WTF WOENSDAG: TRANEN GLIJMIDDEL?!

tranen glijmiddel
Op zich is er helemaal niks mis met dit product zelf (denk ik) (ik heb het niet getest). En ook met de verpakking zelf heb ik eigenlijk geen moeite, wat zeg ik, alle glijmiddelen zouden in zo’n fles moeten zitten! Veel makkelijker doseren dan een flesje met een dop. En ach, ook het plaatje van het Japanse meisje, daar is zo op het oog weinig mis mee, maar als je de vertaling van de naam van dit product leest, dan, ja, dan houdt het wat mij betreft een beetje op. ‘Young Japanese Girl Tears Lotion’, dat is de Japanse naam van het roze flesje. Tranen glijmiddel! Why, tell me why! Maar het kan nog veel erger, want het blauwe flesje laat zich vertalen als ‘Japanese Otoko no Ko Tears Lotion’, wat dan weer neerkomt op zoiets als ’tranen van een onervaren jongens-dochter’, dus zoiets als ’tranen van een jonge transgender of jonge travestiet’. Ik vind er wat van. Allebei de flesjes zijn te koop bij www.kanojotoys.com (waar nog veel meer gekkigheid te vinden is).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.