: Nalone Idol
Producent: Nalone
Prijs: € 47,95
Formaat: 20 x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Nalone Idol is een bijzondere rabbit vibrator van zacht siliconen. Hij is voorzien van 7 vibratiestanden en een roterende clitorisstimulator. Het ronde borsteltje heeft zachte noppen die de clitoris strelen en stimuleren.’
Is dat ook zo: Je krijgt best wel waar voor je geld!
Cijfer: 7.5

Dit is een afbeelding van nalone idol vibrator

Altijd fijn om post van Easytoys.nl te krijgen! In de laatste doos trof ik de Nalone Idol Verwarmende Rabbit Vibrator aan! Wat een naam! Nou ja, dan weet je wel meteen wat-ie allemaal zou moeten kunnen; verwarmen en je G-spot en je clitoris verwennen! Of hij dat ook allemaal daadwerkelijk doet, dat lees je in deze review!

Je kan van een heuse seksspeeltjes-trend spreken als je het mij vraagt, want een gewone rabbit vibrator lijkt supersaai vergeleken bij de duo-vibratoren die er momenteel te verkrijgen zijn! Tegenwoordig geen gewone trillingen meer op je klit, nee, ronddraaiende borsteltjes, likkende tongetjes, draaiende wieltjes, bewegende vingertjes; je kan het zo gek niet verzinnen of de duo-vibratoren proberen hiermee je klit te verwennen. De Nalone Idol heeft dus een ronddraaiend en trillend borsteltje voor op je klit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit is de Nalone Idol!! Hij kan een kunstje! M’n review volgt later vandaag! Ik kreeg ‘m van @easytoysnl ❤️

Een bericht gedeeld door Climaximaal (@lunaclimaximaal) op

De verpakking van de Nalone Idol

De verpakking van deze Nalone Idol valt mij helemaal niks tegen! Toegegeven; het is een nogal standaard doosje (wit met foto van de vibrator), maar het oogt eigenlijk best chique voor een speeltje van € 47,95. Het logo van Nalone is in zilver op het doosje gedrukt (voor wat extra chiqueheid) en in het doosje vind je de vibrator zelf, een USB-oplaadsnoertje, een gebruiksaanwijzing, een kaartje waarmee je een jaar garantie krijgt op je product en een lila bewaarzakje met het Nalone-logo (ook best chique)!

Dit is een afbeelding van verpakking van de nalone idol vibrator

Op de doos staat trouwens ook ‘Nalone – You are not alone’. Zou Nalone een afkorting, samentrekking zijn van ‘not alone’ of ‘never alone’? Vind ik een heel leuke naam voor een seksspeeltjes-merk!

Heel even dit

In de gebruiksaanwijzing van deze Nalone Idol ben ik iets heel bijzonders tegengekomen en het laat me maar niet los wat ze ermee bedoelen en waarom ze deze tekst überhaupt in een gebruiksaanwijzing zouden plaatsen. Onder het kopje ‘Target People’, tref ik het volgende; ‘If you meet any of the following, Idol is a good choice for you!’ Daaronder staat een rijtje van 4, waarvan ik alleen nummer 1 begrijp.

1. Above 18 years old.
2. A man who desires to satisfy his sexual desire.
3. Men who want to experience orgasm.
4. Lover is not around or single men, etc.

Dit is een afbeelding van nalone idol vibrator 2

Kan iemand mij hier misschien in de comments even verder mee helpen, want… I’m confused! HELP!

De look and feel van de Nalone Idol

De Nalone Idol is gemaakt van 100% nogal fel roze siliconen. De staafvibrator voelt als een iets kleiner dan gemiddeld formaat, maar als ik ‘m opmeet dan valt het mee; de kop is 3,2 centimeter breed en het gedeelte dat je in kan brengen is 12 centimeter. Het voelt allemaal wat kleiner omdat het onderste gedeelte van de staaf best dun is; 2 centimeter breed. Er zitten ribbels aan het begin van de staaf (maar hier heb ik tijdens het testen niks van gevoeld). Het siliconen voelt zacht aan en is van het niet-stofaantrekkende soort. Je kunt de Nalone Idol opladen met een USB-snoertje dat je in de achterkant van de vibrator kunt prikken en de Idol is 100% waterproof.

