SEX TOY TEST #12: FUN FACTORY UFO VIBRATOR

Naam: Ufo
Producent: www.funfactory.com
Prijs: € 79,95 
Formaat: 228 mm x 44 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Met Ufo ontvlucht je even de werkelijkheid om je over te leveren aan seks-plezier en genot… Dit waanzinnig leuke vibrerende ding biedt alles om lekker mee uit je bol te gaan!’
Is dat ook zo: Neen.
Aantal punten: 3/10

fun factory ufo
Om maar meteen met de deur in huis te vallen; sorry Fun Factory, maar jullie hebben met deze UFO vibrator voor het eerst een product gemaakt waar ik écht niks aan vind. Jullie zijn ook verantwoordelijk voor de kinderachtige vormgeving van producten als de Mol, de Flexi Felix-anaalketting en de Baby Bug-rups maar dat is alweer een paar jaar terug en die misstap heb ik jullie vergeven (al haat ik speeltjes in de vorm van dieren en die wil ik ook nooit meer zien, ik ben geen kleuter, doei). Maar deze UFO doet het ook niet voor me. Waar zal ik eens beginnen?

fun factory ufo
Hij ziet er best leuk uit, dat geef ik toe. Ik zag nog niet eerder een sekstoy in de vorm van een UFO en de vorm is in principe erg geschikt als clitoris-stimulator. Helaas trilt de Fun Factory UFO niet zo leuk. De witte bol in het midden is gemaakt van hard plastic en alles daaromheen is van een zacht siliconen. Het voelt prima aan, maar op de een of andere manier blijven de trillingen een beetje hangen in het middengedeelte van het speeltje (dus in de kern) en de trillingen gaan niet naar de onderkant of de zijkant. En ook niet naar de bovenkant (daar waar de knopjes zitten). Het siliconen materiaal lijkt het grootste gedeelte van de trillingen te absorberen. Met andere woorden, kortom, concluderend; er komen maar weinig trillingen richting je klitje ook al duw je dit speeltje er met al je krachten tegenaan.

Jammer.

De Fun Factory UFO kan van alles, maar het is weinig boeiend

Nu moet wel gezegd worden; ik ben nogal wat gewend qua trillingen en ‘subtiel’ is een woord wat niet op mijn verlanglijstje staat als het om seksspeeltjes gaat. Als je van hele zachte trillingen houdt, dan is dit speeltje prima en op verschillende manieren te gebruiken; je kunt ‘m overdwars tussen je schaamlippen zetten (dan trilt je hele kutje) of je duwt alleen de bol tegen je clitoris. De Fun Factory UFO kan ook mee in bad volgens de verpakking (heb ‘t niet geprobeerd, maar ik geloof de mannetjes van Fun Factory op hun woord) en hij trilt best geluidloos (ook een voordeel). Verder is dit speeltje oplaadbaar via het click ‘n’ charge-systeem, zoals eigenlijk alle (nieuwere) speeltjes van Fun Factory.

Oh ja, UFO staat trouwens voor Unforgettable Fantastic Orgasm. Maar om mij een Unforgettable Fantastic Orgasm te bezorgen zul je van betere huize moeten komen. De UFO kost € 49,-, maar ik zou er liever 30 euro bij leggen en een LELO Siri aanschaffen.

DE UFO IS HELAAS (NOU JA, HELAAS), NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.