Dit is een afbeelding van nalone idol vibrator heating

Waar het natuurlijk om draait (!) bij dit speeltje is het clitorale gedeelte! Dit is een klein borsteltje dat ronddraait. Dit clitorale gedeelte kun je gemakkelijk op je clitoris plaatsen, omdat de toy erg flexibel is. Tot zover; ziet er allemaal top uit!

De Nalone Idol vs Inmi Roto

Nu zou ik gewoon een review van deze Nalone Idol kunnen schrijven, maar het wordt verder vooral een vergelijking tussen de Inmi Whirl en de Nalone Idol. Waarom? Omdat het kan! En omdat deze 2 speeltjes heel goed laten zien hoe volledig gek de seksspeeltjes-wereld lijkt te zijn geworden.

Ik mocht een tijd terug de Inmi Whirl testen (SEXTOY REVIEW #436: INMI WHIRL). Een soortement van vergelijkbaar speeltje. Ook met een ronddraaiend borsteltje (ik schreef toch al dat het een trend was). De prijs van de Inmi is € 149,95! Hoeveel? Honderdnegenenveertig euro en vijfennegentig cent. OMG. Hoe dan! Hoe komt het dat een volledig vergelijkbaar speeltje 100 euro goedkoper is? Als de Inmi Whirl nou van een superdupermegagoed merk zou zijn en het ook daadwerkelijk (100 keer) beter zou doen dan de Nalone Idol dan zou ik het nog kunnen begrijpen.

Dit is een afbeelding van inmi whirl vs nalone idol

Maar de Nalone Idol doet het zelfs béter dan de Inmi Whirl als je het mij vraagt! Daar waar de Inmi Whirl een ronddraaiend ‘nekje’ heeft dat er uiteindelijk voor zorgt dat de draaiende borsteltjes een geheel eigen leven gaan leiden tussen je schaamlippen, heeft de Nalone Idol een veel steviger ‘nek’ en blijft keurig op z’n plek, dus op je clitoris ronddraaien.

Nogmaals; de Inmi Whirl is 100 euro duurder dan de Idol! En de Nalone Idol heeft een veel mooiere, chiquere verpakking, een bewaarzakje én de extra optie om de staaf te verwarmen én ook nog eens een ‘orgasm button’. Het enige voordeel van de Inmi Whirl is dat je de staaf en het ronddraaiende gedeelte afzonderlijk van elkaar aan of uit kan zetten. Bij de Nalone Idol trilt de staaf altijd tegelijk met het ronddraaien van de borsteltjes.

Maar hoe voelt de Nalone Idol?

De Idol kan warm worden en ook dit is echt een trend op seksspeeltjesgebied! Van mij mag deze trend zich wel uitbreiden tot alle toys, want ik speel het liefst met een opgewarmd speeltje (even onder de warme kraan houden kan ook) (of van tevoren even op een kruik leggen). De warmwordende functie van de Idol valt een beetje tegen, want het duurt een kwartier voordat-ie een beetje warm aanvoelt. Kan beter en vooral (veel) sneller allemaal.

De Idol heeft 7 vibratiepatronen, waarvan 3 steady. Als de staaf begint te trillen, dan begint het borsteltje te draaien op hetzelfde ritme. Het is jammer dat je deze onderdelen niet afzonderlijk kan gebruiken, maar het is wat het is. De trillingen van de staaf zijn eigenlijk best okay. Niet heel diep, maar ook weer niet superbuzzy. Beetje gemiddeld. Kan beter, maar voor een toy binnen deze prijsklasse; best leuk.

Dit is een afbeelding van nalone idol vibrator sextoy test review luna

Dat draaiende clitoris-dingetje

Wat ik jammer vind is dat het draaiende clitoris-dingetje niet alleen draait, maar ook meteen trilt. En omdat de trillingen van dat clitoris-dingetje echt héél erg oppervlakkig zijn, geeft dat niet echt een topgevoel (ik vond het een beetje irritant zelfs). Maar!!!! Dat is als je clitoris-ding ook echt tegen je klit aan duwt! Toen ik het clitorale dingetje juist op wat afstand liet draaien voelde ik de trillingen amper meer, maar nog wel het hele zachte ronddraaien van die borsteltjes. YES! Dit is niet ideaal en verre van perfect, maar het werkte voor mij. Overigens zullen er vrouwen zijn die de combinatie van draaien en trillen van dit clitorale gedeelte wel lekker vinden. Het clitorale gedeelte blijft in ieder geval keurig op de plek die je wil (dus dat is een groot voordeel vergeleken met de Inmi Whirl)!

Oh; en die ‘orgasm button’? Dat is een hele leuke feature! Als je in een vibratieritme zit en je denkt; ik heb nu, nu, nu, de sterkste constante trilling tegen m’n klit nodig om klaar te komen en ik heb geen zin om het hele vibratiemenu door te scrollen dan is daar de ‘orgasm button’! Je drukt erop, houdt ‘m ingedrukt, en de toy gaat op z’n hardst trillen en draaien. Ook handig; met dit knopje kun je zelf de toy steeds wel of niet laten trillen, dus je kunt dan je eigen patroon als een soort ‘morse-systeem’ laten vibreren. Het is dus geen aan-uit-knop, maar meer een eh, tril-niet-tril-wel-tril-niet-tril-wel-systeem. Heel leuk.

Conclusie

Alles kan 100 keer beter, okay, okay, niet overdrijven, 10 keer, of vooruit, een stuk beter! Maar als je een seksspeeltje weet te bouwen voor € 47,95 dat het eigenlijk best heel leuk doet terwijl concurrenten er het driedubbele voor vragen, dan verdien je van mij een dikke voldoende.

DE NALONE IDOL IS HIER TE KOOP (€ 47,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Anna schreef:

  Volgens mij bedoelen ze gewoon woman/women ipv man/men. Misschien dat ze ook mannenspeeltjes maken en dit stukje gewoon hebben gecopy-pasted zonder erover na te denken, beetje slordig is het wel :-)

  • Luna schreef:

   Ja, dat zou je denken hè? Ze verkopen bij Nalone inderdaad ook mannentoys, maar deze gebruiksaanwijzing is toch echt voor de Idol… maar dan nog… heb nog nooit in een gebruiksaanwijzing zien staan voor wie een toy bedoeld is… (daarom snap ik alleen regel 1) :-)

   • Anna schreef:

    Ja het is idd sowieso een beetje raar om in de gebruiksaanwijzing te zetten wie de “target people” zijn, ik bedoel, veel toys kun je ook samen gebruiken en ik snap dat er specifieke toys zijn voor mannen of vrouwen (bv. masturbator) maar veel vibrators kun je ook prima laten trillen tegen een piemel ipv tegen een clit of gspot :-)

 2. Jan jansen schreef:

  Mss miereneukerig van me, maar als consument in Europa heb je altijd recht op maar liefst 2 jaar volle garantie. Het ene jaar dat men vaak vermeldt id manuals wordt overruled door de Europese wet. Mss handig om weten voor sommigen. Verder, dank je Luna voor steeds weer leuke reviews!!

  • Luna schreef:

   Nee hoor, niet mierenneukerig hoor! Je hebt gelijk! Maar toch heel lief van Nalone dat ze er speciaal een kaartje met een nummer in doen ;-)

 3. Jean-Paul schreef:

  Misschien ook eens leuk om de Nalone Wand te testen? Via de diverse chinese handelaren te koop voor rond de €25 en schijnt behoorlijk goed te zijn. En geen yuki-yuki :-)

 4. dirkie schreef:

  Luna, ik wist niet dat jij de handleidingen zo uitgebreid las. Ik kan me uit eerdere reviews herinneren dat je soms gelijk aan de slag ging zonder te weten welke knop wat deed. :) The power of surprise.

  Target people, het is een mysterieuze opsomming .
  Anna’s verklaring is inderdaad de meest logische, een besparing op een goede copywriter. Het geld dat ze hier mee hebben bespaard is misschien wel gebuikt voor het bewaarzakje.

  Nu klinkt het dat de target people een stel is waarbij het de man z’n grote wens is om zijn partner tot een orgasme te kunnen brengen terwijl hem dat zelf niet lukt. Een beetje deprimerend verklaring dus.

  • Luna schreef:

   Ik had ‘m uiteraard al getest voordat ik de gebruiksaanwijzing las, haha… tijdens het schrijven van de review vond ik dit wonderlijke stukje tekst! Maar… als jouw verklaring klopt, dan ben ik heel blij met de keuze voor een bewaarzakje in plaats van een copywriter ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.